Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xnienazwana

czy w taki sposób można zajść w ciążę?

Polecane posty

Hej wszystkim. Na pewno wiele było takich tematów, ale żaden nie pokrywam się dokładnie z moim. Sprawa wygląda tak, że przez ostatnie pół roku nie biorę już tabletek antykoncepcyjnych, ponieważ powodowały u mnie zapalenie pęcherza. Razem z lubym przerzucilismy się na prezerwatywy. Ostatni miesiąc miałam okres dość dziwny, bo miałam plamienie zamiast okresu i po 2 tyg normalny okres. Byłam u ginekolog i powiedziała mi że jest wszystko w porządku (na wszelki zrobiłam też test). W tym miesiącu znowu mi się spóźnia okres już tydzień. Niestety nie mam narazie jak zrobić testu, a myśli są różne. W tem miesiącu także z powodu choroby brałam antybiotyk. No i pytanie jest takie, może mnie uspokoicie trochę. Czy powinnam się martwić, że jestem w ciąży? Zawsze się zabezpieczalismy, mylismy ręce, gumka nie pękła, nie zsunela się ani nie była dziurawa, ponieważ zawiazujac ja zawsze naciskam i sprawdzam dla pewności. Chłopak we mnie nie dochodzi. Np właśnie a teraz jej brak.. Dzięki z góry za odpowiedzi. Wiem, że wydaje się to być smieszne ale myślę, że chociaż jedną które była w takiej sytuacji mnie zrozumie. Naczytalam się że niektóre kobiety wpadły w ten sposób, chociaż mi się wydaje nie bardzo za realne. 

Nie jestes w ciazy, okres mógł się przesunąć po antybiotyku

Zmylila mnie bardzo szyjka bo jest dosyć wysoko jak na taką "okresowa". Chyba jest otwarta ale nie do końca umiem to określić. A była nisko już, i dzisiaj jest wyżej. Trochę spuchnięta ale nadal twardawa

Gość Patti

Nie ma szans na ciąże, a brak okresu to zaburzenia hormonalne. Jeśli bardzo się boisz ciąży to zacznij wyznaczać sobie dni płodne i podczas owulacji zrezygnuj z seksu. Monitorować cykl możesz za pomocą testera owulacji ze śliny afrodyta- ja go stosuje i jeszcze mnie nie zawiódł. Kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.

Gość Janina

Jeżeli nie jestes pewna to polecam sobie poczytać artykuły na stronie naturalnaplodnosc