Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sugar_Babe

30 letnia mama z dzieckiem

Polecane posty

Gość Lolo molo

I ja nie mowie ze nie masz szansy na milosc ale miej szeroko otwarte oczy i nie daj zwiesc sie na poczatkowa sielanke. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Lolo molo napisał:

Bo wlasnie dla kazdego z nich moj najwiekszy skarb byl jakims problemem. Niby wprost tego nie uslyszalam od zadnego ale sam fakt ze byl pomijany albo co gorsza karcony za typowo dzieciece zachowania przekreslil tych Panow. A nikt mojej swietosci nie bedzie krzywdzil wystarczy ze zrobil to jego wlasny ojciec.

No patrzcie, a świętości które mają panowie z poprzednich związków mają być zaakceptowane przez kobietę bez zastrzeżeń!

24 minuty temu, Gość Lolo molo napisał:

Dlatego droga autorko pomysl o sobie i dziecku. Daj sobie czas i pomysl czy chcesz zeby ktos po raz kolejny skrzywdzil Ciebie i co gorsza dziecko. 

22 minuty temu, Gość Lolo molo napisał:

I ja nie mowie ze nie masz szansy na milosc ale miej szeroko otwarte oczy i nie daj zwiesc sie na poczatkowa sielanke. 

Racja, jestem tego samego zdania.

Gość Gosc
28 minut temu, Gość Lolo molo napisał:

Życiowo..ja z ojcem swojego syna rozstalam sie 7 lat temu i po trzech probach bycia z kims nic z tego nie wyszło. Rok temu zwiazalam sie i zaangazowalam tak na bardzo powaznie ale i tu rozczarowanie. A wiecie dlaczego? Bo wlasnie dla kazdego z nich moj najwiekszy skarb byl jakims problemem. Niby wprost tego nie uslyszalam od zadnego ale sam fakt ze byl pomijany albo co gorsza karcony za typowo dzieciece zachowania przekreslil tych Panow. A nikt mojej swietosci nie bedzie krzywdzil wystarczy ze zrobil to jego wlasny ojciec. Obecnie jestem sama i ani mysle zwiazac sie z kimkolwiek. Nie warto.

A nie mozesz poszukac faceta tez z dziecmi? Wtedy mogloby sie udac. Ci bezdzietni wiadomo, ze wola kobiete rowniez bezdzietna zeby sobie z nia zalozyc normalna i tradycyjna rodzine i to zupelnie zrozumiale. 

7 godzin temu, Piaskun napisał:

Właśnie to oznacza. Spytaj dowolnego łba, który się związał z matką z dzieckiem i ma porównanie z dobrą dziewczyną bez zobowiązań.

Nie muszę nikogo pytać.. częściej to te dziewczyny bez z zobowiązań okazują swoim partnerom mniej zainteresowania i miłości częściej dla takich właśnie liczy się tylko to ile facet ma kasy, ale ile ludzi tyle poglądów i zdań.. ja tam życzę wszystkim oby trafili na tego właściwego człowieka na swoją prawdziwą połówkę i tyle 

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

A nie mozesz poszukac faceta tez z dziecmi? Wtedy mogloby sie udac. Ci bezdzietni wiadomo, ze wola kobiete rowniez bezdzietna zeby sobie z nia zalozyc normalna i tradycyjna rodzine i to zupelnie zrozumiale. 

Ci z dziećmi też bywają wcale nie lepsi 😉 najlepiej nikogo nie szukać i skupić się na priorytetach, a miłość jak jest nam dana sama nas odnajdzie

Gość Elda
22 godziny temu, Gość Jaa napisał:

