Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONy

Kobiety są niespójne w swoich oczekiwaniach. Jeden dobitny przykład.

Polecane posty

Gość ONy
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Zakazu nie ma ale prawdziwy facet ma w tym czasie ciekawsze rzeczy do roboty zapewniam. Nie obchodzą mnie opinie mężczyzn na temat mojej inteligencji lub jej braku.

Aha. Ty wiesz co ja zrobiłem a co powinienem robić xD No mało to inteligentne. Przypomina zgadywanie ; )

Wszystko zależy od definicji słów.

Autor definiuje zagadnienie pewność siebie z podbojami seksualnymi w przypadku mężczyzn rzecz jasna.

To co dla niego jest definicją.... dla mnie niekoniecznie. 

Mężczyźni są próżni, szukają nowych podniet i zdobywając kobietę czują adrenalinę,  czują się lepiej, młodziej.

Rzecz w tym, że każda kobieta jest inna... na każdą działają odmienne rzeczy, a zapewniając sobie hm... nazwijmy to wszechstronność- gubią własne "jestestwo" 

Autorze li tylko do przemyślenia zostawiam 😊

Gość Gość
8 godzin temu, Gość ONy napisał:

Z jednej strony chcecie pewnego siebie faceta. Z drugiej takiego, który będzie wam wierny. Ale jest jeden problem

Ten pewny siebie mężczyzna jest pewny siebie z jakiegoś powodu. Wiele próbował, wiele działał z kobietami i na pewno ma wiele sukcesów z nimi. Dostawał dużo pozytywnych wzmocnień. Co napędzało go do dalszych sukcesów z płcią przeciwną. 

I wy chcecie, żeby taki facet był wam wierny? Na pewno będzie... Przez jakiś krótki czas. Bo jego mózg zacznie domagać się dopaminy, czyli kolejnych sukcesów z kobietami. 

I nie ważne, jak ładne, mądra będziecie. Taki mózg domaga się czegoś nowego. 

Ale was zagiąłem.

Nie każdy, pewny siebie mężczyzna jest hiperseksualny  i ma stany lękowe.

Gość urst
24 minuty temu, Nowy Dzień Nowa Ja napisał:

Mężczyźni są próżni, szukają nowych podniet i zdobywając kobietę czują adrenalinę,  czują się lepiej, młodziej.

Parafrazując Twoje słowa: rzecz w tym, że każdy mężczyzna jest inny 🙂 

Gość Zal

Ojej. Jak ciebie pięknie zaorały. I to zupełnie zasłużenie. Jak ja się cieszę że zaglądają tu mądre babeczki i nie nabierają się na takie wystękane brednie. Ciekawe ile nad tym myślałeś. Choćbyś nie wiem ile razy to napisał to żadne macho ani rvchacze nigdy kobiet nie interesowały. Ja nie wiem w jakim towarzystwie kobiet się obracasz (współczuję). Jedyne co może aż mieć na swoją obronę to wiek nastoletni. Bo aż strach pomyśleć jeśli to miałby pisać mężczyzna w wieku że tak powiem uksztaltowanym. Porzuć te brednie i rzeczywiście sprowadzanie wszystkiego lub większości do sfery seksualnej jest po prostu słabe i mierne.

Gość zgościa

I?

Gość rob

tylko cioty pajacują przed dziewczynami żeby jakas go zauwazyla, normalny pewny siebie facet się rozwija robi karierę i do laski conajwyzej się uśmiechnie i to max

Gość ONy
10 godzin temu, Gość Zal napisał:

Ojej. Jak ciebie pięknie zaorały. I to zupełnie zasłużenie. Jak ja się cieszę że zaglądają tu mądre babeczki i nie nabierają się na takie wystękane brednie. Ciekawe ile nad tym myślałeś. Choćbyś nie wiem ile razy to napisał to żadne macho ani rvchacze nigdy kobiet nie interesowały. Ja nie wiem w jakim towarzystwie kobiet się obracasz (współczuję). Jedyne co może aż mieć na swoją obronę to wiek nastoletni. Bo aż strach pomyśleć jeśli to miałby pisać mężczyzna w wieku że tak powiem uksztaltowanym. Porzuć te brednie i rzeczywiście sprowadzanie wszystkiego lub większości do sfery seksualnej jest po prostu słabe i mierne.

