Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bicu

Nic mnie tak nie wkurza jak babska wciągające swoje chciwe łapska po alimenty

Polecane posty

Gość Bicu

...ki z czarnych marszy krzyczące "moja macica,  moja sprawa". No to jak wszystko co jest w twojej macicy jest twoje to odwal się od faceta zakuty łbie. Nie stosuj podwójnych standardów.Nikt cie nie zmuszał do rozłożenia nóg,  ba! To ty uwodzilaś i inicjowalas seks. 

Solidaryzuje się. z biednymi facetami, których się okrada,  których te leniwe pijawki wysysają. 

Hipokrytki straszne z was,  byle tylko biednego faceta wykorzystać 

Najgorzej jest gdy krów rozpłodowych i bękartów jest więcej niż jedno,  to wtedy facet ma przessrane :( 

Gość Bicu

Ps. Zauważyliście jak one strasznie tyją pasąc się z alimentów?  Nawet takiego hipipotama nie bzykniesz, bo się po prostu brzydzis. Żadnego pożytku z pasożyta. 😞

Gość Karol

A kto wam karze od razu spac  z tymi pijawkami? Kto nibyma placic za wasze bekarty, sasiad? Wszyscy to najchetniej by tylko orobili dzieciaki na potege ale jak juz ktos ma za nie placic i wychowyac to juz nie ich problem 😄 Ale to wlasnie wasz problem robisz dziecko  to ono jest twje a nie kogos innego przygupie.

Gość Prawda

Prawda

Gość Gość

Trzeba było wkładać koledze do pupy!

Nie byłoby dziecka i alimentów!!!

Gość Gość

Zabierz dziecko do siebie, wychowuj, opiekuj się, zmień pracę na gorsza żeby dostosować godziny do godzin przedszkola i wyciągnij do niej swoje chciwe łapska po te zapewniające luksus alimenty w kwocie 300zł!!!

He he no. Jak sie zrobilo to trzeba utrzymac. Ciebie tez ktos zrobil i pieluchy ci zmienial. Pomysl, ty dasz 200 zl na miesiac a ona przez dwa lata bedzie na kazde rzygniecie, kichniecie, nie przespi pewnie ani jednej calej nocy przez jakies 600 dni, nie bedzie miala czasu na kapiel, na uczesanie, na wyjscie na piwo. Tylko kupa i zupa. 

Gość Upp

Up

5 godzin temu, Gość Bicu napisał:

...ki z czarnych marszy krzyczące "moja macica,  moja sprawa". No to jak wszystko co jest w twojej macicy jest twoje to odwal się od faceta zakuty łbie. Nie stosuj podwójnych standardów.Nikt cie nie zmuszał do rozłożenia nóg,  ba! To ty uwodzilaś i inicjowalas seks.

Szczerze mówiąc nie dostrzegam tutaj żadnych ''podwójnych standardów''. To kobieta ponosi cały ciężar ciąży i jej konsekwencji, więc to właśnie kobieta ma prawo zdecydować, czy się wyzwania ostatecznie podejmuje (abstra...ąc od kwestii moralnych, indywidualna sprawa każdego). Natomiast, jeśli już urodzi, to naturalnym jest, że dzieciak ma również ojca, który za nie ponosi odpowiedzialność i ma obowiązek zapewnić mu opiekę i utrzymanie. Btw, pięknie przerzuciłeś sprawstwo na kobiety, niestety, jednocześnie ukazałeś facetów jako podatne na manipulacje kukły. I tak, jak pierwsze jest absurdem, tak co do drugiego zgadzam się całkowicie ;]

Gość bbbbbbbbbbbbb

No, to co jest w jej macicy to jest JEJ SPRAWA. Jak sie urodzi to już nie jest w jej macicy, co nie?

Gość Gość

Jeśli tak na to patrzysz to widać że szczyl umysłowy z ciebie. Dziecko to obowiązek i żaden pan łaski nie robi ze raczy na nie lozyc. Bicu jesteś upoślem.