Bo ktos nie chce opiekować się nieswoim dzieckiem, to jest nieodpowiedzialny? Dobre. Wiele facetów, zaliczanych do mądrych i odpowiedzialnych, chcą mieć równie odpowiedzialną i mądrą partnerkę, żonę, ktora da im własne dzieci. Zupełnie nie wiem, skąd wy dorabiacie sobie te ideologie nieodpowiedzialnego gnojka, bo nie chce chować cudzego dziecka. Mało tego, uwazam, ze pewny siebie, madry, zaradny i rodzinny mezczyzna bedzie dazyl do tego, by wszystko bylo po kolei, wiec znajduje sobie kobiete bez bagazu, i to z nia robi sobie gromadke dzieci, zapewniajac im bezstresowe i bezproblemowe dziecinstwo, bez zbednej patchworkowej rodzinki, w ktorej czesto dzieciaki czuja sie pokrzywdzone. A bo Natalka jest lepiej traktowana przez prawdziwa mame, a Stasio juz nie, bo jest tylko przybranym synkiem. I powiem wiecej, rozwazny i odpowiedzialny facet sie w cos takiego nie wpakuje, przykro mi rozwiac te zludzenia. Dalej wmawiajcie sobie te brednie o jedynie wartosciowych facetach jako tych, ktorzy zdecyduja sie wchodzic w taki uklad. Identycznie kobiety, wcale sie nie rzucaja w ramiona facetom z dziecmi. Umowmy sie, kiedy nie znajdujesz nikogo innego, dopiero bierzesz pod uwage takie uklady.

To nie jest reguła. Mam dziecko i wyszłam za mąż za odpowiedzialnego faceta. Dlaczego mój mąż zdecydował się na wychowywanie nieswojego dziecka? Cierpi na chorobę, która zepsuła mu wzrok. Nie jest to jakaś tragedia, ale on nie chce tej wady przekazać dalej, dlatego nie chce mieć swoich dzieci, ale cieszy się, że ja do tego związku wniosłam dziecko 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Elda napisał:

To nie jest reguła. Mam dziecko i wyszłam za mąż za odpowiedzialnego faceta. Dlaczego mój mąż zdecydował się na wychowywanie nieswojego dziecka? Cierpi na chorobę, która zepsuła mu wzrok. Nie jest to jakaś tragedia, ale on nie chce tej wady przekazać dalej, dlatego nie chce mieć swoich dzieci, ale cieszy się, że ja do tego związku wniosłam dziecko 

U Ciebie zupelnie inna sytuacja. Twoj maz nie moze miec dzieci, a chce, wiec dla niego kobieta z dzieckiem to idealna sytuacja. Fajnie, ze trafilas na kogos takiego, bo obojgu wam ta relacja wyszla na plus.

Ale jak postawisz na jego miejscu calkiem sprawnego i zdrowego faceta, pewnego siebie i ogarnietego zyciowo, ktory chce miec dzieci i moze je splodzic i zaproponuj mu a) kobiete z dzieckiem oraz b) kobiete wolna, bez dzieci, z ktora moze te dzieci miec, swoje.

Sadze, ze nawet nie trzeba pytac, ktora wybierze.

Gość gość
33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

U Ciebie zupelnie inna sytuacja. Twoj maz nie moze miec dzieci, a chce, wiec dla niego kobieta z dzieckiem to idealna sytuacja. Fajnie, ze trafilas na kogos takiego, bo obojgu wam ta relacja wyszla na plus.

Ale jak postawisz na jego miejscu calkiem sprawnego i zdrowego faceta, pewnego siebie i ogarnietego zyciowo, ktory chce miec dzieci i moze je splodzic i zaproponuj mu a) kobiete z dzieckiem oraz b) kobiete wolna, bez dzieci, z ktora moze te dzieci miec, swoje.

Sadze, ze nawet nie trzeba pytac, ktora wybierze.

Zgadzam się. Najczęściej mężczyźni wybierają kobietę z dzieckiem, bo mają jakiś defekt zdrowotny, bądź po prostu sądzą, że jak nie znaleźli wolnej kobiety przez jakiś x czasu, to i już nie znajdą. I albo zdecydują się na tę z dzieckiem, albo znów będą sami. Często na taki związek decydują się również dużo starsi mężczyźni, biorąc pod dach młodszą od siebie matkę z dzieckiem. A zdrowy facet, niegłupi i niebrzydki, który zdecyduje się na taką relację, stanowi jakąś setną procenta. 

Gość marawstala

tak