Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rkstekz2

Jak rozwinąć tą relację?

Polecane posty

Gość Emily
26 minut temu, Rkstekz2 napisał:

Mam nadzieję że czytałeś resztę? Dzisiaj o 20 zadzwonilem do niej i się jej czy się spotkamy i powiedziała "nie wiem, zadzwoń jutro" mam 2 przemyślenia, albo daje mi kosza albo idzie się koleżankę doradzić 😂 jak uważasz?

Bedzie spoko! 

Gość Sisi

A co ja mam począć?  Mam 18 lat i podoba mi się od jakiegoś czasu chłopak też z mojej szkoły.  Wcześniej nie zwracałem na niego uwagi ale niedawno to się zmieniło. To jak rażenie piorunem hihi Ale jest problem...on ma dziewczyne..😞 a ja chłopaka. /

Gość Jaa38
18 godzin temu, Rkstekz2 napisał:

Siemka. Mam oto taki problem. Chodzę do 7 klasy i zauroczyłem się lub zakochałem w dziewczynie z 3 Gim. Skąd to wiem? Gdy ją widzę czuję zimno e klatce piersiowej, drżą mi nogi i strasznie się stresuje. Znam ją od dzieciństwa lecz kontakt się urwał chyba gdy miałem 5-6 lat. Ona mnie zawsze zaczepiała a ja jej nie lubiłem :P. Jednak teraz jest inaczej. Strasznie mi się podoba ale nie wiem czy ja jej też. Wiem że kilka razy przyłapała mnie jak się na nią patrzyłem i jeden raz się lekko uśmiechnęła. Chciałbym z nią pogadać ale coś się że ma dzieje i nie mogę się przełamać, szczególnie gdy jest przy klasie. Jestem od niej troszkę wyższy więc myślę że coś by z tego było (btw ludzie mi mówią że mam głos i wyglądam na 16 latka. Dzisiaj miałem z nią pogadać ale i dziwo nie wysiadła na tym przystanku co zawsze(ja też tam wysiadam). Boje się zagadać między innymi bo jest starsza i mogę przy niej wyglądać jak jej brat. Ma Facebook, ale chyba go nie używa tzn. wysłałem jej kiedyś wiadomość i jest wysłana ale nie odebrana czyli nawet nie wie że do niej napisałem. Chciałem z nią pogadać dać coś na dzień kobiet ale wszystko się pozmieniało. Co ja mogę zrobić? Jest mi okropnie żal i nie potrafię żyć bez niej :O(wiem że to dziwne że mówi to taka młoda osoba ale tak się czuję). Nawet nie mam okazji z nią pogadać. Dodatkowo boje się pogadać bo wygląda na taką dojrzałą, ładną i po drugie co pomyślą moi znajomi albo osoby z jej klasy albo jak mnie wyśmieje? Błagam                

Wiesz..nie kazde spojrzenie czy usmiech znaczy ze ktos nam sie podoba:) czasem to tylko zyczliwisc wynikająca z okolicznosci.np w pracy, w szkole:) ale moze byc tez tak ze nadajecie na tych samych falach i ciagnie was do ciebie.po prostu podejdź do niej i rozpocznij rozmowę mimo że masz stres..food luck; )

Gość Jaa38

Good luck miało być ha ha. Ale food też w sumie pasuje...;)bo kto nie lubi pysznej konsumpcji.:)

Potrzebuje szybkiej rady. Zadzwoniłem do niej o 11:30 i nie odebrała. Zadzwonić teraz czy co zrobić?

Gość Jaa38
1 godzinę temu, Rkstekz2 napisał:

Potrzebuje szybkiej rady. Zadzwoniłem do niej o 11:30 i nie odebrała. Zadzwonić teraz czy co zrobić?

Hahahaha..nie tylko miły jesteś ale też zabawny..:)

Gość Jaa38

i może też przystojny..?;)

Gość Emily
Dnia 9.03.2019 o 13:34, Rkstekz2 napisał:

Ojej.

No i co zadzwoniles znowu ?

