npaka2 0 Napisano Luty 18, 2019 Kilkanaście negatywnych testów po stosunku grudniowym. Na usg pani ginekolog powiedziała że jajniki są powiększone i jest owulacja (okres 6.01-10.01 wizyta 18.01) w międzyczasie robiłam testy i na paru po godzinach były takie zarysy szarej drugiej kreski. Wzięłam ellaone 2 dni po. Drugi okres dostałam 7.02 do 11.02. Mam bóle jajników raz prawy raz lewy. Mam też wzdęcia często mi sie odbija i lekkie nudności. Na brzuchu mam taka ciemniejsza kreske ale byc moze mialam ją wczesniej i nie zwrocilam uwagi. Temperatura ciała miedzy 36.4 a 36.6. W pochwie ostatnie pomiry to 36.5 36.6 36.8 36.6 36.4 (wszystkie rano po przebudzeniu). Śluz jest biały półprzeźroczysty i wodnisty. Jakie jest realne prawdopodobieństwo na ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Luty 18, 2019 Raczej zerowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqa Napisano Luty 19, 2019 A co świadczy o ciąży? Bo przeciw: 1. negatywne testy, 2. okresy, 3. badanie usg, 4. tabletka po, 5. temperatura ciała w normie (swoją drogą mierzysz ją jak? pod pachą, w pochwie, rano czy w ciągu dnia?) A za?? Twoje objawy to pewnie skutek rozwalonej gospodarki hormonalnej po tabletce po. Daj już spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
npaka2 0 Napisano Luty 19, 2019 1 godzinę temu, Gość aqa napisał: A co świadczy o ciąży? Bo przeciw: 1. negatywne testy, 2. okresy, 3. badanie usg, 4. tabletka po, 5. temperatura ciała w normie (swoją drogą mierzysz ją jak? pod pachą, w pochwie, rano czy w ciągu dnia?) A za?? Twoje objawy to pewnie skutek rozwalonej gospodarki hormonalnej po tabletce po. Daj już spokój. Temperatura mierzona i w pochwie i pod pacha ale te ktore wypisalam to z pochwy. Co świadczy o? Nie wiem na ile to jest zgodne ale wzdęcia, odbija mi sie i odrzuca od jedzenia. Bola mnie jajniki, kalendarzyk pokazuje owulacje ale śluz jest biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aqa Napisano Luty 19, 2019 49 minut temu, npaka2 napisał: Temperatura mierzona i w pochwie i pod pacha ale te ktore wypisalam to z pochwy. A nie zwróciłam uwagi. To normalna temperatura. 50 minut temu, npaka2 napisał: Nie wiem na ile to jest zgodne ale wzdęcia, odbija mi sie i odrzuca od jedzenia. Bola mnie jajniki, kalendarzyk pokazuje owulacje ale śluz jest biały Wzdęcia to można mieć i bez ciąży. A poza tym tabletka po to bomba hormonalna. Kalendarzyk to tylko teoria i owulacja może być w innym terminie albo w ogóle cykl bezowulacyjny może masz. Uważam że nic nie świadczy o ciąży. Popadasz w paranoję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bezsil 11 Napisano Luty 19, 2019 Tabletka po ma bardzo duża dawkę hormonów. Ja też brałam kiedyś i miałam podobnie. W ciazy nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beata Napisano Luty 19, 2019 Jeżeli nie jesteś pewna to polecam badać sobie dni płodne, ja np używam w tym celu testera afrodyta bo moim zdaniem jest najbardziej precyzyjny z tych wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach