Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

No look back

Co ona myśli ??

Polecane posty

Hej takie pytanie pokłuciłem się z koleżanką jakiś czas się do niej nie odzywałem , po tym czasie zatęskniłem i postanowiłem wyciągnąć ręke na zgode bo jest wyjątkowa i nie wyobrażam sobie życia bez niej. Znajoma oczywiście była wściekła , że do niej zagadałem (przeprosiłem i powiedziałem jak bardzo mi zależy na niej) w odpowiedzi usłyszałem , że potrzebuje czasu na przemyślenie czy się pogodzić.

Mija już ponad tydzień i ani słowa ani wiadomości kompletnie nic , czy któraś z dziewczyn może mi powiedzieć czy robi mnie po prostu w balona żebym codziennie sprawdzał czy jest jakaś wiadomość od niej i żebym w ten sposób cierpiał i ma mnie gdzieś czy faktycznie tyle czasu można się zastanawiać . Wydaje mi się ,że gdyby chciała zgody to by ze mną rozmawiała z dnia na dzień i z czasem postarała wybaczyć a tu dni mijają tydzień i ani słowa olała mnie ? proszę jakąś kobietę o radę co zrobić bo nie mogę wytrzymać jestem bardzo uczuciowy i cierpię z tego powodu , że milczy a ja codziennie sprawdzam i czekam na znak chciałbym po prostu jej wykrzyczeć czemu się nie odzywa i żeby mi powiedziała czy mam ...... czy nie .Czy to zły pomysł proszę o radę będe bardzo wdzięczny.

Gość gość

Ona przeżywa to tak samo, jest uczuciowa i nadal nie wie na czym stoi. Czy jasno wyraziłeś się , czego chcesz?

7 minut temu, No look back napisał:

Wydaje mi się ,że gdyby chciała zgody to by ze mną rozmawiała z dnia na dzień i z czasem postarała wybaczyć

Dokładnie tak postąpiłaby dojrzała poważna kobieta, chcąca zachować Waszą znajomość. Także opcje widzę trzy - albo jej nie zależy, albo Cię testuje, albo chce skłonić do uganiania się za nią, jak pies. Wobec tego sam rozważ, czy warto się angażować w taki absurd.

Gość gość

Chce być twoją kobietą, a nie koleżanką do polemiki. 

Tak jasno powiedziałem jej czego chce . Wiedziałem , że od razu mi nie skoczy w ramiona ale myślałem , że będzie przynajmniej ze mną gadać w sensie może też się stęskniła i będzie chciała rozmawiać chłodno ale rozmawiać a tu cisza ani słowa przeszło mi przez myśl , że może chce żebym pocierpiał bo pewnie wie jak bardzo mi zależy i , że będe czekał na ten znak 

Gość gość

Zapewne też cierpi. Ty ją lepiej znasz i wiesz.

Gość gość

Odezwać się

Gość wok

Nie odzywać się i nie robić z siebie frjera, pierwszy krok już zrobiłeś więc teraz jej kolej. Jak nie chce nie biegaj za nią bo po co, kobieta której zależy stara się

Gość gość
4 minuty temu, No look back napisał:

No znam i myślałem , że bedzie chłodno a nie kompletnie nic 

A ty jesteś taki wylewny do niej??? Chyba raczej nie. Też wszystko skupiasz w swoim wnętrzu i rozwala cię od środka.

Gość gość
1 minutę temu, Gość wok napisał:

Nie odzywać się i nie robić z siebie frjera, pierwszy krok już zrobiłeś więc teraz jej kolej. Jak nie chce nie biegaj za nią bo po co, kobieta której zależy stara się

Cisza jest krzykiem.

Każdy pisze co innego ciężko zdecydować chce się odezwać ale to będzie takie zmuszanie tak mi się wydaje a może ma mnie głęboko tyle czasu powinna już dawno wybrać czy mam wywalać z jej życia czy nie. Ja nawet bym się nie zastanawiał jeśli chodzi o nią 

Gość Wok
8 minut temu, Gość gość napisał:

Cisza jest krzykiem.

Bzdura. Kobieta która chce znajomości z facetem, którego lubi i który jej się podoba przełamuje fochy i cieszy się kiedy on się odzywa. Każda tak ma, a ta która nie ma to jakaś zwichrowana psychicznie i*diotka która dusi wszystko w sobie i z którą będą tylko problemy, więc nie warto się starać.

