Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona

Skoro jest tutaj tyle samotnych kobiet

Polecane posty

Gość gośćtaki tam

Bella ten nick do Ciebie nie pasuje.😎

44 minuty temu, bella napisał:

Jasne czemu nie 🙂

ale pewnie nie na wszystkie pytania będę mogła sensownie odpowiedziec

Interesują.

Gry dla dzieci i gry dla dorosłych to dwie różne sprawy.

Napisalam na priv. Mam nadzieję, że wiadomość dotarla

Gość gość
6 minut temu, Leżaczek napisał:

Jak widać kobietom tylko seks w głowie i dochód facetów. Nie są na tyle samotne by brać prawiczkow z forum. Nie szukają miłości tylko sponsora. Nie widzą szczęścia w czasie. Materializm konsupcjonizm intagram 😔

A tobie zboczeńcu nie w głowie seks i dochody? Odezwał się ten, co pisał wielokrotnie o "wkładaniu ogonka"  w dziewczynę, jakichś dildosach itp. Ten, który w co drugim poście jara się na przemian dziewicami, pieniędzmi i konsolami. Zamilknij, nikogo nie interesuje twoje zdanie.

Gość Sebastian

No powiem wam grubo 😂 znajdź kobiete ,która bedzie szanowac doceniac... to nie wiem czy gromnica wystarczyla na szukanie takiej Kobiety... 

Gość marawstala

Gorzej jak nie będę potrafiła wybrać : ) jednego : )

Gość Aaaa
Przed chwilą, marawstala napisał:

Gorzej jak nie będę potrafiła wybrać : ) jednego : )

Jakiś długowłosy metal czy hipis dla marypowstałej zawsze się znajdzie 😄

Gość Człowiek nikt
7 minut temu, Leżaczek napisał:

20 godzin temu, Gość Zaciekawiona napisał: i pewnie jeszcze więcej samotnych facetów, to dlaczego nie połączycie się w pary??? Może akurat byłoby to coś... Myślę, że pewnie niejedni by chcieli, tylko się wstydzą X kobiety nie chcą samców beta bo gadzi mózg im mówi że to nie męskie nie mieć kilkunastu tysięcy złotych dochodu, przecież ma fiuta to powinien! A zawsze na 1 co mu się udało przypada kilkunastu którym nie wyszło finansowo w tym życiu, może gdyby się urodzili gdzie indziej, może w innych czasach, byli by kimś do kogo by piszczały a w obecnych...  😔

Reakcja obronna przegrywa. Wali skrajną opinię przeczytaną z neta, po to by jakoś zracjonalizować swój przegyw i samemu być przy tym cacy. 

Gość marawstala
1 minutę temu, Gość Aaaa napisał:

Jakiś długowłosy metal czy hipis dla marypowstałej zawsze się znajdzie 😄

O jak Ty mnie dobrze znasz : )

Dobra pamięć! 

Gość marawstala
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, marawstala napisał: Gorzej jak nie będę potrafiła wybrać : ) jednego : ) X albo jak wybierzesz i Cię tygrys rozszarpie 😱

... jakoś sie po tym pozbierasz : ) cco nie : )

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Reakcja obronna przegrywa. Wali skrajną opinię przeczytaną z neta, po to by jakoś zracjonalizować swój przegyw i samemu być przy tym cacy. 

100/100 👏👏👍

Gość aaa

Hej:)

Jeśli chcesz zarobić dodatkowe 50-100zł miesięcznie wypełniając kilka ankiet, nie wychodząc z domu, zapraszam do rejestracji na tej stronie: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Korzystam od wakacji zeszłego roku, za każdym razem pieniądze zostały wypłacone:)

Ja polecam :))

Gość 15K
21 godzin temu, Gość Zaciekawiona napisał:

i pewnie jeszcze więcej samotnych facetów, to dlaczego nie połączycie się w pary??? Może akurat byłoby to coś... Myślę, że pewnie niejedni by chcieli, tylko się wstydzą 😉

Jak kobieta mowi ze nie moze kogos znalezc to ma na mysli faceta 190cm, z mieszkaniem, samochodem, praca 15K, miesniami i piekna twarza a nie przecietnego goscia. Kobiety maja wy...e na facetow i licza sie tylko dobrze wygladajacy wot i cala tajemnice wiecznie samotnych kobiet, one wola spedzic zycie z kotem niz z mezczyzna ktory wedlug nich nie jest wartosciowy.

22 godziny temu, Gość Człowiek nikt napisał:

Przegryw z netu to słaba partia. To jak leczenie dżumy cholerą. Ja tu nic nikomu nie sugeruję tylko piszę o sobie. 

