Gość Hahaha Napisano Luty 7, 2019 Durne pipki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość j,g,, Napisano Czerwiec 8, 2019 łop łop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MaDka niePolka Napisano Czerwiec 9, 2019 H.eroina, łop łop Insta widziały? Dla Mojego Taty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gośćmi Napisano Czerwiec 9, 2019 Tak. Straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Autor Napisano Czerwiec 9, 2019 Przykre dla ojca dziecka i dziwne dla dziadka dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2019 czuje się zniesmaczona tym albumem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jskjskzkx Napisano Czerwiec 10, 2019 Obejrzalam dzisiejszego vloga. Powiedzcie mi, czy tata tej dziewczynki jest ten miły starszy Pan? O ile wiem, to jest jej dziadek. Hmmm, na miejscu prawdziwego taty poczulabym sie urazona. Powinna raczej stworzyc album ze swoimi zdjeciami. Ale gafa i strzal w kolano, beznadzieja. Niech mu zrobi taki prezent na Dzien Dziadka i tak zatytuluje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sal Napisano Czerwiec 10, 2019 Ona chciala zrobić na złość P a wyszlo jak zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Czerwiec 10, 2019 ale beznadziejny pomysl z tym albumem niesmacznie sie na to patrzy... Dziadek w roli ojca wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hola Napisano Czerwiec 10, 2019 Pomimo ze lubię Laure to pomysł z albumem uwazam za mega dziwny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Czerwiec 10, 2019 Przyznam ze i dla mnie to dziwne. Ten prezent bardziej pasuje jak na dzien dziadka. To juz jest komiczne po całosci co tam sie dzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Czerwiec 10, 2019 Przyznam ze i dla mnie to dziwne. Ten prezent bardziej pasuje jak na dzien dziadka. To juz jest komiczne po całosci co tam sie dzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Czerwiec 10, 2019 Jak to glupio brzmi " Nie mialam pomyslu a wiem ze moj tata poprostu jest w tym momencie najbardziej zakochany w mojej coreczce" To brzmi jakby wieksza miloscia darzyl wnuczke niz wnuka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wtf Napisano Czerwiec 10, 2019 Wtf. To laura juz nie ejst z Pjoterem? Co sie stalo z jej IG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Czerwiec 10, 2019 przecież jej o to chodziło właśnie by pewne osoby ugodzić, parzcież ją znacie, wiecie że lubi wbić szpilę tak by sprawić komuś przykrość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocham.jeść 58 Napisano Grudzień 29, 2020 ....................................................................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach