Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośki

Moje niemowle znowu chore kaszel bez kataru prosze pomóżcie znowu kolejny antybiotyk

Polecane posty

Gość Annnna

Iza dobrze pisze. Sytuacja sprzed 2 tyg. Corka goraczkowala, katar, kaszel. Nie bylo mojej lekarki, to poszlam z musu do innej i mowi mi ze to.oskrzela i antybiotyk dala. Corka skonczyla antybiotyk a po 3 dniach goraczka przez 3 dni do 39.5, kaszel okrutny plus zawalony nos. Udalo mi sie dostac do mojej pani doktor, dala leki i zlecila crp wlasnie. Wyszlo wysokie bo 140 i wtedy dopiero dala antybiotyk, bo dodatkowo corka dostala bolu uszu i glowy, z ucha wysiek. No i byla w ciezkim szoku ze jak to taka zalatwiona, skoro antybiotyk juz brala. Wyszlo.na to ze corka od tej pierwszej dostala antybiotyk bez potrzeby, mozna bylo leczyc normalnie.

Autorko,mój synek ma rok i był już 8 razy przeziebiony ale ani razu nie byłam z tym u lekarza.Podawałam mu witaminę C w płynie,10 kropli dziennie.Przechodziło mu.

Gość Gośki

Crp.  Synowi robiłam jakieś 2 tyg temu. Miał 73 norma 10. Dostał antybiotyk od innego lekarza. Po za tym nic mu się nie działo . 

Umowie nas jutro do naszej pediatry i zrobię crp.

Wiedziałam że można na was liczyć. Dziękuję. 

Córka strasznie boi się igły. Dlatego w poniedziałek idziemy na testy bicom  Nie wiem czy nie wyrzuce pieniędzy w błoto ale musze coś działać. Podobno lekarze tej metody nie uważają. 

Do laryngologa idziemy na nfz zastanawiam się czy nie lepiej prywatnie? Wtedy lekarz ma sprzęty do badania w gabinecie. 

Gość gosciowa
6 godzin temu, Gość Gośki napisał:

Tak wiem do lekarza ale sory nie które z was są mądrzejsze i bardziej doświadczone niż lekarz. 

Moje niemowle ma 8 miesięcy miało już 2 antybiotyki. Z tego powodu chce mi się płakać. 

Wczoraj wieczorem i dziś nad ranem pojawił się ciężki mokry kaszel.  zadzwoniłam dziś do naszej pediatry prywatnie kazała robić 3x inhalacje z soli 2.2 % podawać syrop hederasal 2.5 ml 2x dziennie okleoywac. Od siebie kupiłam wit c. I podałam nie dawno nurofen. 

Jestem załamana co robię nie tak pewnie skończy się na kolejnym antybiotyku jak go ominąć? Co robić? Proszę..

Teraz spi i meczy go kaszel śpi płasko czy pod materac położyć koc?

Tak główka musi być wyżej 

Gość Vfsd

8 Latka boi sie igly? A jakie dziecko sie nie boi? Wytlumacz ze trzeba. To juz duza dziewczyna a nie cudujesz.