"jak leczenie dżumy cholerą" zajebiste 😄

Gość Człowiek nikt
2 godziny temu, Leżaczek napisał:

I nie chodzi tylko o mnie ale ogólnie, bo mi już nie zależy tak jak trzy lata temu, nie płacze z tego powodu ani nie jest mi źle. Ma być konkret facet albo nic to niech będzie nic. Nikt nie będzie za takimi ksiezniczkami płakał. A ja też nie zamierzam się zmieniać i spełniać wymagań. Poszedłem dalej z życiem, gram sobie w gierki i mi się podoba. Może to nie żona i dzieci ale mam po co wstawać 😄

Przypominasz mi kolegę z dzieciństwa mojego Ojca o którym mi kiedyś opowiadał. Wszyscy w szkole nazywali go Młotek bo miał tylko 2 tematy do rozmowy: o tym komu by sprał modę i łowieniu ryb. Inteligencją to on nie grzeszył więc nie bardzo kto go lubił. 

był tutaj taki jeden który dość rzeczowo, fachowo i konkretnie się wypowiadał. Nie ukrywam, że wzbudził moje zainteresowanie. Można powiedzieć, że był jednym jedynym wśród kompletnych wariatów. Najgorsi są ci, którzy narzekają, że nie mają panny, bo nie mają kasy, dużego członka. A prawda jest taka, że są totalnymi nudziarzami, zrzędami.

Gość Człowiek nikt
8 minut temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość Człowiek nikt napisał: Przypominasz mi kolegę z dzieciństwa mojego Ojca o którym mi kiedyś opowiadał. Wszyscy w szkole nazywali go Młotek bo miał tylko 2 tematy do rozmowy: o tym komu by sprał modę i łowieniu ryb. Inteligencją to on nie grzeszył więc nie bardzo kto go lubił.  X mnie wszyscy lubili 😙

Wszyscy czyli nikt. 

Gość Gość
3 godziny temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość Człowiek nikt napisał: Wszyscy czyli nikt.  X nie no wszyscy, czasami pół klasy było u mnie pograć 😙

Przychodzili pograć, bo miałeś konsolę a oni nie mieli 😄

Gość urst
6 godzin temu, *Lori napisał:

był tutaj taki jeden który dość rzeczowo, fachowo i konkretnie się wypowiadał. Nie ukrywam, że wzbudził moje zainteresowanie. Można powiedzieć, że był jednym jedynym wśród kompletnych wariatów. Najgorsi są ci, którzy narzekają, że nie mają panny, bo nie mają kasy, dużego członka. A prawda jest taka, że są totalnymi nudziarzami, zrzędami.

Nieprawda. Mając do wyboru przystojnego nudziarza i przeciętnego z wyglądu gościa z interesującą osobowością 99% z was wybrałoby tego pierwszego.

Gość Niedopełnienie
11 godzin temu, bella napisał:

Bzdura, ja lubię mężczyzn i pewnie niejedna użytkowniczka ma tak samo 

Lubisz hmm

Lubić wielbicic ssac całować bić mordować czy dobra zupa robisz z głowy faceta? 

Gość gość

Autorko a wiesz, że takie samozwańcze swatki często dostają w dziób i tracą wszystkich przyjaciół? (zwlaszcza tych, których swatały). Pierwsza zasada nie wtrącaj się do cudzego życia jak nie chcesz narobić bydła. Dorośli ludzie wiedzą co robią, nie łącz ich w pary jak przedszkolaków. A jak jesteś na tyle głupia i uparta, to prędzej czy później będziesz żałować. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Autorko a wiesz, że takie samozwańcze swatki często dostają w dziób i tracą wszystkich przyjaciół? (zwlaszcza tych, których swatały). Pierwsza zasada nie wtrącaj się do cudzego życia jak nie chcesz narobić bydła. Dorośli ludzie wiedzą co robią, nie łącz ich w pary jak przedszkolaków. A jak jesteś na tyle głupia i uparta, to prędzej czy później będziesz żałować. 

Masz rację.Tylko, ze tutaj w dziób nie dostanie i przyjaciól nie straci, bo ich tu nie ma.Myślę, ze załozyla ten topick raczej z myślą o sobie, a tu zadnych potencjalnych kandydatow by ją poznać i się spotkać w realu.😄

Gość Swatka z kafe

Mam apel do wszystkich samotnych przegrywek i przegrywów z kafe, którzy chcieliby kogoś tu poznać. Wpiszcie swoje miasto lub województwo, coś o sobie np. wiek, wzrost czy zainteresowania. Może odezwie się ktoś mieszkający blisko, pragnący Was poznać :

Gość Up up

Up