Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

kawa w ciązy

Polecane posty

Gość Gość

Czy pijecie kawę w ciązy? Jeśli tak to ile. A może udało Wam się kompletnie odstawic kawę? 

Jaka kawoszka odstawiłam kawę kilka dni przed staraniem o dziecko,nie piłam przez całą ciążę,dopiero jak dziecko miało 2 miesiące wróciłam do kawy.

Gość Gość

Ja piłam raz dziennie. Dzidziuś zdrowy jak ryba więc chyba nie szkodzi.

Gość gosc

Przez pierwszy trymestr prawie wcale. Od drugiego jedną, dwie dziennie. Ginekolog nie miał nic przeciwko. 

Gość aaa

Ja od czasu do czasu piłam słabą kawę, wszystko było ok. Przy karmieniu też piję czasami, małej nic nie jest. Staram się tylko nie pić wieczorem, bo gdzieś wyczytałam, że dziecko może być pobudzone.

Gość Gosc

W pierwszej ciazy nie piłam, głowa nie strasznie bolała, wstać z łóżka nie mogłam rano, męczyłem się strasznie, ale przed ciąża piłam kawę sypana, po urodzeniu dziecka przezucilam sie na rozpuszczalna i piłam ja 2-4 razy dziennie, jak zaszlam w drugą ciążę nie rzuciłam kawy tylko zmniejszyłam do kawy z 1 łyżeczki rano, i sporadycznie kawa latte w kawiarni ale to na prawdę rzadko 

Gość Gosc

W pierwszej ciazy odstawiłam całkowicie kawę,Teraz jestem w drugiej ciazy 32tydzien i od dwóch tygodni popijam kawę sypana.Chodze na spotkania z położna,ona sama powiedziała mi,ze nożna kawę w ciazy pic do 3szt i nie szkodzi

Gość Hey

Odstawilam całkiem w ciąży kawę a właściwie przed  - łatwo poszło. Bo pije słaba i mało 😉Podobno słaba i w małej ilości  w ciąży nie szkodzi, ale ja osobiście odstawilam bez skutków ubocznych i nadmiernego wysiłku z mojej strony. 

Gość Nika hu

Jestem teraz w 3 ciąży W każdej do 4 miesiąca nie mogłam Samo odrzucalo A potem codziennie kawa sypana rano, czasami druga już rozpuszczalna Dzieciaczki zdrowe Lepiej się trujcie tymi witaminami w ciąży Zobaczcie jak są robione To lykaja kobiety w ciaxy, a kawy nie piją