Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest mi wstyd za siebie, przelałem na nią złą energie, teraz staram sie to odkręcić ale to jest trudne, nawet modle sie za nią i tylko zs nią, nie chce żeby była smutna na mój widok

Polecane posty

Gość gość

przytuliłbym ją i przeprosił 🙄

Gość Dtrd

Co tz. Przelać złą energię. Jesteś jakimś czarownikiem?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Dtrd napisał:

Co tz. Przelać złą energię. Jesteś jakimś czarownikiem?

poznałem ją w okresie ciężkich przeżyć, i gdy ona do mnie z uśmiechem podchodziła, ja reagowałem czarną dziurą, teraz pamięta to i smutno jej się robi gdy mnie widzi. I w sumie mi też się od razu smutno robi. 

Gość Dggggf

Za dużo w twoich rozumowaniach metafor. Co to znaczy reagowanie ,czarna dziura, ? Jeśli chcesz porady to musisz się wypowiadać jasno bo słowo pisane zwłaszcza tak skrótowo bywa bardzo luźno interpretowane. A więc?

Gość gość

zrażałem ją do siebie negatywną energią. Ktoś sie do ciebie uśmiecha, interesuje, żartuje a ja stoje jak buc i krzywie gębe. Nieładnie bardzo. 

Gość Dggggf

Każdy jest inny. Dlaczego wyciągasz wnioski , że ona cię za to znielubila. Pochopny wniosek. Ja jej miejscu pomyślała bym, że po prostu nie wiesz jak się masz znaleźć i co powiedzieć. Wiersz, w takich chwilach zamiast gadać bez sensu,  lepiej robić głupie miny. 

Gość Gość

To idź i ja przeproś. Co ci da pisanie na forum? Samo się nie zrobi więc skończ przeżywać. 

Gość Dtrd

Ale z drugiej strony gdybym probowala kogoś rozbawic, a on zawsze reagowałby przekąsem to uznałabym że mamy różne poczucie humoru i dałabym sobie w końcu spokój. Ale nie znaczy że bym.kogos znielubila. Ludzie mają różne poczucie humoru jeden śmieje się ze skórki banana a drugi potrzebuje inteligentniejszej rozrywki.. 

Gość gość

Ale z drugiej strony gdybym probowala kogoś rozbawic, a on zawsze reagowałby przekąsem to uznałabym że mamy różne poczucie humoru i dałabym sobie w końcu spokój. Ale nie znaczy że bym.kogos znielubila. Ludzie mają różne poczucie humoru jeden śmieje się ze skórki banana a drugi potrzebuje inteligentniejszej rozrywki.. 

no o to chodzi, że ona mnie tam w środku bardzo lubi, ale nie poprawia jej nastroju mój widok. Czuje sie jakbym dostał od niej prezent i go wyrzucił do śmietnika, a ona taka delikatna zraniona też nie wie co ma robić. 

Gość Dtrd
1 minutę temu, Gość gość napisał:

no o to chodzi, że ona mnie tam w środku bardzo lubi, ale nie poprawia jej nastroju mój widok. Czuje sie jakbym dostał od niej prezent i go wyrzucił do śmietnika, a ona taka delikatna zraniona też nie wie co ma robić. 

Zacznij od nowa ale wiedz że ja to zadziwi. Ważne kim dla siebie jesteście bo jeśli tylko znajomymi czy koleżeństwem to uważaj bo może uznać że twoja nagła zmiana jest dziwna i że może coś do niej poczułeś. Jeśli nie taki jest twój zamiar to lepiej stopniować emocje. Dla odmiany teraz ty spróbuj koleżankę rozśmieszyć. 

Gość gość

Zacznij od nowa ale wiedz że ja to zadziwi. Ważne kim dla siebie jesteście bo jeśli tylko znajomymi czy koleżeństwem to uważaj bo może uznać że twoja nagła zmiana jest dziwna i że może coś do niej poczułeś. Jeśli nie taki jest twój zamiar to lepiej stopniować emocje. Dla odmiany teraz ty spróbuj koleżankę rozśmieszyć. 

a no o to chodzi, że niestety ale mam tam do niej jakiejś głębsze uczucia, ale chciałbym i tak oczyścić atmosferę bo stawiam je teraz na drugim planie.

Gość Dtrd

Rozumiem. To czemu ty właściwie tak na nią reagowałes od początku? Może  rozpatrz czy warto zmuszać się do kogoś kto ma kompletnie inne poczucie humoru. Jednak z partnerem warto mieć wiele wspólnego a humor jest bardzo potrzebny w życiu. Sam seks to za mało bo z czasem się kończy jego moc sprawcza 😉

Gość gość
5 minut temu, Gość Dtrd napisał:

Rozumiem. To czemu ty właściwie tak na nią reagowałes od początku? Może  rozpatrz czy warto zmuszać się do kogoś kto ma kompletnie inne poczucie humoru. Jednak z partnerem warto mieć wiele wspólnego a humor jest bardzo potrzebny w życiu. Sam seks to za mało bo z czasem się kończy jego moc sprawcza 😉

bo miałem w życiu ciężki okres, rozpadał mi sie toksyczny związek i chodziłem jak zatruty. A o seksie to ja teraz nie myśle, tylko o tym żeby sie uśmiechnęła. Coś sie we mnie skruszyło i ot moja zmiana. 

Gość Gość

Długo ją znasz? Kim dla Ciebie jest?

Gość dvp
44 minuty temu, Gość gość napisał:

bo miałem w życiu ciężki okres, rozpadał mi sie toksyczny związek i chodziłem jak zatruty. A o seksie to ja teraz nie myśle, tylko o tym żeby sie uśmiechnęła. Coś sie we mnie skruszyło i ot moja zmiana. 

no tak fan toksycznych związków, a dajże jej spokój chłopie, szkoda dziewczyny

Gość gość

a kiedy ją ostatnio widziałeś? często się widujecie?

Gość Gość

Brzmi równie tandetnie co jelop z kocham ją kurde.

Gość Dtrd

Hm. Więc graj w otwarte karty. Jeśli ona cię lubi jak twierdzisz to powiedz jej o tym trudnym okresie i że o ile to możliwe chciałbyś pokazać się jej z innej strony. Zresztą. Skoro byłeś w związku to chyba zrozumiałe że nie reagowałes na jej kokieterię, to się nawet chwali, to raczej doda ci plusów w jej oczach bo skoro nie flirtujesz z innymi będąc w związku to nie będziesz tego robić w związku z nią..gdyby co. Mnie by to przekonało. Myślę że na początek wystarczy szczery uśmiech i jakiś niebanalny komplement. Np coś w stylu że jest wyjątkowa albo że ma w sobie coś co cię onieśmiela. 

Gość Sen
2 godziny temu, Gość gość napisał:

zrażałem ją do siebie negatywną energią. Ktoś sie do ciebie uśmiecha, interesuje, żartuje a ja stoje jak buc i krzywie gębe. Nieładnie bardzo. 

Planujesz to zmienić? 

Gość Gosc

Ty jestes ten z kocham ja kurde???

Gość Gosc

To pisz tam a nie tu z goscia

Gość Gosc

a tak kochal ja kurde.