Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta powyżej 168 to babochlop

Polecane posty

Gość gość

Kobieta nie moze byc wyzsza niz 168 cm. Zwykle za chude, mało proporcjonalne, tyczki, długie nogi jak patyki, garbienie, wielkie stopy, takie babska. Niskie wyglądaja słodko i dziewczęco.

Gość gość11

Zeby chociaż byly szczupłe. Ja ciagle widzę takie wielkie z szeroką, kwadratową dupą i nieproporcjonalnie malą głową:/

Gość gość tak
Przed chwilą, Gość gość11 napisał:

Zeby chociaż byly szczupłe. Ja ciagle widzę takie wielkie z szeroką, kwadratową dupą i nieproporcjonalnie malą głową:/

wielkie babony sa aseksualne:classic_cool:

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gość11 napisał:

A ty jaki jest 

Gość Gosc

Niskie maja wszystko takie krotkie za to wysokie wszystko takie dlugie, wiec srednie dla mnie są ok 167-169

Gość Gość

Oczywiście prowokacja

Gość facet prawdziwy

karakany, bleeeee

tylko wysokie babeczki, dłuuugie nogi do nieba, wąska talia, bioderko, udko i piękne dłonie z dłuuugimi palcami!

Najlepiej powyżej 175cm, takie to są sztuki!

Gość :DD
3 minuty temu, Gość facet prawdziwy napisał:

karakany, bleeeee

tylko wysokie babeczki, dłuuugie nogi do nieba, wąska talia, bioderko, udko i piękne dłonie z dłuuugimi palcami!

Najlepiej powyżej 175cm, takie to są sztuki!

Taa prawdziwy facet :D pewnie żyrafa z płaską dupą i girą 43 :DD

Gość gość

Niskie kobiety maja zgrabne stopy 34-36 

Gość gosc

Haha autor ma chyba kompleksy, pewnie sam jest karzełkiem. Wysoki wzrost ma więcej zalet niż wad. Widziałeś kiedyś niskie miss, modelki, siatkarki, koszykarki itp.?

Gość gosc

Temat zalozony przez karla-koniotrzepa, który kiedyś dostal kosza od wysokiej laski, to teraz ulewa swoje frustracje. Co za zalosny typek.

Dobrze że mam 166 bo byłabym tyczką... chuda nie jestem, chyba taka normalna waga 60 kg a buciki 38. 

Gość Fordon85

Gdy szukałem partnerki rozglądałem się za dziewczynami, których wzrost wynosił max 170 cm. Wysokie dziewczyny mnie się nie podobały ze względu na duże stopy, czego u kobiet nie trawię. Nie odpowiadało mi również to, że zakładając szpilki, one prawie dorównywały mi wzrostem. Źle mi się tańczy z takimi. Ponadto jak wiadomo kobiety po porodzie tyją. Gdy przytyje kobieta średniego lub niskiego wzrostu to tragedii jeszcze nie ma. Gorzej mają kobiety wysokie. One po ciąży zamieniają się w potężne kobiety, które niejednokrotnie stają się większe od swoich partnerów. 

Gość Anka

Mam 172 wzrostu, nr buta 38 są ważę 64 kg więc nie ma reguły 😜 a i wcale nie walczę z plaskodupiem wystarczy o siebie dbać 😛

Gość Anka
3 minuty temu, Gość Fordon85 napisał:

Ponadto jak wiadomo kobiety po porodzie tyją. Gdy przytyje kobieta średniego lub niskiego wzrostu to tragedii jeszcze nie ma. Gorzej mają kobiety wysokie. One po ciąży zamieniają się w potężne kobiety, które niejednokrotnie stają się większe od swoich partnerów. 

Na to też nie ma reguły urodziłam dwójkę dzieci i aktualnie ważę 4 kilo mniej niż przed porodem co za tym idzie jestem szczuplrjsza,  kwestia genów 😜

Gość gosc

Temat pewnie założony przez niskiego, brzydkiego faceta. Ja mam 163 cm wzrostu i nigdy nie miałam powodzenia, wysokie laski mają lepiej. 

