Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guardian

W piekle jest najwięcej tych co grzeszyli cieleśnie, ostrzega Najświętsza Maria

Polecane posty

Gość guardian

oraz tych co żylją pożądliwością i zdradą małżeńską ".  Matka Najświętsza płaczę , gdyż ci grzesznicy po ziemskiej śmierci,

w zaświatach nawet nie przychodzą po miłosierdzie ani na spotkanie ze światłością .

W zaświatach odwracają się od Boga i sami idą na potępienie w kierunku piekła , "karmieni" przez szatanów kłamliwymi obiecankami "szczęścia " ; okłamywani nie wiedzą gdzie idą .

Gość guardian

Matka Boża w orędziach  do  Mary Efrem z Nowego Yorku.

27 września, Matka Boża ukazała się w czasie, gdy się modliłam. Trzymała Ona miniaturkę świata w swych dłoniach. Spływały na niego łzy z Jej oczu, tak jakby chciała oczyścić go z jego win. Potem usłyszałam te słowa, pełne smutku i troski:

" Dostrzeżcie, o moje dzieci, łzy waszej Matki! Czy będę płakać na próżno? Smutek mego serca z powodu niewdzięczności i grzechów ludzi złagodźcie miłością i czystością swego życia. Czy uczynicie to dla mnie, ukochane dzieci, czy też pozwolicie swej Matce płakać nadaremno? Przychodzę do was, o dzieci Ameryki, jako ostatni dla was ratunek. Błagam was o wysłuchanie mego głosu. Oczyszczajcie swoje dusze w Drogocennej Krwi mojego Syna. Żyjcie w Jego Sercu i pozwólcie mi uczyć was żyć w czystości serca, co jest tak miłe Bogu. Bądźcie moją armią cnotliwych żołnierzy, gotowych walczyć do śmierci o zachowanie czystości swoich dusz. Ja jestem Niepokalana; ja jestem Patronką waszej ziemi. Bądźcie moimi wiernymi dziećmi, jak ja jestem waszą wierną Matką."

To są słowa mojego przesłania, moja córko. Spraw, aby dotarły one do moich dzieci.

Gość QuasiModer

To taka jednopokoleniowa armia zdaje się.

Gość Psychiatra

Chyba potrzebna wam moja pomoc. Wam wszystkim...

Gość bóg je kał diabłów

dokładnie tak jest, ze za chec seksu idzie sie na wieczny seks przez tortury bo mało osób wie, ze diabły spełniaja sie seksualnie katujac ludzi w piekle. Jak dla mnie bóg takich praw jest bogiem żywiącym sie kałem z dop diabłów katujacych ludzi, sam ścierwo stworzył ludzi nie mogących nie pragnąć seksu a potem oznajmił ze ci co temu nadmiernie ulegali pojda do piekła, niepojęty sk.ur.wiel!!!!!!!!!!!!