Gość znowu Napisano Luty 15, 2019 Kiedy dadzą normalną stronę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 15, 2019 Tamten topik nie miał sensu,bo połowa stron to były opisy snów erotycznych o Mileckiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2019 Marcin przystojny jest, tylko szkoda, że taki nachalny, Ramona niech będzie z Jasiem, opiekował się nią dobrze, Beata ją zaakceptowała, zrozumiała swój błąd , życzę im szczęścia Tadeusz często zapomina o wielu rzeczach, powinien już odpocząć od pracy, mógłby polecieć na Hawaje z Anną Rafał jest zazdrosny o Górzyńskiego , który dotknął brzucha Oli Jacek nie pozwala Gabrieli zabrać Agatkę na wycieczkę, bo uważa , że jest zrównoważona psychicznie Ula i Kornel myślą o dziecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2019 Tadeusz potrzebuje terapii zastępczej, Anna zadba o dietę , musi być aktywny, bo ostatnio dużo spał i nic mu się nie chciało Bożena i Grażyna to plotkary, to nie jest ich sprawa z kim Darek romansuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no nie Napisano Luty 19, 2019 Ale mnie wkurza ta głupia Cześka. Ona naprawdę myśli, że to przez Darka rozpadło się jej małżeństwo i jeszcze ma pretensje, że sobie znalazł Dżesikę. Przecież to ona go zdradziła i się rozwodzą. Z Dżesiką zaczął sypiać, gdy już są w czasie rozwodu. O co ona ma do niego pretensje? Jeżeli nadal go kocha, niech mu to powie i walczy o małżeństwo, a nie robi złośliwe uwagi i oburza się, że mąż(niedługo już były) znalazł sobie inną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Luty 20, 2019 Dzisiaj mija rok od śmierci Agnieszki Kotulanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość życie Napisano Luty 20, 2019 6 godzin temu, Gość XYZ napisał: Dzisiaj mija rok od śmierci Agnieszki Kotulanki. Brakuje mi jej bardzo, nigdy o niej nie zapomnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2019 Paweł ,Bolek , Tadeusz zbudują budy dla psów w schronisku Bożena będzie w ciąży, Miłosz ucieszy się, ale ona mówi, że musi iść do doktora, żeby to potwierdził Ciekawe czy Agnieszka pierwsza urodzi dziecko na wiosnę, Ola pewnie później Daniel dalej pisze książkę nie wychodząc z domu, co niepokoi Monikę, tak się zaangażował się w historię Doroty, że zapomniał o bożym świecie, Feliks chce go gdzieś wyciągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XYZ Napisano Marzec 4, 2019 Mam wrażenie, że wątek picia alkoholu przez Roberta jest zrobiony pod to co działo się z Agnieszką Kotulanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Grudzień 24, 2021 Nie zauważyłam, że jest temat o Klanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 12, 2022 Kolejny temat skasowany więc teraz piszmy tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano Kwiecień 13, 2022 Nie rozumiem dlaczego tematy nam kasują. Borys gra również w przyjaciolkach. W jednym odcinku był bez koszulki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 13, 2022 3 godziny temu, otyla_33_otyla napisał: Nie rozumiem dlaczego tematy nam kasują. Borys gra również w "Przyjaciółkach". W jednym odcinku był bez koszulki. Te tematy są zablokowane, a nie kasowane, ten jest "ostatnią deską ratunku". Wątek z wyjazdem Daniela do Kijowa może być ciekawy, być może go uśmiercą ( byłaby to już 3 śmierć w otoczeniu Moniki nie licząc rodziców, Ryśka i Doroty). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 13, 2022 Zmienili Julkę od Agnieszki i Michalinkę Klaudii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WandeczkaKa 2 Napisano Kwiecień 14, 2022 Kafeterio, dlaczego blokujesz nasz temat? Ja też tego nie rozumiem, dużo nas tu nie ma ale jesteśmy regularnie. Może znajdźmy sobie inne forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WandeczkaKa 2 Napisano Kwiecień 14, 2022 Klaudia była wariatką ale oczywiście już jest normalna... Dobrzy specjaliści są w tym Klanie, każdego wariata wyleczą a złego sprowadza na dobrą drogę. Nawet Marczyński chciał zatrudnić Ukrainkę. Tak czy siak, ciekawe czy Klaudia zejdzie się z Górzyńskim, mogliby! Chociaż wiem, że miał ją w nosie. Teraz też, żałuje że tak się stało ale czy on ją kocha... Nie sądzę. Olce też chciał namieszać tuż przed ślubem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano Kwiecień 14, 2022 3 godziny temu, WandeczkaKa napisał: Tak czy siak, ciekawe czy Klaudia zejdzie się z Górzyńskim, mogliby! Chociaż wiem, że miał ją w nosie. Teraz też, żałuje że tak się stało ale czy on ją kocha... Nie sądzę. Olce też chciał namieszać tuż przed ślubem. Oglądałam już przedpremierowe odcinki - powie do Pawła: "Kobieta którą wciąż kocham, jest szczęśliwa z innym" czyli wciąż kocha Irminę. A ślub Klaudii i Marcina oczywiście się odbędzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 14, 2022 4 godziny temu, WandeczkaKa napisał: Klaudia była wariatką ale oczywiście już jest normalna... Dobrzy specjaliści są w tym Klanie, każdego wariata wyleczą a złego sprowadza na dobrą drogę. Nawet Marczyński chciał zatrudnić Ukrainkę. Tak czy siak, ciekawe czy Klaudia zejdzie się z Górzyńskim, mogliby! Chociaż wiem, że miał ją w nosie. Teraz też, żałuje że tak się stało ale czy on ją kocha... Nie sądzę. Olce też chciał namieszać tuż przed ślubem. Chodzi o to, że aktorzy są myleni z postaciami: Przypadek 1. Jacek Borkowski przez to, że grał "czarny charakter" miał porysowany samochód, przypadek 2 Kobieta w autobusie chciała zlinczować Jana Wieczorkowskiego, bo widziała go sprawnego, a przecież jest na wózku ( to akurat mówiła pani scenarzystka Beata Kwapisz w "Mistrzowie drugiego planu" na yt), przypadek 3. Zygmunt Kęstowicz jechał samochodem i ktoś mu powiedział "Pan ma Alzheimera " a on na to " To nie ja to ten z Klanu". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 14, 2022 W starych odcinkach Lubiczowie szykują Wigilię, Olka musiała oddać psa właścicielom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano Kwiecień 14, 2022 A Paweł - młody przecież jeszcze facet - znowu się zachowywał jak stary tetryk: - Czy mi się wydawało, kochanie, czy dzisiaj rano powiedziałeś że nie wybieramy się nigdzie na Sylwestra? - Powiedziałem tylko że - o ile mi wiadomo - nie planujemy żadnej imprezy, w przeciwieństwie do naszych córeczek. - To znaczy, będziemy siedzieć przed telewizorem sami w domu? - Ktoś musi to robić. - No ale my jesteśmy jeszcze na tyle młodzi, że nie musimy poprawiać oglądalności programu telewizyjnego. - My młodzi? - No,,, ja się czuję bardzo młoda! - No ty, kochanie, oczywiście, ale spójrz na mnie - ile Sylwestrów jeszcze mnie czeka? 15, może 20, jeżeli Pan Bóg będzie łaskawy. - No to tym bardziej powinieneś przeżywać każdy Sylwester tak, jakby to był ostatni! - Czysta demagogia. Czego jeszcze możemy oczekiwać od życia? Jedynych atrakcji dostarczają nam nasze córki. No, może jeszcze wnuki, jeżeli ich doczekamy. - No więc ja nie zamierzam siedzieć w domu i czekać na wnuki, żeby się troszeczkę rozerwać, bo... Ania i Tadeusz zaprosili nas na Sylwestra do siebie! Będą też Marczyńscy. No więc jeżeli do tej pory przejdzie ci ten ponury nastrój, może cię ze sobą zabiorę - Może przejdzie... Dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 14, 2022 19 minut temu, Mala napisał: A Paweł - młody