Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZEMEK JA I TAK CI POMOGĘ, SŁUSZNIE MI PAN BÓG CIEBIE ZA CEL MEJ MISJI WYZNACZYŁ

Polecane posty

Gość gość

"Któż z was, gdy ma sto owiec, a zgubi jedną z nich, nie zostawia dziewięćdziesięciu dziewięciu na pustyni i nie idzie za zgubioną, aż ją znajdzie? A gdy ją znajdzie, bierze z radością na ramiona i wraca do domu; sprasza przyjaciół i sąsiadów i mówi im: "Cieszcie się ze mną, bo znalazłem owcę, która mi zginęła". Powiadam wam: Tak samo w niebie większa będzie radość z jednego grzesznika, który się nawraca, niż z dziewięćdziesięciu dziewięciu sprawiedliwych, którzy nie potrzebują nawrócenia." (Łk 15, 4-7)

"Albo jeśli jakaś kobieta, mając dziesięć drachm, zgubi jedną drachmę, czyż nie zapala światła, nie wymiata domu i nie szuka starannie, aż ją znajdzie? A znalazłszy ją, sprasza przyjaciółki i sąsiadki i mówi: "Cieszcie się ze mną, bo znalazłam drachmę, którą zgubiłam". Tak samo, powiadam wam, radość powstaje u aniołów Bożych z jednego grzesznika, który się nawraca" (Łk 15, 8-10)

"Słyszeliście, że powiedziano: Oko za oko i ząb za ząb! A Ja wam powiadam: Nie stawiajcie oporu złemu. Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi! Temu, kto chce prawować się z tobą i wziąć twoją szatę, odstąp i płaszcz! Zmusza cię kto, żeby iść z nim tysiąc kroków, idź dwa tysiące! Daj temu, kto cię prosi, i nie odwracaj się od tego, kto chce pożyczyć od ciebie.
Słyszeliście, że powiedziano: Będziesz miłował swego bliźniego, a nieprzyjaciela swego będziesz nienawidził. A Ja wam powiadam: Miłujcie waszych nieprzyjaciół i módlcie się za tych, którzy was prześladują; tak będziecie synami Ojca waszego, który jest w niebie; ponieważ On sprawia, że słońce Jego wschodzi nad złymi i nad dobrymi, i On zsyła deszcz na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Jeśli bowiem miłujecie tych, którzy was miłują, cóż za nagrodę mieć będziecie? Czyż i celnicy tego nie czynią? I jeśli pozdrawiacie tylko swych braci, cóż szczególnego czynicie? Czyż i poganie tego nie czynią? Bądźcie więc wy doskonali, jak doskonały jest Ojciec wasz niebieski." (Mt 5, 38-48)

Przemek możesz mnie oczerniać, podszywać się pode mnie, prześladować mnie, wyzywać, a ja i tak będę Ci pomagać i modlić się za Ciebie i wierzę w to, że w końcu się nawrócisz i zaprosisz Jezusa do swojego życia. Jeśli taka Twoja wola Ojcze Niebieski, proszę Cię dopomóż mi w tym, albowiem na Twoją chwałę chcę zło dobrem zwyciężać, przez Chrystusa, Pana naszego, amen.

Gość gosc

.

Gość gosc

Smakosz ale ty sam potrzebujesz pomocy pijaku

Gość gosci
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Przemek ale Tobie jest potrzebne nawrócenie, wtedy i twoje normalne życie się ułoży, miną lęki, znajdziesz dziewczynę miłość, tylko zaufaj Jezusowi, zaproś Go do swojego życia :)

Gość MARKUS 28 LAT ALKOHOLIK

kaleka na rencie hehe

Gość Bartek

.

Gość Alamomo

Hehe.

Gość Smakosz
Dnia 24.02.2019 o 17:50, Gość gosc napisał:

No właśnie najpierw sam sobie pomóż świniak psycholu jeebany 

Gość gość
5 minut temu, Gość Smakosz napisał:

No właśnie najpierw sam sobie pomóż świniak psycholu jeebany 

Przemek możesz mnie oczerniać, podszywać się pode mnie, prześladować mnie, wyzywać, a ja i tak będę Ci pomagać i modlić się za Ciebie i wierzę w to, że w końcu się nawrócisz i zaprosisz Jezusa do swojego życia. Jeśli taka Twoja wola Ojcze Niebieski, proszę Cię dopomóż mi w tym, albowiem na Twoją chwałę chcę zło dobrem zwyciężać, przez Chrystusa, Pana naszego, amen.

Gość Smakosz
1 minutę temu, Gość gość napisał:

HAHA ... POMÓDL SIĘ O SIEBIE GRUBASIE PIERRDOLONY TY TŁUSTA KULO U NOGI SIOSTRY I SZWAGRA HEHE

Gość gosc
20 minut temu, Gość Smakosz napisał:

HAHA ... POMÓDL SIĘ O SIEBIE GRUBASIE PIERRDOLONY TY TŁUSTA KULO U NOGI SIOSTRY I SZWAGRA HEHE 

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz... ;)