Gość najprawdziwszy facet

tez nie lubie wielkich bab. najlepsza to taka 165, stópka 37 i co najważniejsze... zarysowana talia! te wielkie są takie prostokątne i bez ksztaltu. Kiedys czytałem ze te powyzej 170 maja za duzo meskich genów i dlatego maja biodra i talie w protej lini

male słodziutkie

Gość ukuhur
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Temat pewnie założony przez niskiego, brzydkiego faceta. Ja mam 163 cm wzrostu i nigdy nie miałam powodzenia, wysokie laski mają lepiej. 

Chciałbym taką niską dziewczynę jak ty. Małe jest piękne 🙂

Gość Gość

Lubię być wysokim babochlopem 🤣 nie mogłabym miec 165. Modelki mają prawie 180 i nie widzę by każda była jak kloc bez talii i bioder więc nie płacz karle. Pewnie sam jesteś mały więc siła rzeczy większa kobieta to kompleks. 

Gość hahaha
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Modelki mają prawie 180

a kto powiedział że modelki są atrakcyjne? Lobby homoseksualne zamujące sie modą 🗣️. Pedryle wmówili babom że wysokie wychudzone kościotrupy o mordach nieskalanych inteligencją są atrakcyjne 🤣

Gość Monika
29 minut temu, Gość Anka napisał:

Mam 172 wzrostu, nr buta 38 są ważę 64 kg więc nie ma reguły 😜 a i wcale nie walczę z plaskodupiem wystarczy o siebie dbać 😛

To prawda mozna miec powyzej 170 i male stopy i mozna iec 165 i rozmiar 41 :)

Gość Gość
2 minuty temu, Gość hahaha napisał:

a kto powiedział że modelki są atrakcyjne? Lobby homoseksualne zamujące sie modą 🗣️. Pedryle wmówili babom że wysokie wychudzone kościotrupy o mordach nieskalanych inteligencją są atrakcyjne 🤣

Akurat miałam na mysli modelki vs a nie paskudy z wybiegów high f. Myślenie nie boli. 

Gość Mmm

Mam 181 cm wzrostu i ważę 65 kg i jakoś się babochłopem nie czuję 🙂  wręcz przeciwnie 😛 

Gość Gość

Poza tym stopa jest najczęściej proporcjonalna do wzrostu więc się nie rzuca w oczy. Znam dziewczynę prawie 180 a stopa 36. Wygląda dziwnie i nawet6ma ksywe stopa 🤣

Gość gość

Po pierwsze na to jacy jesteśmy wysocy nie mamy wpływu. Wysoka kobieta może mieć kompleksy ale nie zawsze, wystarczy znaleźć wysokiego faceta. Porównajmy co wygląda gorzej? Wysoka kobieta czy niski facet przy którym nawet niska kobieta nie założy szpilek bo będzie wyższa? Także nie krytykuj zakompleksiony karle :D

Gość Anka
54 minuty temu, Gość Monika napisał:

To prawda mozna miec powyzej 170 i male stopy i mozna iec 165 i rozmiar 41 🙂

Dokładnie 🙂🙂

Gość Taka jedna 29
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

Też mam tyle wzrostu i na nadmiar adoratorów nie narzekam - no ale ja aktualnie jestem pulpetem. Mam koleżanki, które mają ogromne powodzenie i one mają ok 168 cm wzrostu. U mnie w pracy są wysokie dziewczyny (mające powyżej 170 cm), które się podobają facetom.

Gość Prawnik
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Po pierwsze na to jacy jesteśmy wysocy nie mamy wpływu. Wysoka kobieta może mieć kompleksy ale nie zawsze, wystarczy znaleźć wysokiego faceta. Porównajmy co wygląda gorzej? Wysoka kobieta czy niski facet przy którym nawet niska kobieta nie założy szpilek bo będzie wyższa? Także nie krytykuj zakompleksiony karle 😄

Ale wysocy faceci wolą niskie laski. Niscy goście też wolą niższe. Wysokie mają przetrzepane, muszą sobie znaleźć jakiegoś fetyszystę. 

Gość Mokebe
7 godzin temu, Gość Mmm napisał:

Mam 181 cm wzrostu i ważę 65 kg i jakoś się babochłopem nie czuję 🙂  wręcz przeciwnie 😛 

Przeciętny facet ma 177 cm. Współczuję... 

Gość ......

Autorze:nie kazda wysoka kobieta jest "grubej kosci".Sa kobiety ktore maja 1.70 i sa drobniejsze od niejednej niskiej.To tez kwestia budowy.