Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariii

Zaniedbania higieny a randki

Polecane posty

Gość mariii

Czy zdarzało zdarzało Wam się, że osoby z którymi umówiliście się na randkę były w jakiś sposób zaniedbane ( brudne paznokcie, przykry zapach z ust itp.). Mi z 5 razy na pewno- to były randki z portali.
- Jeden Pan o zębach koloru czarno- żółtego 
- Dwóch o przykrym zapachu z ust, który było czuć już podczas rozmowy
- Pan bez zęba z przodu 
- Pan, który mnie cmoknął na pożegnanie i wtedy poczułam ten zapach.brr
W takich sytuacjach nawet gdyby było jakieś przyciąganie ciężko by było z mojej strony o kontakt fizyczny.

Gość ...

Dla mnie randki z portali to nieporozumienie. Ja spotykam dziewczyne, podoba mi się to biorę na randke a na portalu odpady.

Gość kuppa

a czym walilo z ust??

Gość mariii

Zepsutymi zębami 

Gość kuppa

a jaki to zapach?

Gość gość

Niestety zdarzało się. Wtedy drugiej randki już nie było.

7 minut temu, bella napisał:

Raz chłopak przyszedł na randkę upie*olony na twarzy sosem do spaghetti.

A między zębami miał makaron.

Tekst z kebabowni:

"Duży na cienkim z podwójnym sosem czosnkowym. Tylko szybko. Na randkę się śpieszę."

Gość dvp
5 minut temu, Bolek napisał:

Byłem na randce z panienką która wyglądała jak by wyszła ze smażalni ryb i tak też pachniała starym olejem, włosy tłuste, ubranie też nie pierwszej świeżości...

Bolo ty masz kobietę i kilkoro dzieci a wciąż żyjesz chyba przeszłością..wez nie zgrywaj eksperta tylko zajmij się tym co powinno być najwazniejsze, a z jakiegoś powodu nie jest.

Gość dvp
4 minuty temu, Bolek napisał:

A ty id,iotko znajdź sobie w końcu bolca bo dziwaczejesz,  za mną nie łaż nie bzykne cię

bo każda chce zebyś ją bzyknął, jestes prostakiem z jakiejś dziury zabitej dechami, żałosny stary cepie

Gość dvp
37 minut temu, Bolek napisał:

Każda nie, tylko ty szukasz desperacko bolca, na daremnie nikt cię nie chce, spójrz w lustro a zrozumiesz dlaczego...

Chcą mnie tylko ja ich nie, bo jak nei ma miłości seksu nie ma, wiem że to dla ciebie abstrakcja bo na bolca brałes jak leci

Gość dvp
36 minut temu, Bolek napisał:

Jak by cię ktoś chciał to nie była byś samotna,  a teraz to już zapomnij, o jakiej miłości ty piszesz? Zgryźliwa stara panna z zadartym nosem i wysokim mniemaniem o sobie a jeszcze większymi wymaganiami, myślisz że żyje gdzieś taki desperat który by się w tobie zakochał? 

hehe, żebyś wiedział, ale ty nie szanujesz kobiet to o czym z tobą gadać, jestem dobra partią i mam wymagania, ty mogłeś o wymaganiach co najwyżej pomarzyć stąd tyle frustracji haha, a ja na siłę nic nie musze robić plus mam szacunek do siebie... kolejna abstrakcja, nie

30 minut temu, bella napisał:

I nikt biednego chłopaczka nie uświadomił, że sos czosnkowy to niezbyt dobry pomysł? 😄

Głupcy istnieją po to, by reszta miała rozrywkę.

Gość dvp
Przed chwilą, Bolek napisał:

Nie szanuje tych którzy na szacunek nie zasługują, też miałem swoje wymagania (nie z kosmosu) i w przeciwieństwie do ciebie nigdy nie byłem sam, a teraz mam to czego ty nigdy nie doświadczysz - rodzine i jestem szczęśliwy 🙂

Oh bycie samym to taka tragedia lepiej wrzucic cos na zagrzybiałego wacka, no cóż , kto co lubi, ty jestes zakompleksiony sam siebie nie lubisz to i przebywac samemu ze soba cięzko

Gość dvp

To że twoja bez ciebie czuje się nikim to już nie mój problem, na ciebie wartościowa kobieta nawet by nie spojrzała, nic mnie nei jest w stanie zaskoczyć w twojej miernej osobowości,

Gość Bimba

Taki jesteś szczęśliwy w tej swojej rodzinie ze w weekendy od piątej rano planujesz jadem na kobiety na babskim forum!

Kto ci dzieci wychowuje ty szczęśliwy tatusiu skoro całe weekendy tu przesiadujesz???

Gość dvp
1 minutę temu, Bolek napisał:

Mój dziadek mawiał "nie dyskutuj z id.iotą bo sprowadzi dyskusje do swojego poziomu i pokona cię doświadczeniem". 

Napisał ...a 😆

Gość Bimba

Bolek, dziećmi sie zajmij zamiast sie przed babami ośmieszać!!!

Po co tu wchodzisz?

Nudzisz się przy trójce dzieci?

A może dzieci to obowiązek żony, co?