G. zrobiły, towarzystwo lizania sie po cip..skach xD Zbyt głupie jesteście.Juz pisalem co sadze o nabieraniu pewnosci siebie, ale czytanie ze zrozumieniem to zbyt trudna rzecz. 

21 godzin temu, Gość ONy napisał:

Z jednej strony chcecie pewnego siebie faceta. Z drugiej takiego, który będzie wam wierny. Ale jest jeden problem

Ten pewny siebie mężczyzna jest pewny siebie z jakiegoś powodu. Wiele próbował, wiele działał z kobietami i na pewno ma wiele sukcesów z nimi. Dostawał dużo pozytywnych wzmocnień. Co napędzało go do dalszych sukcesów z płcią przeciwną. 

I wy chcecie, żeby taki facet był wam wierny? Na pewno będzie... Przez jakiś krótki czas. Bo jego mózg zacznie domagać się dopaminy, czyli kolejnych sukcesów z kobietami. 

I nie ważne, jak ładne, mądra będziecie. Taki mózg domaga się czegoś nowego. 

Ale was zagiąłem.

A Ty masz takie sukcesy z kobietami na swoim koncie ONy?:)

Gość gość

Pewnosc siebie musi miec jakies podstawy. Machanie ogonkiem i wynikajaca z tego pewnosc siebie nie zrobi na mnie wrazenia. Wrecz przeciwnie, chetnie podetne skrzydelka 🙂

Gość ONy
1 godzinę temu, panama25 napisał:

A Ty masz takie sukcesy z kobietami na swoim koncie ONy?:)

Kobiety (szczególnie młode i niedojrzałe) uwielbiają takich cwaniczków - narcyzów jak mój kolega. Najmądrzejszy, najładniejszy, a spróbuj coś powiedzieć nie po jego myśli..  Nagle jego ''pewność siebie'' się wali. Kobiety lgną do niego jak muchy... Ja tak nie jestem.  On jest 8/10 a inni są brzydsi. Wiec masz odpowiedź. 

2 minuty temu, Gość ONy napisał:

Kobiety (szczególnie młode i niedojrzałe) uwielbiają takich cwaniczków - narcyzów jak mój kolega. Najmądrzejszy, najładniejszy, a spróbuj coś powiedzieć nie po jego myśli..  Nagle jego ''pewność siebie'' się wali. Kobiety lgną do niego jak muchy... Ja tak nie jestem.  On jest 8/10 a inni są brzydsi. Wiec masz odpowiedź. 

A jaki Ty jesteś?:)

Gość zalzgoscia
5 godzin temu, Gość ONy napisał:

G. zrobiły, towarzystwo lizania sie po cip..skach xD Zbyt głupie jesteście.Juz pisalem co sadze o nabieraniu pewnosci siebie, ale czytanie ze zrozumieniem to zbyt trudna rzecz. 

a ha ok, dziękuję za odp. no widac, rzeczywiscie za trudna. tak się zapętlileś że aż zagubiłeś. Czerpanie satysfakcji ze zdobywania, i z tego bierze się pewnosc siebie. No cóż dalej celuj w zdobywanie bo widać że na nic więcej cię nie stać.

4 minuty temu, Gość zalzgoscia napisał:

a ha ok, dziękuję za odp. no widac, rzeczywiscie za trudna. tak się zapętlileś że aż zagubiłeś. Czerpanie satysfakcji ze zdobywania, i z tego bierze się pewnosc siebie. No cóż dalej celuj w zdobywanie bo widać że na nic więcej cię nie stać.

A mnie kręci taki typ zdobywcy:)

Gość zalzgoscia
3 minuty temu, panama25 napisał:

A mnie kręci taki typ zdobywcy:)

zdobywa i porzuca, co kogo kręci...

Gość zalzgoscia

Wyraźnie było napisane, że bierze pewnośc z kolejnej zdobytej kobiety, odhaczona i nara. To nie męzczyzna, to mierna kopia feceta, który nigdy nim nie zostanie. Jak ma teraz w głowie siano to lepiej nie będzie.

Gość ;) ;) ;)
9 minut temu, bella napisał:

Kiedyś mnie taki zauroczyl i to właśnie jego pewność siebie w pracy i umiejętność wygryzania sobie drogi do sukcesu mnie w nim zauroczyły a w kontaktach z kobietami rzeczywiście był cipcią 😛 Co mi nie przeszkadzalo.

Po którym razie go odstawiłaś na boczny tor? :D

Gość Gość

...yzmem jest zakładanie, że pewny siebie facet będzie niewierny. Facet, który ma kobietę i czuje się przy niej męsko nie ma potrzeby kolejnych zaliczeń. A po drugie zaliczają tylko niedojrzali faceci. Wg mnie prawie każdy facet ma taki etap zaliczeń w swoim życiu. Ale gdy jest pewny siebie w pewnym momencie wyrasta z tego. Co to za problem zaliczyć jakąś dupę po drinkach? Większym wyzwaniem jest przelecieć żonę po 10 latach tak żeby nie mogła wstać z łóżka i patrzyła na ciebie maślanymi oczami😉 patrząc na mojego męża to właśnie to daje mu kopa dopaminy i motywuje do dalszych działań ze mną. 

A zdradzić może każdy, i pewny siebie i nieśmiały i zakompleksiony, nie ma reguły.

I mam porównanie, mój mąż nigdy nie był orłem jeśli chodzi o podrywanie innych ale jest facetem bez kompleksów. Z kolei mój były miał fanklub, do tej pory tak jest, a ja po tylu latach ciągle widzę w nim potrzebę dowartościowania się. Mimo, że zwykle wystarczyło by pokazał palcem, która.

29 minut temu, bella napisał:

To, że ja się zauroczyłam, nie znaczy, ze on mną też 😉

Słuszna racja. Nie zawsze jest tak że druga osoba odwzajemni nasze uczucie:)

Gość ONy
3 godziny temu, Gość zalzgoscia napisał:

No widać, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Jakbyś przeczytała, tobyś wiedziała. Tłumaczyłem łopatologicznie. Że są różne obszary, w której rozwija się pewność siebie cd. tych obszarów. I spróbuj to zanegować. Może dasz radę. 

49 minut temu, Gość ONy napisał:

No widać, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Jakbyś przeczytała, tobyś wiedziała. Tłumaczyłem łopatologicznie. Że są różne obszary, w której rozwija się pewność siebie cd. tych obszarów. I spróbuj to zanegować. Może dasz radę. 

Nie odpowiedziałeś mi jaki Ty jesteś:)

Ten temat jest trochę bez sensu. Osoby pewne siebie nie potrzebują ciągłego zapewniania o tym jakie są fajne. Jeżeli ktoś samoocenę czerpie wyłącznie z tego ile osób chce się z nim/nią przespać to ego tej osoby jest dosłownie jak kryształ - łatwo przejrzeć na wylot i  skruszyć

Gość Zalzgoscia
1 godzinę temu, Gość ONy napisał:

Ale o czym ja mam pisać jak nie zrozumiałeś żadnej z inteligentniejszych wypowiedzi. Mogę się jedynie zgodzić z rozwijaniem umiejętności interpersonalnych a nie jakichś tanich podbojów. Niektórzy z tego niestety nie wyrastają. Świata nie zbawię przecież. Żadna to dla mnie wartość u faceta. Nie umiem już jaśniej.

Z tego co napisał ONy wnioskuję, że faceci lubią nieustanne poczucie adrenaliny, chcą, żeby ciągle coś wokół nich się działo. Innymi słowy szukają coraz to nowych wrażeń;)

Gość ONy
1 godzinę temu, Gość Zalzgoscia napisał:

Ale o czym ja mam pisać jak nie zrozumiałeś żadnej z inteligentniejszych wypowiedzi. Mogę się jedynie zgodzić z rozwijaniem umiejętności interpersonalnych a nie jakichś tanich podbojów. Niektórzy z tego niestety nie wyrastają. Świata nie zbawię przecież. Żadna to dla mnie wartość u faceta. Nie umiem już jaśniej.

Aha, więc rozwijanie pewności siebie nazywasz "tanimi podbojami". No prima, inteligencja 😂

No, ale to ty tak nazywasz. Ja to nazywam kształceniem pewności siebie. ;* Masz się za inteligentną, ale nie potrafisz dokonać prostych analiz. A jak ktoś ci wytknie nieumiejętność czytania ze zrozumieniem to odnoszę wrażenie, że chcesz obrócić kota ogonem. 

Na początku twierdziałaś, że pewność siebie to pewność siebie i jest globalna. Nie zależy od danych umiejętności. Co jest totalną ignorancją. Ja to wytknąłem i obaliłem.

W dodatku traktujesz innych z góry, co pokazuje jak niepewna i zakompleksiona jesteś. 

Cytat

Żadna to dla mnie wartość u faceta.

Może chcesz niepewnego siebie ...eusza. Są i takie. 🤦‍♂️

Gość Zalzgoscia
5 minut temu, Gość ONy napisał:

Aha, więc rozwijanie pewności siebie nazywasz "tanimi podbojami". No prima, inteligencja 😂

No, ale to ty tak nazywasz. Ja to nazywam kształceniem pewności siebie. ;* Masz się za inteligentną, ale nie potrafisz dokonać prostych analiz. A jak ktoś ci wytknie nieumiejętność czytania ze zrozumieniem to odnoszę wrażenie, że chcesz obrócić kota ogonem. 

Na początku twierdziałaś, że pewność siebie to pewność siebie i jest globalna. Nie zależy od danych umiejętności. Co jest totalną ignorancją. Ja to wytknąłem i obaliłem.

W dodatku traktujesz innych z góry, co pokazuje jak niepewna i zakompleksiona jesteś. 

Może chcesz niepewnego siebie ...eusza. Są i takie. 🤦‍♂️

Ja nawet nic nie muszę pisać i nic obracać i nic udowadniać . Orasz się z uwielbieniem sam tylko tego nie widzisz. Tak to są tanie podboje tanich maczo. Czytaj resztę wypowiedzi innych osob. Ciągle się pojawiają a ty dalej udawaj że nie widzisz.

Autorze zgodzisz się ze mną co napisałam powyżej  - ''Z tego co napisał ONy.....?

A propo  maczo to wczoraj właśnie założyłam na ten temat wątek. Zapraszam na mój topik;)

Gość ONy
17 minut temu, Gość Zalzgoscia napisał:

Ja nawet nic nie muszę pisać i nic obracać i nic udowadniać . Orasz się z uwielbieniem sam tylko tego nie widzisz. Tak to są tanie podboje tanich maczo. Czytaj resztę wypowiedzi innych osob. Ciągle się pojawiają a ty dalej udawaj że nie widzisz.

Nic nie piszesz, bo zwyczajnie niedomagasz intelektualnie : ) Zaorałem cię już wcześniej. 

Akurat miej honor i godność, przyznaj się do tego.

Cytat

Orasz się z uwielbieniem sam tylko tego nie widzisz.

Bardzo ciekawe. Gdzie niby? : ) Odpowiam za ciebie - nigdzie. Kołtunie śmieszny : ) 

Cytat

Czytaj resztę wypowiedzi innych osob. Ciągle się pojawiają a ty dalej udawaj że nie widzisz.

Nie. Ja rozmawiam z tobą, nie wykręcaj się.