Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ups

Chodzilbys dumny jak paw jakbym ciebie wtedy chciala :D

Polecane posty

Gość ups

A tu figa z makiem :)

Takie zycie.

Gość Gosc

Śmiesznie czytać takie wypowiedzi. Kiedyś kogoś bardzo chciałem , bo kochałem . Gdyby mnie chciała nie byłbym dumny wtedy , bo byśmy byli razem. Poprostu był bym bardzo szczęśliwy . I to tyle . 

Gość ups
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Śmiesznie czytać takie wypowiedzi. Kiedyś kogoś bardzo chciałem , bo kochałem . Gdyby mnie chciała nie byłbym dumny wtedy , bo byśmy byli razem. Poprostu był bym bardzo szczęśliwy . I to tyle . 

Ale on sobie chcial tylko udowodnic,ze kazda na niego poleci a ja go nie chcialam i sie wsciekl.W sumie dobrze sie stalo,bo takich narcyzow trzeba sprowadzac szybko na ziemie.

Gość gość
10 minut temu, Gość ups napisał:

Ale on sobie chcial tylko udowodnic,ze kazda na niego poleci a ja go nie chcialam i sie wsciekl.W sumie dobrze sie stalo,bo takich narcyzow trzeba sprowadzac szybko na ziemie.

Dobrze ze nie zgłupiałaś i nie dałaś mu zamoczyć, dopiero jak paw by chodził :d

Gość ups
8 minut temu, Gość gość napisał:

Dobrze ze nie zgłupiałaś i nie dałaś mu zamoczyć, dopiero jak paw by chodził :d

Nie dalam.Ale myslisz,ze on tak szybko odpuscil ? Jak sobie juz uswiadomil,ze nic z tego nie bedzie to pokazal swoje prawdziwe "oblicze"

chama i zaczal sie mscic.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość ups napisał:

Nie dalam.Ale myslisz,ze on tak szybko odpuscil ? Jak sobie juz uswiadomil,ze nic z tego nie bedzie to pokazal swoje prawdziwe "oblicze"

Nie strasz nie strasz bo się zesrasz 🙂 Dlaczego miałby się mscic, za to dobro które ode mnie otrzymał? 

Gość gość
Przed chwilą, Gość ups napisał:

Małolat, jeśli nie małolat to zachował się jak małolat.Czekaj na swojego wymarzonego przed którym ci nogi same zmiękną ;)

Gość ups
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Małolat, jeśli nie małolat to zachował się jak małolat.Czekaj na swojego wymarzonego przed którym ci nogi same zmiękną ;)

;)