Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bonsmud

Jestem 37 letnim wykładowcą który nigdy nie miał dziewczyny

Polecane posty

Gość Bonsmud

Mam 37 lat i nigdy nawet się nie całowałem. I muszę prowadzić zajęcia dla młodych i radosnych studentek które przypominają mi o życiu które mnie ominęło, Często po powrocie do domu włączam jakąś smutna piosenkę i wyobrażam sobie co by było gdybym miał lat 21, i miał powodzenie u dziewczyn, poderwałbym taka dziewczynę i przeżył szalone wakacje, jeździł na festiwale, kapał się w morzu.  Moja praca to moje piekło.

Gość 37 lat  to jeszcze

Nie za późno  jakas skusi  się na gryzipiorka  pod 60 było by już ciężko wszyscy  po przejściach 

Gość Aroa

To co z Tobą  jest, ze nie miałeś dziewczyny ? 

Bał się zaprosić na kawę bo odrzucenie. Chociaż faktem jest, że wykładowca zapraszający swoją uczennicę na kawę to trochę przypał w pracy.

Gość Bonsmud
20 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

a dlaczego nie miałeś?

nieśmiałość czy jakiś zawód miłosny?

Byłem bierny w kontaktach z dziewczynami nie przejmowałem inicjatywy bo nie chciałem się narzucać,  zakochałem się jako nastolatek i dostałem kosza.

16 minut temu, Gość Aroa napisał:

To co z Tobą  jest, ze nie miałeś dziewczyny ? 

Jak wyżej

Gość gość

a co wykładasz? glazura, terakota i kamienie ? 😄

Gość Biba

A ja jestem 33 letnia wykladowczynią i nigdy nie całowałam się i znam 37 letniego wykladowcę, który pasuje do tego opisu. Jedziemy na tym samym wózku 

Gość Bonsmud

Biba- Bo praca na uczelni to doskonały sposób na życie, dla ludzi którzy mają problemy towarzyskie.

Gość Gość
50 minut temu, Gość Bonsmud napisał:

Mam 37 lat i nigdy nawet się nie całowałem. I muszę prowadzić zajęcia dla młodych i radosnych studentek które przypominają mi o życiu które mnie ominęło, Często po powrocie do domu włączam jakąś smutna piosenkę i wyobrażam sobie co by było gdybym miał lat 21, i miał powodzenie u dziewczyn, poderwałbym taka dziewczynę i przeżył szalone wakacje, jeździł na festiwale, kapał się w morzu.  Moja praca to moje piekło.

Idź może do psychologa ( może jakaś terapia) pozwoli ci sie otworzyć na kobiety. Jeszcze stary nie jesteś popracuj nad sobą i ruszaj do przodu zamiast zastanawiać sie co by było gdybys miał 20 lat, czasu nie wrócisz trzeba myślec o przyszłości.

Gość Blondiiiiii

Biba umowcie się xD

39 minut temu, Gość gość napisał:

a co wykładasz? glazura, terakota i kamienie ? 😄

teraz są modne panele 3D.

Gość Forever alone
53 minuty temu, Gość Bonsmud napisał:

Ja jestem 35 letnim prawiczkiem, nigdy się nie całowałem, nie miałem dziewczyny i już nie będę miał - z co najmniej kilku ważnych powodów, o których nie chcę tu pisać. Dlatego by uniknąć piekła które Ty doświadczasz przebywając ze studentkami, całkowicie odciąłem się od świata kobiet. Nie mam koleżanek, zrezygnowałem z pracy w której są kobiety. Mimo skończonych studiów, zostałem zwykłym robolem. Przynajmniej nie mam styczności z płcią przeciwną. Niestety czasem odczuwam jeszcze żal, ból z powodu samotności i przeświadczenia o zmarnowanym życiu. W tej chwili jestem na etapie godzenia się z samotnością do śmierci. I tak żadna by mnie nie chciała, nawet gdybym mógł cofnąć czas. Tym się pocieszam. Czymś muszę.

