Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abdhd

Zdarzyło się Wam wywalić kogoś ze znajomych? Na Fejsie? Ja jedna musiałam bo mnie wqrwiały jej wpisy

Polecane posty

Gość Abdhd

Nie mogłam...musiałam ją wywalić. Nie wiem po co w ogóle ja zapraszałam ale kiedy nie przyjmowała mojego zaproszenia długi czas, uznalam że coś jest na rzeczy i może to znak. Zaakceptowala w końcu ale ja teraz tego żałuję bo laska wydawała się ok a na Fejsie ...ka jakich mało. Jeśli wrzuca jakieś foto to są to jej stópska, kubek herbaty i weranda ich domu pod miastem. W chwili obecnej w trzeciej ciąży, facet zarabia 30k a ona siedzi w domu i lansuje na Fejsie dom i obejście, ewentualnie wrzuca cytaty jacy to wszyscy to dzisiaj głupio świat zgłupiał, sugerując że ona jedna inteligentna. Też mam pieniadze, mam jedno dziecko (z wyboru), mój mąż pracuje z jej mężem ale jakoś mnie ona irytuje. Zdarzyło Wam się wyrzucic kogoś takiego? Jezu jaka ona jest irytująca. Brzydka a ma się za cud świata.

Gość Gość

Też bym tak zrobiła.

Gość Gość

Nie. Nie wyrzucam. Po prostu wyłączam obserwowanie osoby, która mnie irytuje i tym sposobów nie widzę, żadnych postów od niej. 

Gość Autorka

Ale jeśli ja nigdy nic nie publikuję to ona nawet sie pewnie nie zorientuje że już nie ma mnie w znajomych. Ja nawet jak obserwowanie wyłączyłam to czasem niechcący jej koemnatrz u kogoś widziałam i chcąc nie chcąc klikam w jej profil a tak będzie spokój

Gość Gośćgosc
15 minut temu, Gość Autorka napisał:

Ale jeśli ja nigdy nic nie publikuję to ona nawet sie pewnie nie zorientuje że już nie ma mnie w znajomych. Ja nawet jak obserwowanie wyłączyłam to czasem niechcący jej koemnatrz u kogoś widziałam i chcąc nie chcąc klikam w jej profil a tak będzie spokój

Koorva ale masz problemy- rodem z podstawówki 

Gość Zuzka
3 minuty temu, Gość Gośćgosc napisał:

Koorva ale masz problemy- rodem z podstawówki 

Dosłownie. Swiat wiekszych nie widzial. 

Gość gosc

Moim zdaniem takie wywalanie ze znajomych na social mediach jest chamskie i żałosne. Jak mnie ktoś denerwuje, to wyłączam obserwowanie i tyle. No, ale ja nie kolekcjonuję znajomych i nie zapraszam przypadkowych osób.

Gość marawstala

Nie, poza tym rzadko tam wchodze...

Gość Halo

Zlikwidowalam całkiem fb  bo mi nie był do niczego potrzebny 😁