Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anonimowo....najgorsze swiństwa jakie wywinał wam mąż albo jakie wy wywynełyście

Polecane posty

Gość Gość

Chyba niektórzy nie wiedzą co to kredyt z szują która cię zdradza. Przecież taki zrobi wszystko żeby cię zniszczyć jeszcze nie daj Boże jak to prawnik albo gruba ryba co ma znajomości. Najbardziej mnie wkurza jak ktoś się wypowiada a  nie przeżył nic oprócz przyłóż do rany męża i szczęśliwej rodziny.

Gość Gość co
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba niektórzy nie wiedzą co to kredyt z szują która cię zdradza. Przecież taki zrobi wszystko żeby cię zniszczyć jeszcze nie daj Boże jak to prawnik albo gruba ryba co ma znajomości. Najbardziej mnie wkurza jak ktoś się wypowiada a  nie przeżył nic oprócz przyłóż do rany męża i szczęśliwej rodziny.

Czyli mając kredyt z szuja, najlepiej narobić dzieci, żeby patrzyły na patologie w domu

Gość Gość

I tak to kobiety wychowują dzieci!

Więc odpieprzcie się od kobiet, będą robiły dzieci z kim o kiedy będą chciały!!!

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość co napisał:

Czyli mając kredyt z szuja, najlepiej narobić dzieci, żeby patrzyły na patologie w domu

Mówię o osobach którym ciężko odejść ze względu na kredyt a nie które dorabiają kolejne dzieci i nie mają zamiaru odejść. Co innego ktoś kto ma zamiar odejść. Bo to różnica

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Gość co napisał:
27 minut temu, Gość Gość napisał:

Koniec końców i tak się prawie wszyscy rozchodzą i te dzieci zostają z matką więc po co ten szum? Czy kobieta która wpadnie nie z tym co trzeba ma usunąć bo inaczej skaże dziecko na coś? Jak usunie też będzie zła. Ludziom się nie dogodzi niestety.

A ty  nie widzisz różnicy pomiędzy wpadka A świadomym zajściem w ciążę, o którym ta laska pisała?

No widzisz tylko w życiu nie zawsze jest tak albo tak. Ja np miałam taką sytuację że miałam już 40 lat a tu wpadka z mężem z którym się właśnie chciałam rozejść z powodu zdrady o której się dowiedziałam. Usunęłam bo mi się wydawało to bezsensowne żeby mieć dziecko z człowiekiem z ktorym zaraz się rozejde. Niestety nie byłam w stanie żyć po tej aborcji okazało się to moim największym błędem życiowym. Nie mogłam spać bo miałam koszmary, nie mogłam patrzeć na dzieci bo myślałam że mi serce wyskoczy. Ryczalam po każdej głupiej wizycie w sklepie w którym były dzieci. Zdecydowałam się że urodzę dziecko niestety z nikim innym nie zdążyłabym go mieć ze względu na wiek i zdecydowałam się na nie z tym mężem w efekcie czego jestem podwójnie potępiona przez ludzi np takich jak wy bo w moim otoczeniu na szczęście o tym nie wiedzą. Zapewne zostałabym pożarta żywcem. Nigdy tego nie planowałam żeby tak potoczyło się moje życie ale niestety wyszło tak a nie inaczej bo to właśnie jest życie i czasem pisze takie scenariusze że nigdy w życiu by się nie pomyślało że postąpi się tak a nie inaczej. Przed tym wydarzeniem dala bym sobie rękę uciąć że ja nigdy nie usunę bo to nie w moim stylu a jednak  I że potem urodzę w taki sposób dziecko. To mnie nauczyło nigdy nie mów nigdy i nie osądzaj kogoś bo być może nie znasz całej prawdy o tej osobie. Dla was będę potępiona,trudno. Niestety ja nie umiałam inaczej. Przypuszczalnie gdybym nie urodziła tego drugiego dziecka to by mnie ta sytuacja skończyła psychicznie a tak to przynajmniej choć trochę mi lżej niestety czasu nie cofnę bo gdybym mogła to bym nie usunęła. Takie to moje życie stało się ...e i niestety w mojej sytuacji już nic całkiem normalne nie jest. Takie życie. Jak chcecie to możecie mi dowalać jeszcze dodatkowo choć ja już swoje wycierpiałem tylko obyście się nigdy nie znalazły w tak nieoczekiwanej i podbramkowej sytuacji bo tego do końca nie wiecie jak się wtedy zachowacie. Wyobrażać sobie a przeżyć to dwie różne sprawy.

Gość Gość co
47 minut temu, Gość Gość napisał:

I tak to kobiety wychowują dzieci!

Więc odpieprzcie się od kobiet, będą robiły dzieci z kim o kiedy będą chciały!!!

To po.chooj lamenty jak wam źle??

Gość gosc

To ja tez napisze.

Przez caly czas trwania zwiazku pisalam z innymi facetami (adoratorami ktorych odrzucilam) bo jestem jakas nienormalna i karmie sie atencja mezczyzn. Z jednym nawet poszlam na kolacje. Bez sniadania.

Kupil mi pierscionek zareczynowy za 1000zl. Przez dwa tygodnie lamalam glowe jakby tu dac mu do zrozumienia ze chce porzadny, jakies plany wymyslalam typu "pies polknal pierscionek" - nie chcialam wyjsc na materialistke ktora ewidentnie jestem. Zanim cokolwiek wprowadzilam w zycie on dal mi drugi pierscionek (bo byl robiony na zamowienie i opoznila sie dostawa). Ten mial duzy kamien ale tez mi sie nie podobal wiec tak namotalam ze oddalismy pierscionek zeby przerobili oprawe kamienia na zupelnie inna. Maz doplacil wtedy za sama oprawe ponad 5000 zlotych. 

Prowadze mala cicha wojne przeciw niektorym jego znajomym- nie podoba mi sie ze czasem wybiera pomoc im moim kosztem i postanowilam to ukrocic. 

To tyle, ale to i tak sporo biorac pod uwage z

fakt ze on jest naprawde do rany przyloz, taki dobry czlowiek, a przy tym madry, widocznie go milosc zaslepia ze nie widzi moich kretactw. I ja tez go kocham bardzo, po prostu jestem popieprzona.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość co napisał:

10000% racji! Te kobiety które się ty wypowiadają same nie wiedzą czego chcą taka prawda. 

Gość gość

- przespałam się z bratem męża; potem z nudów z 2 jego przyjaciół, ale i tak złożyłam pozew że rozwód z winy męża i dostałam taki bo ta ciapa chciał o mnei walczyć i płakał 😄

Gość Gośćgosc
55 minut temu, Gość gość napisał:

- przespałam się z bratem męża; potem z nudów z 2 jego przyjaciół, ale i tak złożyłam pozew że rozwód z winy męża i dostałam taki bo ta ciapa chciał o mnei walczyć i płakał 😄

Mając żonę koorve i takich przyjaciół, to strach mieć wrogów 

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

No widzisz tylko w życiu nie zawsze jest tak albo tak. Ja np miałam taką sytuację że miałam już 40 lat a tu wpadka z mężem z którym się właśnie chciałam rozejść z powodu zdrady o której się dowiedziałam. Usunęłam bo mi się wydawało to bezsensowne żeby mieć dziecko z człowiekiem z ktorym zaraz się rozejde. Niestety nie byłam w stanie żyć po tej aborcji okazało się to moim największym błędem życiowym. Nie mogłam spać bo miałam koszmary, nie mogłam patrzeć na dzieci bo myślałam że mi serce wyskoczy. Ryczalam po każdej głupiej wizycie w sklepie w którym były dzieci. Zdecydowałam się że urodzę dziecko niestety z nikim innym nie zdążyłabym go mieć ze względu na wiek i zdecydowałam się na nie z tym mężem w efekcie czego jestem podwójnie potępiona przez ludzi np takich jak wy bo w moim otoczeniu na szczęście o tym nie wiedzą. Zapewne zostałabym pożarta żywcem. Nigdy tego nie planowałam żeby tak potoczyło się moje życie ale niestety wyszło tak a nie inaczej bo to właśnie jest życie i czasem pisze takie scenariusze że nigdy w życiu by się nie pomyślało że postąpi się tak a nie inaczej. Przed tym wydarzeniem dala bym sobie rękę uciąć że ja nigdy nie usunę bo to nie w moim stylu a jednak  I że potem urodzę w taki sposób dziecko. To mnie nauczyło nigdy nie mów nigdy i nie osądzaj kogoś bo być może nie znasz całej prawdy o tej osobie. Dla was będę potępiona,trudno. Niestety ja nie umiałam inaczej. Przypuszczalnie gdybym nie urodziła tego drugiego dziecka to by mnie ta sytuacja skończyła psychicznie a tak to przynajmniej choć trochę mi lżej niestety czasu nie cofnę bo gdybym mogła to bym nie usunęła. Takie to moje życie stało się ...e i niestety w mojej sytuacji już nic całkiem normalne nie jest. Takie życie. Jak chcecie to możecie mi dowalać jeszcze dodatkowo choć ja już swoje wycierpiałem tylko obyście się nigdy nie znalazły w tak nieoczekiwanej i podbramkowej sytuacji bo tego do końca nie wiecie jak się wtedy zachowacie. Wyobrażać sobie a przeżyć to dwie różne sprawy.

Chciałaś odejśc od męża który zdradzał a zamiast tego rozłożyłaś mu nogi! TO trzeba być tępą klępą! Tak kończą nienasycone ...! 

Gość Chomiczka
13 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ile masz dzieci? Ile razy się rozwodzilas?

Dla bezdzietnych panienek wszystko jest takie proste!

1+1=2?

Do równania dodaj jeszcze kredyty, alimenty, zdrady, przemoc ekonomiczną i wykorzystywanie kobiet w każdym aspekcie.

Ciekawe jaki będzie wynik?

Wróć jak dorosniesz, zostaniesz matką i zdobędziesz doświadczenie.

Wtedy pogadamy.

Mityczne, "zobaczysz, zobaczysz" czyli jeśli nie spieprzyłaś sobie zycia na własną prośbę- nieudanym związkiem, gigantycznym kredytem, upupieniem się macierzyństwem przed osiągnięciem niezależnosci finansowej. Jak nie sprzprzyłaś sobie życia to nic o nim nie wiesz. Z tego co pamiętam to nie ma prawnego nakazu slubu ze sknerami i patolami, a tym bardziej zaciągania z nimi kredytu i robienia sobie z nimi dzieci. Tylko trzeba myślami wybiegac dalej niż do ołtarza. Zaczynacie życie od doopy strony i się dziwicie że goowno znajdujecie i że wszystko jest skomplikowane. Wróć jak znajdziesz gdzieś piątą klepkę, zdrowy rozsądek i logikę. Wtedy pogadamy. Współczuję twoim dzieciom takiej matki, ale spokojnie one tez ci odpłacą... ZOBACZYSZ 😄 

Gość gość
16 godzin temu, Gość Gość co napisał:

I nade wszystko po chooj zrzędzić na kiepski materiał na ojca dziecka, skoro okazuje się, że i tak obojętne kto jest dawcą nasienia?

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Chomiczka napisał:

Mityczne, "zobaczysz, zobaczysz" czyli jeśli nie spieprzyłaś sobie zycia na własną prośbę- nieudanym związkiem, gigantycznym kredytem, upupieniem się macierzyństwem przed osiągnięciem niezależnosci finansowej. Jak nie sprzprzyłaś sobie życia to nic o nim nie wiesz. Z tego co pamiętam to nie ma prawnego nakazu slubu ze sknerami i patolami, a tym bardziej zaciągania z nimi kredytu i robienia sobie z nimi dzieci. Tylko trzeba myślami wybiegac dalej niż do ołtarza. Zaczynacie życie od doopy strony i się dziwicie że goowno znajdujecie i że wszystko jest skomplikowane. Wróć jak znajdziesz gdzieś piątą klepkę, zdrowy rozsądek i logikę. Wtedy pogadamy. Współczuję twoim dzieciom takiej matki, ale spokojnie one tez ci odpłacą... ZOBACZYSZ 😄 

Polać z rana chomikowi 🐿

Gość korona678
19 godzin temu, Gość Gość napisał:

Sama go sobie wybralas na meza... nikt Cie do tego nie zmuszal. Teraz ponosisz konsekwencje swojej decyzji ktora podejmowalas bedac pewnie na tzw haju emocjonalnym ( ten facet wywolywal w tobie duzo emocji wiec poszloooo latwo)

Gość gość
50 minut temu, Gość korona678 napisał:

Sama go sobie wybralas na meza... nikt Cie do tego nie zmuszal. Teraz ponosisz konsekwencje swojej decyzji ktora podejmowalas bedac pewnie na tzw haju emocjonalnym ( ten facet wywolywal w tobie duzo emocji wiec poszloooo latwo)

Poszło łatwo, on ją niszczył psychicznie ale nogi same się jakoś rozkładały...

Gość Anonimowo
Dnia 4.03.2019 o 07:49, Gość gość napisał:

Godnością się nie najem a jak jest kredyt na mieszkanie i dziecko to lepiej zacisnąć zeby niżunosic się honorem. 

Straszne! 

Gość Anonimowo
22 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ile masz dzieci? Ile razy się rozwodzilas?

Dla bezdzietnych panienek wszystko jest takie proste!

1+1=2?

Do równania dodaj jeszcze kredyty, alimenty, zdrady, przemoc ekonomiczną i wykorzystywanie kobiet w każdym aspekcie.

Ciekawe jaki będzie wynik?

Wróć jak dorosniesz, zostaniesz matką i zdobędziesz doświadczenie.

Wtedy pogadamy.

Cóż za patologiczne myślenie! Życie nie wygląda tak jak ty to opisujesz. Wszytko to na twoje życzenie więc tutaj się nie wymadrzaj. Życie jest proste tylko ludzie sobie je komplikuja. W normalnym domu niema miejsca na zdrady przemoc alimenty... Takiego faceta wybralas takiego masz! Oczywiście możesz to zmienić ale po co lepiej jęczeć