Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraa

jak naprawić buty?

Polecane posty

Gość teraa

rozwaliłam siostrze buty, muszę szybko je naprawić tanim kosztem, rozkleił sie nosek ;( siostra sie wscieknie jak zobaczy ze są rozwalone, w weekend wraca ze studiow muse do tej pory je naprawic

Gość go123
22 minuty temu, Gość teraa napisał:

rozwaliłam siostrze buty, muszę szybko je naprawić tanim kosztem, rozkleił sie nosek ;( siostra sie wscieknie jak zobaczy ze są rozwalone, w weekend wraca ze studiow muse do tej pory je naprawic

Kup klej szybkoschnący w tubce i sklej ten nosek.

Tylko ostrożnie nakładaj klej i nie za dużo, żeby się nie rozchlapał, ani nie rozmazał po bucie.

Gość Bridget

Dokładnie, wyczyść dokładnie, nałóż niewielką ilość kleju i już, nawet śladu nie będzie. Ja używam kleju tadam, bardzo szybko schnie i buty jak nowe ;)

Gość Apsik

masz obowiązek oddać je do szewca.

Dnia 12.02.2019 o 15:21, Gość teraa napisał:

Witam! Teraa zachęcam Cię do wypróbowania kleju TADAM®, który jest przeznaczony głównie do butów sportowych (inne także pomoże skleić). To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Zachęcam do zakupu i sprawdzenia jego mocy działania.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM

tadam.com.pl

Gość rukuntyn

A gdzie znajdę taki klej do butów? Szukałem u siebie tego tadam, ale nie widzę go.

Dnia 20.02.2019 o 12:07, Gość rukuntyn napisał:

A gdzie znajdę taki klej do butów? Szukałem u siebie tego tadam, ale nie widzę go.

Witam! Rukuntyn klej TADAM® znajdziesz m.in. w kioskach, sklepach motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM

tadam.com.pl

Gość gabrielawekra

Jeśli się na tym nie znasz to oszczędź sobie nerwów i zanieś je do kogoś, kto się na tym zna. Tydzień temu sama korzystałam w tym celu z pomocy www.cezarpoznan.pl i spisali się na medal. Cena wyszło bardzo konkurencyjna, a uwinęli się naprawdę szybko. Buty służą mi do dziś.