Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goaaasc

Pranie raz w roku

Polecane posty

Gość Goaaasc

Jak czesto pierzecie misie i inne przytulankki waszych dzieci? Nie pisze tu o maluchach, które caly czas wkładają zabawki do buzi, tylko dzieciach 5 czy 6 letnich. Tak jak wszytsko regularnie piore to o tych misiach jakoś zapominam. 

Gość Gramofon

Corka ma pokazna kolejcje pluszowych koni. Kilka pralek bedzie pełnych. Te które leżą wysoko na szafie , to może raz na pół roku, ale ich nie rusza , te które siedza na łozku czesciej, ostatnio w grudniu prałam. 

Gość Goaaasc

Moje dzieci uwielbiają pluszaki, maja ich sporo. Właśnie wstawiam juz chyba 5 pralkę.  Ehh. Taki to dzień wolny. 

Moje dzieci nie lubią pluszaków.

Gość KamaPoznan

moj syn juz duzy jest ma prawie 10 lat, nadal kocha pluszaki spi z wszystkimi.   nadal sie tez nimi bawi od czasu do czasu  np buduje im pojazdy z kartonow. piore je srednio raz na kilkam ieseyc, no w sumie 2-3 razy do roku. niedanwo wygrzebal ze schowka z pudla misia, ktorego nie pralam z 3 lata, I z nim spal dwa dni jak mnei nie bylo o bo bylam na wyjezdzie sluzbowym.  mis byl wlozony tam z roznymi poduszkami I koldra zapasowa itd, ale nic nie dzialo sie, zadnej reakcji na roztocza czy cos nie bylo.  co prawda pudlo w schowku (przeswitujace wiec misia bylo widac...) bylo szczelnei zamkniete, ale jendka, 3 lata tam byl. ale nie ma co przesadzac.

Gość Gosc

Corka 10 lat, ma kolekcje pluszakow, a poukladane wokol jej lozka, od czasu do czasu wezmie jakiego do lozka i z nim spi 😉 Raz w miesiacu dobrze je trzepiemy z kurzu ale piore je tylko raz na rok, w lecie, kiedy moga dobrze na swiezym powietrzu i sloncu wyschnac.