przecież jeszcze facet - znowu się zachowywał jak stary tetryk: - Czy mi się wydawało, kochanie, czy dzisiaj rano powiedziałeś że nie wybieramy się nigdzie na Sylwestra? - Powiedziałem tylko że - o ile mi wiadomo - nie planujemy żadnej imprezy, w przeciwieństwie do naszych córeczek. - To znaczy, będziemy siedzieć przed telewizorem sami w domu? - Ktoś musi to robić. - No ale my jesteśmy jeszcze na tyle młodzi, że nie musimy poprawiać oglądalności programu telewizyjnego. - My młodzi? - No,,, ja się czuję bardzo młoda! - No ty, kochanie, oczywiście, ale spójrz na mnie - ile Sylwestrów jeszcze mnie czeka? 15, może 20, jeżeli Pan Bóg będzie łaskawy. - No to tym bardziej powinieneś przeżywać każdy Sylwester tak, jakby to był ostatni! - Czysta demagogia. Czego jeszcze możemy oczekiwać od życia? Jedynych atrakcji dostarczają nam nasze córki. No, może jeszcze wnuki, jeżeli ich doczekamy. - No więc ja nie zamierzam siedzieć w domu i czekać na wnuki, żeby się troszeczkę rozerwać, bo... Ania i Tadeusz zaprosili nas na Sylwestra do siebie! Będą też Marczyńscy. No więc jeżeli do tej pory przejdzie ci ten ponury nastrój, może cię ze sobą zabiorę - Może przejdzie... Dziękuję! No wreszcie ktoś się odnosi do starych odcinków, a nie do tego nowego czegoś. 4-ty sezon zakończy się gdzieś na przełomie lipca i sierpnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 14, 2022 14 godzin temu, WandeczkaKa napisał: Kafeterio, dlaczego blokujesz nasz temat? Ja też tego nie rozumiem, dużo nas tu nie ma ale jesteśmy regularnie. Może znajdźmy sobie inne forum? Pierwszy raz jak zablokowali to uznałam, że dobrze, bo tam niektóre osoby głupoty pisały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 15, 2022 W dzisiejszym 410 odcinku zasygnalizowano widzom, że Beata jest w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 15, 2022 Milda obrazi się na matkę za to, że nie powiedziała jej, że Szczepan to jej ojciec a nie wujek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyla_33_otyla 90 Napisano Kwiecień 16, 2022 Żaneta ma nowego męża i ma prawo się widywać z Piotrusiem xd No ale jaja xd A babcia zamówiła 1000 litorow wody xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 16, 2022 3 minuty temu, otyla_33_otyla napisał: Żaneta ma nowego męża i ma prawo się widywać z Piotrusiem xd No ale jaja xd A babcia zamówiła 1000 litrów wody xD Jak to się mówi "Przezorny zawsze ubezpieczony". Wątek z Żanetą jest dziwny, bo nawet Piotruś nie wie, że to jego biologiczna matka ( o ile oczywiście będzie na to dowód). Bożenka o tym, że jest adoptowana dowiedziała się jak miała 11-12 lat, a przed ślubem chciała odnaleźć matkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano Kwiecień 16, 2022 4 godziny temu, Marta1990 napisał: Bożenka o tym, że jest adoptowana dowiedziała się jak miała 11-12 lat. Bożenka PAMIĘTAŁA że jest adoptowana, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 17, 2022 13 godzin temu, Mala napisał: Bożenka PAMIĘTAŁA, że jest adoptowana. Jest na yt filmik jak 13-letenia Bożenka pyskuje, ale to trochę Rysiek popełnił błąd. Aktorka grająca pierwszą Bożenkę miała cięższe sceny, Agnieszka jest ugrzecznioną wersją Bożenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 17, 2022 Najbardziej pamiętna Wielkanoc w Klanie to rok 1998. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano Kwiecień 17, 2022 (edytowany) 6 godzin temu, Marta1990 napisał: Najbardziej pamiętna Wielkanoc w Klanie to rok 1998. Bo wtedy był ślub Beaty i Jacka? To był raczej 1999 rok. Edytowano Kwiecień 17, 2022 przez Mala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach