Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamka

Zazdroszczę Majdanom takiego związku. Znam jeszcze jedną taką parę...jak to się robi? W czym jestem gorsza?

Polecane posty

Gość Gość

Kwestia dopasowania. My z mężem mamy podobny gust i podobne podejście do życia. To bardzo ułatwia i wśród znajomych też mamy opinię bardzo zgranej i fajnej pary. Tyle, że my też oboje potrafimy iść na kompromisy, nie jesteśmy uparci jak osły i staramy się rozwiązywać konflikty zamiast je ciągnąć. I owszem, czasem się kłócimy, to jest normalne, ale nawet w kłótni staramy się odnosić się do siebie z szacunkiem. 

Gość Armatura

My jacyś chyba dziwni jesteśmy. Ja pragmatyczna realistka, bliżej mi do choleryka. Mąż jakby mógł, to zostałby astronautą i ze łzami w oczach wpatrywał się w kształt ziemi w okrągłym okienku...fizycznie cały czas nas do siebie ciągnie. Czasem mnie wkurza, że mam ochotę polecieć do Panamy w jedną stronę. 

10 godzin temu, Gość Yggh napisał:

Wiesz co. Ja uważam że ta Rozenek to jest jeszcze głupsza i bardziej wulgarna od Dody. Widząc jakie zdjęcia ona daje na Neta i jaka jest pusta, te miny z dzióbkiem, udająca nastolatkę, to jak się ubiera i czesze, to wg mnie ona jest glupsza od Dody i ma niższy poziom intelektualny od niej. Gęba cala ostrzykana botoksem i wypelniaczami, cyce tez ma silikonowe. Za max 10 lat się posypie i majdan zostawi ją dla młodszej. Skoro zdradzał Dode młodszą od Rozenek to jej będzie wierny??? Cudów nie ma. A obie panie prezentują ten sam poziom, oba silikonowe pustaki tylko doda jest młodsza. 

ja nie twierdzę, że jest inteligentniejsza. Majdan też nie dostanie nobla z fizyki w tym dziesięcioleciu. Tylko co by o Rozenek nie mówić to nie jest tak wulgarna i agresywna jak doda. 

Naprawdę, wygląd to nie wszystko. Dodę mógł zdradzać, ale sam był młodszy, a doda też nie jest typem kobiety której byłoby ci szkoda, że ją zranisz.