Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Inna synowa mojej teściowej odpisuje mi na drugi dzień, a wiem że jest online. Albo konsultuje wszystko z mężem i dopiero odpisuje. O czym to świadczy?

Polecane posty

Gość Gość

My to jesteśmy dwie synowe. Ona jest i zawsze była dziwna, niby sympatyczna, polubiłam ją, na żywo uśmiechnięta, komplementująca i serdeczna a jednak w kontakcie online wychodziło że coś nie gra, na przykład nigdy nie polubiła żadnego mojego zdjęcia a innym lajkuje, ukrywa przede mną jakieś treści bo widziałam że na swoim komputerze ma na Facebook jakieś fotki których ja i mój mąż nie widzimy. Do tego jak do niej raz od wielkiego dzwona napiszę to odpisuje po jednym dniu albo grubo po otrzymaniu SMS, mam wrażenie że konsultuje się z mężem co odpisać ... Do tego tam doszło. O co w tym chodzi? Czy zachowanie a la ukrywanie treści przede mną nie wydaje Wam się jednak dowodem tego że ona tyko udaje sympatię i to taka gra?

Wy się przyjaźnicie z innymi synowymi? Ona zawsze mnie tak jakoś na dystans trzyma jak przychodzi co do czego, chyba nie lubi mojego męża czyli brata swojego meza.