Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlan

Na 116mezczyzn przypada 100kobiet

Polecane posty

Gość dlan

do tego mezczyzni mają atrybut seksualny na wierzchu co zobowiazuje do myslenia o 1. Wniosek jest taki, że mezczyznom pozostaje zyc w marnych warunkach, a kobietom w wygodnych.

Gość Gość

Chodzi o wszystkie kategorie wiekowe czy o te między 19-35 rokiem życia?

5 minut temu, Gość dlan napisał:

do tego mezczyzni mają atrybut seksualny na wierzchu co zobowiazuje do myslenia o 1. Wniosek jest taki, że mezczyznom pozostaje zyc w marnych warunkach, a kobietom w wygodnych.

Dziękuje za tą informacje. Moje punkty do intelektu podskoczyły o + 5 ☺😉.

Gość Gość

Chyba w Chinach:/ W Polsce na 100 mężczyzn przypada 107 kobiet,  mówię o wieku 40+.

Nie trzeba mścić się na niektórych,  sami siebie prowadzą po równi pochylej, degrengolada mentalna będąca skutkiem moralnej - "Stoję pod drzwiami i.placze, bo  moja I jest z grubym". Równia pochyla, ciekawe kto na jej k9ncu się znajdzie😆.

Ku refleksji W.

Gość Gość
21 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba w Chinach:/ W Polsce na 100 mężczyzn przypada 107 kobiet,  mówię o wieku 40+.

Nie trzeba mścić się na niektórych,  sami siebie prowadzą po równi pochylej, degrengolada mentalna będąca skutkiem moralnej - "Stoję pod drzwiami i.placze, bo  moja I jest z grubym". Równia pochyla, ciekawe kto na jej k9ncu się znajdzie😆.

Ku refleksji W.

* ciekawe jaka kobieta na k9ncu twojej równi się znajdzie, panie W.

Gość gość

Chyba raczej w wieku 60 + jest przewaga kobiet, a nie 40 + (chociaż 60 + to jednocześnie też 40 +)