Nie, nie dzwoniłem. Pogadam z nią jutro w szkole, ale dam warunki spotkania jasno. Nie będę jej prosił w stylu "czy masz może czas" bo to ...yczne (a sam tak się spytałem przez telefon). Na początku pogadam na luzie.

6 minut temu, Rkstekz2 napisał:

Nie, nie dzwoniłem. Pogadam z nią jutro w szkole, ale dam warunki spotkania jasno. Nie będę jej prosił w stylu "czy masz może czas" bo to ...yczne (a sam tak się spytałem przez telefon). Na początku pogadam na luzie.

Myślę że nic z tego nie będzie. Powodzenia:)

Wiesz nie chodzi mi o to że ją zmuszę czy coś 😂. Wydaje mi się że jest jakaś dziwna :p. No kto mówi żeby zadzwonic do niego i nie odbiera na następny dzień?

3 minuty temu, Rkstekz2 napisał:

Wiesz nie chodzi mi o to że ją zmuszę czy coś 😂. Wydaje mi się że jest jakaś dziwna :p. No kto mówi żeby zadzwonic do niego i nie odbiera na następny dzień?

Może ty jesteś dziwny i arogancki na dodatek..hmm

Najlepsze jest to że wymyśliłem sobie historyjkę o biednym 13 latku który chce poderwać starszą typiarę 😂. I ludzie to łykają. Ile wy macie lat dzieci drogie? 🤔🤣

Gość Emily

Lepiej napisz co odpowiedziała . hejerow sie ignoruje .

Dobra, jeżeli dziewczyna boi się że sobie z niej żartuje to znaczy że jest wstydliwa i że mam u niej szansę?

Widziałeś ją dzisiaj czy ci uciekła?  Lub na odwrót 

Gość emily

I co? jak się sytuacja rozwinęła?

Ha, to typowa atencyjna ... co nic nie ma główce. Zadumana w sobie dziewczynka z mentalnością 5 latki, wszystkich obgaduje, żaden chłopak jej nie pasuje i każdemu znajdzie jakąś wadę. Dowiedziałem sie też od znajomej że mnie zwyzywała. Chyba nie widzi swoich wad

1 minutę temu, Rkstekz2 napisał:

Ha, to typowa atencyjna ... co nic nie ma główce. Zadumana w sobie dziewczynka z mentalnością 5 latki, wszystkich obgaduje, żaden chłopak jej nie pasuje i każdemu znajdzie jakąś wadę. Dowiedziałem sie też od znajomej że mnie zwyzywała. Chyba nie widzi swoich wad

Przykro mi...zapomnij ją wobec tego:) są lepsze na tym świecie. .bo ty jesteś ideał pewnie :))

Ojj a co ci ona zrobiła biedaczyno? Chyba jesteś zły bo nie potrafisz jej uwieść. Hmm

I na dodatek wulgarny.fajne dziewczyny omijają takich z daleka.

Jak możesz stwierdzić czy one jest fajna jeżeli nawet jej nie znasz ? Btw. Kim ty dla mnie jesteś żeby mnie pouczać

Przed chwilą, Rkstekz2 napisał:

Jak możesz stwierdzić czy one jest fajna jeżeli nawet jej nie znasz ? Btw. Kim ty dla mnie jesteś żeby mnie pouczać

Jestem starsza więc pouczam jak powinieneś traktować kobiety.na razie kiepsko z szarmanckim stylem bycia

Jasne ale uwierz mi że to jest TEN typ dziewczyny. Nic jej nie pasuje, itp. zwyzywała mnie za nic w sumie i mówi żebym się od niej odwalił :p. No powiedz mi czy ona jest mądra?

1 minutę temu, Rkstekz2 napisał:

Jasne ale uwierz mi że to jest TEN typ dziewczyny. Nic jej nie pasuje, itp. zwyzywała mnie za nic w sumie i mówi żebym się od niej odwalił :p. No powiedz mi czy ona jest mądra?

Kobiety mają humorki..może to hormony.:) chyba się zakochales..czuję to..;)