Gość Cddd

Ile wy macie lat dzieci

Gość gość
2 minuty temu, No look back napisał:

Każdy pisze co innego ciężko zdecydować chce się odezwać ale to będzie takie zmuszanie tak mi się wydaje a może ma mnie głęboko tyle czasu powinna już dawno wybrać czy mam wywalać z jej życia czy nie. Ja nawet bym się nie zastanawiał jeśli chodzi o nią 

Wybrała, masz zawitać w jej życiu. 

Gość gość
4 minuty temu, Gość Wok napisał:

Bzdura. Kobieta która chce znajomości z facetem, którego lubi i który jej się podoba przełamuje fochy i cieszy się kiedy on się odzywa. Każda tak ma, a ta która nie ma to jakaś zwichrowana psychicznie i*diotka która dusi wszystko w sobie i z którą będą tylko problemy, więc nie warto się starać.

Zachowuje się adekwatnie do autora, bo to autor ma problemy. Czemu autor jej nie mówi i tym co czuje , tylko wywala tu swoje cierpienie? Czemu autor nie spotka się z nią i nie powie uczuć?

Gość gość

Od roku nie mam jasnej sytuacji z tobą. Jesteśmy dla siebie i nie jesteśmy. Od 10 dni kiepsko śpię i płaczę. I co kopniesz mnie teraz w dupę, powiesz , że masz inną czy napiszesz w smsie " pomyłka"? 

Gość Wok
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Zachowuje się adekwatnie do autora, bo to autor ma problemy. Czemu autor jej nie mówi i tym co czuje , tylko wywala tu swoje cierpienie? Czemu autor nie spotka się z nią i nie powie uczuć?

Bo już to zrobił, powiedział że mu na niej zależy? Ile razy ma powtarzać, raz nie dotarło? Jakby czuła tak samo, nie byłoby tego wątku. Ta kobieta jest niepoważna i nie podziela uczuć autora, wciąga go w jakąś ...yczną gierkę, szkoda czasu.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Wok napisał:

Bo już to zrobił, powiedział że mu na niej zależy? Ile razy ma powtarzać, raz nie dotarło? Jakby czuła tak samo, nie byłoby tego wątku. Ta kobieta jest niepoważna i nie podziela uczuć autora, wciąga go w jakąś ...yczną gierkę, szkoda czasu.

Ona też mu powiedziała na pierwszym spotkaniu. Rok czasu i jest tylko wciąż koleżanką na odległość. Nie może już tego znieść. 

Gość gość
6 minut temu, Gość Wok napisał:

To niech przedstawi jak widzi ich relacje, do tej pory to była dziecinnada, Niech przypomni sobie , kto po to tygodniu chciał się z nim widzieć i kto ją odepchnął. 

Gość Wok
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Ona też mu powiedziała na pierwszym spotkaniu.

Autor nic takiego nie napisał więc nie pisz bajek. A jakby jej zależało na byciu kimś więcej niż koleżanką to tym bardziej by się starała i podtrzymywała kontakt jak normalna zrównoważona osoba

Gość Wok
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Niech przypomni sobie , kto po to tygodniu chciał się z nim widzieć i kto ją odepchnął. 

Jprdle, nieźle w bani masz na*srane, bajkopisarko. Autorowi życzę rozumu i żeby nie pchał się w gn*ój bo z taką kobietą niemową nie czeka go nic przyjemnego poza ciągłymi fochami i gierkami

Gość gość
18 minut temu, Gość Wok napisał:

Jprdle, nieźle w bani masz na*srane, bajkopisarko. Autorowi życzę rozumu i żeby nie pchał się w gn*ój bo z taką kobietą niemową nie czeka go nic przyjemnego poza ciągłymi fochami i gierkami

ta kobieta go kocha ty ...a ...o co potrafisz na dno zniżyć wszystko. Ona się już nie odezwie bo po co??? Żeby się dowiedzieć ze jest niemową??? 

Gość gość
25 minut temu, Gość Wok napisał:

Autor nic takiego nie napisał więc nie pisz bajek. A jakby jej zależało na byciu kimś więcej niż koleżanką to tym bardziej by się starała i podtrzymywała kontakt jak normalna zrównoważona osoba

Już mnie w...ił.