Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSC

PODDAM CIE NA WIELE LAT ROZŁOŻONEJ TORTURZE

Polecane posty

Gość GOSC

GDY CIE WYPUSZCZE NAWET MATKA CIE NIE POZNA

Gość M jak M

Mysle ze wiem kim jestes.

Gość Uwagę

Dlaczego te niby służby bezpieczeństwa publicznego które mają monitorować internet żeby ludziom żyło się bezpieczniej nie reagują na takie posty? Po co w końcu przyjęto ustawę o inwigilowania inermetu żeby tylko polityków i handlowców i celebrytów chronić? 

Gość gość MHF
17 minut temu, Gość GOSC napisał:

GDY CIE WYPUSZCZE NAWET MATKA CIE NIE POZNA

tak tobie WOjtku w dekiel wali

Gość gość MHF
8 minut temu, Gość Uwagę napisał:

Dlaczego te niby służby bezpieczeństwa publicznego które mają monitorować internet żeby ludziom żyło się bezpieczniej nie reagują na takie posty? Po co w końcu przyjęto ustawę o inwigilowania inermetu żeby tylko polityków i handlowców i celebrytów chronić? 

zgłoś to do Prokuratury Generalnej na skrzynkę podawczą, żeby chociaż sprawdzili czy ten ktoś się leczy,ja tak pedofila z kafeterii tak zgłosiłem,

Gość M jak M

A skad wiesz kto to napisal?Moze to wlasnie taki agent albo bardzo znany polityk pokazywany czesto w telewizji ktoremu nic nie zrobia.

Gość M jak M

Mozesz sobie zglaszac na Berdyczow.Jak ktos wplywowy to napisal to jeszcze za zgloszenie dostaniesz po dupie.

Gość gość MHF
7 minut temu, Gość M jak M napisał:

A skad wiesz kto to napisal?Moze to wlasnie taki agent albo bardzo znany polityk pokazywany czesto w telewizji ktoremu nic nie zrobia.

Nie wiem,chodzi o to,żeby się dowiedzieć,będą na pewno musieli odpisać c  z tym zrobili.

Gość gość MHF

Mogę ci pokazać pismo z prokuratury rejonowej,że tamtemu IP sprawdzili.Będą musieli nadać sprawie tok.Teraz nie chcę mi się tego pisać,ale jak jeszcze raz takie coś zobaczę.Jak polityk to tym bardziej wiochy mu narobisz.

Gość Uwagę
48 minut temu, Gość gość MHF napisał:

zgłoś to do Prokuratury Generalnej na skrzynkę podawczą, żeby chociaż sprawdzili czy ten ktoś się leczy,ja tak pedofila z kafeterii tak zgłosiłem,

Nie każdy kto się leczy psychiatrycznie ma zapędy żeby zamordować. To jest  rzadka rzadkość ale te rozdmuchanie o tym że psychiczny zabił zrobiła krzywdę wielu ludziom którzy leczą się całe dziesięciolecia a nie zabiliby nawet myszy. Ale w takich wypadkach jakby na tej durnej kafeterii odpowiednie organy miałyby używanie plus premię a jednej tego nie robią co dowodzi że chyba komuś wyższemu niz piszące tu upośledzone oszołomy i psychicznie chorzy, to miejsce ma służyć innego wyjasni nią nie znajduję. Skoro moje posty są kasowane i moderowane a o analizę, zamordyźmie, sadyźmie i innych dewiacjach puszczane są be moderacji bez pięciu razy wpisywania capchy

Gość Uwagę

O nie analizę tylko analu! Proszę moderacji.