Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONy

Kobiety są niespójne w swoich oczekiwaniach. Jeden dobitny przykład.

Polecane posty

Gość ONy

Z jednej strony chcecie pewnego siebie faceta. Z drugiej takiego, który będzie wam wierny. Ale jest jeden problem

Ten pewny siebie mężczyzna jest pewny siebie z jakiegoś powodu. Wiele próbował, wiele działał z kobietami i na pewno ma wiele sukcesów z nimi. Dostawał dużo pozytywnych wzmocnień. Co napędzało go do dalszych sukcesów z płcią przeciwną. 

I wy chcecie, żeby taki facet był wam wierny? Na pewno będzie... Przez jakiś krótki czas. Bo jego mózg zacznie domagać się dopaminy, czyli kolejnych sukcesów z kobietami. 

I nie ważne, jak ładne, mądra będziecie. Taki mózg domaga się czegoś nowego. 

Ale was zagiąłem.

Gość ...

...isz jak potłuczony.

Gość hahaha

no ty na pewno byłbyś wierny xD

Gość ONy
3 minuty temu, Gość ... napisał:

...isz jak potłuczony.

UUU widzę, że prawda boli. 

Gość ONy

4 minuty temu, Gość ... napisał:

...isz jak potłuczony.

Niby czemu?

Gość Gosc

Nie ma wiernych kazdy zdradza.

Gość Hahaha

Chyba chadzasz do prostytutek, bo te nie uciekaja, (musisz im placic wiecej). My chcemy tak pewnego swojej meskosci, ze nie bedzie wchodzil na forum pieprzyc glupoty. Glupcy placza na forum, a madrzy maja szczesliwe zwiazki. Jak u ciebie z ekercja? Znowu zwis

Gość ONy
1 minutę temu, Gość Hahaha napisał:

Chyba chadzasz do prostytutek, bo te nie uciekaja, (musisz im placic wiecej). My chcemy tak pewnego swojej meskosci, ze nie bedzie wchodzil na forum pieprzyc glupoty. Glupcy placza na forum, a madrzy maja szczesliwe zwiazki. Jak u ciebie z ekercja? Znowu zwis

Tak chcecie pewnego swojej męskości a ja jak krowie na rowie napisałem, że tę pewność siebie musiał jakoś rozwinąć. Z nieba się nie wzięła. 

Cytat

Jak u ciebie z ekercja? Znowu zwis

Nawet tej żałosnej i nieudolnej próby pojazdu nie skomentuję. 

Widzę, że prawda boli. 

Gość Gość

Pewność siebie nie musi wiązać się z seksualnością. Pieprzycie tutaj takie bzdury że aż mi was żal a podniecacie się tymi odkryciami jak na nobla. Żałosne. Zrozumcie leszcze że to że macie zerowe doswiadczenie seksualne i jesteście biernymi cipami które przypisują sobie same wspaniałe cechy nie sprawia z automatu że jestescie lepsi niż inni. 

Gość ONy
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Pewność siebie nie musi wiązać się z seksualnością. Pieprzycie tutaj takie bzdury że aż mi was żal a podniecacie się tymi odkryciami jak na nobla. Żałosne. Zrozumcie leszcze że to że macie zerowe doswiadczenie seksualne i jesteście biernymi cipami które przypisują sobie same wspaniałe cechy nie sprawia z automatu że jestescie lepsi niż inni. 

Wiąże się z nagrodą, głupia agresywna c..o. Jak facet podejmuje działania i zdobywa kobietę, to dostaje komunikat, wzmocnienie. 

Przecież nikt nie zaczyna godów od seksu. To całe spektrum, mowa ciała, spojrzenie, słowa. To wszystko wiąże się z umiejętnościami. Taki facet musiał podejmować wiele prób, wiele nieudanych, ale mimo wszystko się nie zrażał. Jedna odrzuciła go na etapie spojrzeń, druga na kolejnym. On modyfikował zachowania, potem laski wysyłały mu informacje zwrotne.

A na końcu jest seks. 

Więc się doucz. 

Gość ONy

Widzę, że nie znasz się na męskiej psychice więc nie podejmuj tego tematu. Zajmij się babskimi sprawami. 

Widzę, że ciężko wam zaakceptować fakt, że jesteście skazane na ...euszy bojących się kobiet, albo na ruch..czy. 

Gość Gość

Prowo hejterskiego trolla. 

Gość ONy
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Prowo hejterskiego trolla. 

Taa. Bo nie można mieć swoich obserwacji ; ) 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ONy napisał:

Wiąże się z nagrodą, głupia agresywna c..o. Jak facet podejmuje działania i zdobywa kobietę, to dostaje komunikat, wzmocnienie. 

Przecież nikt nie zaczyna godów od seksu. To całe spektrum, mowa ciała, spojrzenie, słowa. To wszystko wiąże się z umiejętnościami. Taki facet musiał podejmować wiele prób, wiele nieudanych, ale mimo wszystko się nie zrażał. Jedna odrzuciła go na etapie spojrzeń, druga na kolejnym. On modyfikował zachowania, potem laski wysyłały mu informacje zwrotne.

A na końcu jest seks. 

Więc się doucz. 

To ty się doucz i poszerz horyzonty bo na pewność siebie sklada się wiele aspektów a nie tylko sfera zwiazana z seksem i wyrywaniem lasek. Poza tym co jest złego że facet podrywa kobiety się nie zraza odrzuceniem? To chyba dobrze że trenuje. To niekoniecznie musi konczyc się w łóżku. A tak na marginesie ci którzy ruchąja bez pomyslunku to są właśnie najbardziej zakompleksieni ludzie mimo że tego nie widać bo w ten sposób właśnie próbują podbudowac swoje ego w myśl zasady że jak rúcham to znaczy ze coś znacze i jestem fajny. Cipe to ty masz w majtkach pojèbie. Pewność siebie to coś więcej niż seks. Seks ci przezarl zwoje mozgowe. A właściwie jego brak i frustracja. 

Gość ...

Niestety dla kobiet, jest w tym dużo racji. Wystarczy tylko spojrzeć na portale randkowe. Te o podłożu seks randek- wysyp bardzo atrakcyjnych mężczyzn, takich za którymi każda się obejrzy, piękne ciało, fajne ciuchy, fryzura itp.. ale no właśnie , oni nie ja tacy tylko dla jednej pani. Inwestują w sobie żeby mieć największy wybór i są świadomi swoje atrakcyjności. 

Ci co tak pięknie mówią o miłości i wierności to zazwyczaj mega nieatrakcyjni goście, którzy cuda będą wypisywać żeby choćby jedną kobietę zdobyć.  

Przykre ale prawdziwe. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość ONy napisał:

Z jednej strony chcecie pewnego siebie faceta. Z drugiej takiego, który będzie wam wierny. Ale jest jeden problem

Ten pewny siebie mężczyzna jest pewny siebie z jakiegoś powodu. Wiele próbował, wiele działał z kobietami i na pewno ma wiele sukcesów z nimi. Dostawał dużo pozytywnych wzmocnień. Co napędzało go do dalszych sukcesów z płcią przeciwną. 

I wy chcecie, żeby taki facet był wam wierny? Na pewno będzie... Przez jakiś krótki czas. Bo jego mózg zacznie domagać się dopaminy, czyli kolejnych sukcesów z kobietami. 

I nie ważne, jak ładne, mądra będziecie. Taki mózg domaga się czegoś nowego. 

Ale was zagiąłem.

No niespecjalnie. Ja mam aktualnie bardzo pewnego siebie partnera.

Poza tym miał kiedy go poznałam cechy nie kojarzące się z pewną siebie osobą: był prawiczkiem i jest introwertykiem.
Za to mi brakuje pewności siebie, mimo sukcesów.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Niestety dla kobiet, jest w tym dużo racji. Wystarczy tylko spojrzeć na portale randkowe. Te o podłożu seks randek- wysyp bardzo atrakcyjnych mężczyzn, takich za którymi każda się obejrzy, piękne ciało, fajne ciuchy, fryzura itp.. ale no właśnie , oni nie ja tacy tylko dla jednej pani. Inwestują w sobie żeby mieć największy wybór i są świadomi swoje atrakcyjności. 

Ci co tak pięknie mówią o miłości i wierności to zazwyczaj mega nieatrakcyjni goście, którzy cuda będą wypisywać żeby choćby jedną kobietę zdobyć.  

Przykre ale prawdziwe. 

Życie nie ogranicza się do portali randkowych. Na szczęście. 

Gość gosc

E tam, zdjęcia na portalach to każdy ma ładne a w rzeczywistości... No cóz...

Gość ONy
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

To ty się doucz i poszerz horyzonty bo na pewność siebie sklada się wiele aspektów a nie tylko sfera zwiazana z seksem i wyrywaniem lasek. Poza tym co jest złego że facet podrywa kobiety się nie zraza odrzuceniem? To chyba dobrze że trenuje. To niekoniecznie musi konczyc się w łóżku. A tak na marginesie ci którzy ruchąja bez pomyslunku to są właśnie najbardziej zakompleksieni ludzie mimo że tego nie widać bo w ten sposób właśnie próbują podbudowac swoje ego w myśl zasady że jak rúcham to znaczy ze coś znacze i jestem fajny. Cipe to ty masz w majtkach pojèbie. Pewność siebie to coś więcej niż seks. Seks ci przezarl zwoje mozgowe. A właściwie jego brak i frustracja. 

Nie denerwuj się... 😉 Tobie widzę, że bardzo brakuje pewności siebie. Rzucasz się strasznie i próbujesz udowodnić swoje racje. W dodatku jesteś pyskata jakby ci to miało w czymś pomóc. A ja ci udowodnie, że się mylisz: 

po pierwsze są różne sfery życia i można być pewnym siebie w różnych sferach. A ty je mylisz.

Np. w prowadzeniu auta (też trzeba trenować), malowanie, rysowanie, matematyka, realcje międzyludzkie. I w wielu różnych obszarach. To wymaga treningu. I podobnie jest w uwodzeniu. Co z tego, że facet będzie się czuł pewnie w biznesach jak z kobietami będzie z niego ci..pcia? Wy przecież takich nie chcecie. Dlatego mężczyzna musi trenować. Uczyć się, próbować żeby być pewnym siebie, męskim zdecydowanym. 

Mam nadzieje, że zrozumiałaś. 😘   

Cytat

Poza tym co jest złego że facet podrywa kobiety się nie zraza odrzuceniem?

A gdzie ja człowieku napisałem, że coś jest w tym złego? Wręcz przeciwnie. 

Cytat

o niekoniecznie musi konczyc się w łóżku

No niekoniecznie. Ale doświadczenie robi mężczyznę. Facet nie może być bierny jak kobieta. 

Cytat

akompleksieni ludzie mimo że tego nie widać bo w ten sposób właśnie próbują podbudowac swoje ego

Widzę, że odrzucasz naukę jaką jest neurobiologia. To uzależnienie od sukcesu. Dało mu x kobiet. On poczuł sukces, dopaminę, nagrodę. I chcę więcej. 

Cytat

Cipe to ty masz w majtkach pojèbie

😘

Ty masz w mózgu. 

Cytat

Pewność siebie to coś więcej niż seks.

Już mam nadzieje, że zrozumiesz. 

Gość Gość

Wyzwales mnie pierwszy od agresywnej cipy więc to ty masz problem. Nie ja. 

Gość Tak
28 minut temu, Gość ONy napisał:

Tak chcecie pewnego swojej męskości a ja jak krowie na rowie napisałem, że tę pewność siebie musiał jakoś rozwinąć. Z nieba się nie wzięła. 

Nawet tej żałosnej i nieudolnej próby pojazdu nie skomentuję. 

Widzę, że prawda boli. 

Ciebie boli, ze tak pilnujesz komentarzy. Ty jestes niespojny bo nie wiesz czego chcesz. Jestes niedopchniety i wylewasz tu zale. Do kogo masz pretensje? Ze na ciebie nie leca czy co? Jestes niespelnionym trolem z pretensja do swiata. Juz potrzeba tabletek na erekcje? Bo niektorzy by chcieli miec tysiace ale fujarka dynda zalosnie. idz do psychologa ze swoimi problemami. 

Gość ...
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Życie nie ogranicza się do portali randkowych. Na szczęście. 

Oczywiście że nie. Jednak jest to jakaś perspektywa. Ludzie którzy nie mieli kont na tego typu portalach nie mają nawet pojęcia co się tam dzieje. I kogo idzie tam spotkac. Zresztą to nie są ludzie znikąd, bo często nawet idzie znajomego tam trafić 😀 mam porównanie kilku takich portali, z czystej ciekawości , o różnej tematyce. Co niektóre przekonane o wierności i miłości swoich misiów mógłby się poważnie zdziwić. 

Gość ONy
30 minut temu, Gość Tak napisał:

Ciebie boli, ze tak pilnujesz komentarzy. Ty jestes niespojny bo nie wiesz czego chcesz. Jestes niedopchniety i wylewasz tu zale. Do kogo masz pretensje? Ze na ciebie nie leca czy co? Jestes niespelnionym trolem z pretensja do swiata. Juz potrzeba tabletek na erekcje? Bo niektorzy by chcieli miec tysiace ale fujarka dynda zalosnie. idz do psychologa ze swoimi problemami. 

Oh, doprawdy? A gdzie niby? 

Chciałybyście pewnego siebie faceta, który wie jak z wami postępować a jednak prawda o takich zachowaniach w oczy kole?

32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wyzwales mnie pierwszy od agresywnej cipy więc to ty masz problem. Nie ja. 

No nie ja pierwszy wystartowałem xD Mam cię zacytować?

Gość Gość

Ktoś bierze na poważnie ludzi iks de heheszkow? 😑 Dla mnie każdy facet który przylazi na babskie forum próbując przeforsowac jakieś teorie na temat kobiet musi być niedojèbany mozgowo. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość ONy napisał:

Proszę, nie karm trolla. On istnieje tu głownie dla takich reakcji. Jak ktoś stosuje takie uogólnienia i wchodzenie na ambicje to łapie się ludzi sprowokowanych na lep. 0 pola do dyskusji bo tylko troll rości sobie prawo do domniemanej prawdy. 

Gość fififi

Z zebranych obserwacji wyciągnęłam wniosek, że najbardziej podobają mi się związki, w których dwoje ludzi łączy intensywna przyjaźń - jesteś świetna/świetny, masz fajną osobowość, razem możemy to i to (zobaczyć, zwiedzić), znamy się nawzajem na swoich sprawach, tak jak nikt inny. I uwaga - takie związki mają największą szansę na powodzenie. Po co facetowi jakaś obca laska, jak ma fajną, własną przy sobie. 

Świetnie, jak przy okazji ludzie mają w miarę bezstresowe życie i mogą te swoje pasje realizować. A z tego, co zauważyłam, takie rzeczy to tylko w Warszawie 😉 ewentualnie innych dużych miastach. 

Sama jestem z niedużego miasta,  przeniosłam się do większego na studia. Potem na jakiś czas przeniosłam się pod Warszawę i patrzę - ludzie jacyś zadowoleni, uśmiechnięci, dużo rozmawiają (u mnie w mniejszym m. to właściwie nie ma z kim i kiedy, może są kręgi gdzie istnieje jakaś kultura rozmowy, ale nie widzę tego). I jeszcze w przykładzie, o którym pisałam ludzie się jakoś nie wypalają, jakby ich proza życia tak nie doganiała 😉 

Ale odbiegłam od tematu tj. że jak ludzie mają sprzyjające warunki, a do tego jakieś bardziej złożone potrzeby niż tylko seks, to w związku powinno być ok.

A co do tych facetów goniących za wrażeniami - ok, na pewno tak jest, jednak z biegiem czasu taki facet powinien się wyszumieć i uspokoić, bo jeśli nie - biada mu. A z takich mniej ociekających testosteronem, mniej zdobywczych facetów wyrastają potem często całkiem ciekawe okazy. 🙂

Gość ONy
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ktoś bierze na poważnie ludzi iks de heheszkow? 😑 Dla mnie każdy facet który przylazi na babskie forum próbując przeforsowac jakieś teorie na temat kobiet musi być niedojèbany mozgowo. 

Ojej. A co, jest jakiś odgórny zakaz? Kobiet też jest sporo na męskich forach. A po prostu byłem ciekaw waszych reakcji na moją obserwację. I widzę, że.. miałem racje 😉

Dwa - nawet nie próbowałaś obalić mojej teorii. Ty się z nią nie zgadzasz i tyle. Mało inteligentna jesteś 🙂

Gość Gość

Zakazu nie ma ale prawdziwy facet ma w tym czasie ciekawsze rzeczy do roboty zapewniam. Nie obchodzą mnie opinie mężczyzn na temat mojej inteligencji lub jej braku.

Gość szkoda gadać
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Nie ma wiernych kazdy zdradza.

Są, tylko was nie interesują.

Zresztą to kobiety częściej zdradzają.

Gość aimee

Maly ONy to erotoman-gawedziarz i teoretyk w sprawach damsko-meskich. Nic zreszta dziwnego, poniewaz preferuje facetow.