Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość garmet

Penilarge opinie

Polecane posty

Gość garmet

Szukam czegoś na powiększenie penisa w obwodzie. O ile nie mam problemów z długością bo jest nawet wiecej niż standard to chciałbym powiekszyc nieco członka właśnie w obwodzie. Zastanawiałem się nad tym środkiem. Czy coś takiego może działac? 

Gość krps

Dobry środek, kilka centymetrów powineneś zyskać. Działa co jest najważniejsze. Jest trochę droższy od podobnych leków ale jest skuteczniejszy. U mnie nie ma żadnych nieprzyjemnych skutków ubocznych, ale dobrze jest zapoznać się z ulotką i pamiętać, że to lek. No i trzeba brac regularnie bo tylko tak będzie efekt.

Gość garmet

Ale jakieś konkrety? Bo jeszcze zastanawiam się nad powiekszaniem kwasem hialuronowym.

Gość krps

Serio dasz się tak skłuć? No to szacun, bo sam w życiu bym się na coś takiego nie wybrał. Gdzies tam czytałem,ze w gabinetach lekarze robią takie ostrzyknięcia ale po pierwsze to jest to bardzo drogie, po drugie to efekt jest bardzo kiepski, bo możesz w taki sposób powiekszyć członka co najwyżej na 6 miesięcy, a mnie osobiscie by to nie urządzało bo jestem zdania, ze jak juz powiększać penisa to jednak na trochę dłużej. Penilarge brałem jakies pól roku temu i jak na razie nic sie nie zmniejsza. CO do powiekszania na długosć to zyskałem jakieś 3 cm.

Gość Oktan

Kupuj śmiało.Brałem na początku penixen, efektu nie było. Potem dla porównania wypróbowałem sobie penilarge i efekt o wiele lepszy!

Gość garmet

Bo jeszcze zastanawiałem się nad tym aby kupić sobie pompkę albo stosować pompkę plus dodatkowo jeszcze tabletki. Myślicie, że to jeszcze poprawiłoby efekty?

Gość młody

heh jesli chcesz sie dowiedzieć czy naprawde chcesz to kupic czy nie to wbij cos w stylu "penilarge samit" w google a zobaczysz...

Gość Michnor

Właśnie jestem po kuracji tabletkami plus żel. Nie wiem czy sam żel działa ale tabletki rzeczywiście powiększają.

Gość gość

Słuchajcie czy rzeczywiśćie dobrze jest stosować żel aby zapobiegać rostępom czy to jedynie jakaś ściema? Tak aby kupic

Gość maseratttti

Ja używałem i tabletek i żelu przez 3 miesiące, żadnych rozstępów nie miałem.

Gość klemensmrt

Słuchajcie biorę te tabletki już 1 miesiąc ale nie widzę efektów. Dodam, ze biorę dwie tabletki, jedna rano, druga po południu. Ile jeszcze muszę czekać abym zobaczył efekty powiększania?

Gość warecki

W pierwszym miesiącu nie zobaczysz efektów przy żadnych tabletkach. Za wcześnie. Po efekty trzeba czekać przynajmniej 3 miesiące.

Gość Marcin

Zawsze miałem małe przyrodzenie i dlatego zdecydowałem się na zabieg jego powiększenia. Zabieg robił mi dr dr Smoleńskiego w w Bona Dea w Krakowie i polecam. Wykonał wszystko prawidłowo , nie było zadnych komplikacji i mam teraz o wiele większego.

Gość pisiar

Panowie czy warto jest dokupić do tabletek Penilarge jeszcze żel z serii? Bo poważnie zastanawiam się nad kupracją ale nie wiem już czy iwnestować w ten żel czy też nie. Jak doradzicie?

Gość marsi

Poczytaj sobie na temat skłądu, opinie itd. Na jednych zadziała lepiej na innych słabiej. W dużym skrócie zawiera on takie składniki jak L-Arginina który wpływa na powiekszenie objętości w ciałach jamistych. Powiększenie jest minimalne, ale jeżeli nastąpi we wszystkich to można w ten sposób uzyskać do kilku cm. Tylko trzeba brać regularnie.

Gość pisiar

No to to wiem. Ale chodzi mi tutaj o konkrety;/ Czy kupować sobie same tabletki czy jeszcze dokupić do nich zel (tani nie jest w końcu)

Gość marsi

Jak masz nadmiarową gotówkę, to oczywiście możesz dokupić jeszcze żel, który przyśpiesza cały proces.