2 minuty temu, Gość Forever alone napisał:

Ja jestem 35 letnim prawiczkiem, nigdy się nie całowałem, nie miałem dziewczyny i już nie będę miał - z co najmniej kilku ważnych powodów, o których nie chcę tu pisać. Dlatego by uniknąć piekła które Ty doświadczasz przebywając ze studentkami, całkowicie odciąłem się od świata kobiet. Nie mam koleżanek, zrezygnowałem z pracy w której są kobiety. Mimo skończonych studiów, zostałem zwykłym robolem. Przynajmniej nie mam styczności z płcią przeciwną. Niestety czasem odczuwam jeszcze żal, ból z powodu samotności i przeświadczenia o zmarnowanym życiu. W tej chwili jestem na etapie godzenia się z samotnością do śmierci. I tak żadna by mnie nie chciała, nawet gdybym mógł cofnąć czas. Tym się pocieszam. Czymś muszę.

Odcięli ci kuśkę i jaja?

Gość Upup

Up

Gość Bonsmud

temat nadal aktualny i chyba aktualny będzie do usranej śmierci 😞

Gość Dajcie spokój

Mam 33 lata. Ja pewnie też otrzymam takie piekło, masa atrakcyjnych dziewczyn, będzie mnie otaczać każdego dnia, ale z żadną nie będę bo:

- ma kogoś

- nie jestem w jej typie

- jestem dla niej za stary

- będę dla niej tylko kolegą

- zakocham się i zostanę zignorowany (miałem tak czesto w liceum i na studiach)

- ośmieszy mnie ona przed innymi (w wieku 27 lat przyznałem się 24 latce że nigdy nie miałem dziewczyny bo czekałem na kogoś wyjątkowego). Ona uznała mnie za nieudacznika,prawiczka i nienormalnego...

Współczuję ci prowadzenia zajęć w otoczeniu ładnych studentek. Musisz przeżywać prawdziwe męki każdego tygodnia. Wspomnienia powracają i jeszcze nie możesz żadnej mieć bo może się to skończyć sprawą o molestowanie, utratą pracy lub upokorzeniem. Jakaś ładna odpowie na twoje pytanie a ty nawet nie bedziesz wiedział co mowi bo bedziesz na nia patrzeć, albo zrobisz sie czerwony przy wszystkich...

Gość B...

Ja ciebie przygarnę :)

Gość Paula23
26 minut temu, Gość B... napisał:

Ja ciebie przygarnę 🙂

Albo ja 🙂

Gość Człowiek nikt
3 godziny temu, Gość Dajcie spokój napisał:

Mam 33 lata. Ja pewnie też otrzymam takie piekło, masa atrakcyjnych dziewczyn, będzie mnie otaczać każdego dnia, ale z żadną nie będę bo:

- ma kogoś

- nie jestem w jej typie

- jestem dla niej za stary

- będę dla niej tylko kolegą

- zakocham się i zostanę zignorowany (miałem tak czesto w liceum i na studiach)

- ośmieszy mnie ona przed innymi (w wieku 27 lat przyznałem się 24 latce że nigdy nie miałem dziewczyny bo czekałem na kogoś wyjątkowego). Ona uznała mnie za nieudacznika,prawiczka i nienormalnego...

Współczuję ci prowadzenia zajęć w otoczeniu ładnych studentek. Musisz przeżywać prawdziwe męki każdego tygodnia. Wspomnienia powracają i jeszcze nie możesz żadnej mieć bo może się to skończyć sprawą o molestowanie, utratą pracy lub upokorzeniem. Jakaś ładna odpowie na twoje pytanie a ty nawet nie bedziesz wiedział co mowi bo bedziesz na nia patrzeć, albo zrobisz sie czerwony przy wszystkich...

Też jestem mentalnym przegrywem który zawsze wmawia sobie najgorsze scenariusze sam wpędza się w prawdziwy przegryw choć z twojego opisu wynika, że nie jesteś prawdziwy przegryw.

Gość Człowiek nikt

prawdziwym przegrywem*