Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczony

Jestem zniesmaczony

Polecane posty

Gość Zniesmaczony

Zaczynacie kobiety być coraz gorsze od jakiegoś czasu jestem na portalu randkowym i zaczynam żałować że się zarejestrowałem

Nic wam nie pasuje a najlepsze jest to że najbardziej to to że mam dziecko oczywiście żądając by zaakceptować wasze cała chmara kobiet po 30 którym tak bardzo nie odpowiada obecny poziom płci męskiej że nie mają dzieci twierdząc że nie znalazły odpowiedniego kandydata na ojca

wcale się nie dziwię bo mam wrażenie że ostatni zginą na 2 wojnie światowej bijąc się o ostatnią prawdziwą kobietę

A jak już dziwnym zrządzeniem losu udało się zmajstrować coś małego to od razu po urodzeniu zaczyna wam dosłownie odpierdalać że tego sie nie da wytrzymać

znam tyle przypadków i mój własny kiedy polki po prostu zostawiają mężów że zaczynam nie mieć szacunku do polek

oczywiście twierdząc nie dbałeś więc odchodzę , oczekujecie nie wiadomo czego w zamian dając o... po przyjściu z pracy bo nie poodkurzane było dokładnie

zaczynam żałować że nie urodziłem się gejem  :(  ale niestety podobają mi się tylko kobiety

Gość Szok
2 minuty temu, Gość Zniesmaczony napisał:

Zaczynacie kobiety być coraz gorsze od jakiegoś czasu jestem na portalu randkowym i zaczynam żałować że się zarejestrowałem

Nic wam nie pasuje a najlepsze jest to że najbardziej to to że mam dziecko oczywiście żądając by zaakceptować wasze cała chmara kobiet po 30 którym tak bardzo nie odpowiada obecny poziom płci męskiej że nie mają dzieci twierdząc że nie znalazły odpowiedniego kandydata na ojca

wcale się nie dziwię bo mam wrażenie że ostatni zginą na 2 wojnie światowej bijąc się o ostatnią prawdziwą kobietę

A jak już dziwnym zrządzeniem losu udało się zmajstrować coś małego to od razu po urodzeniu zaczyna wam dosłownie odpierdalać że tego sie nie da wytrzymać

znam tyle przypadków i mój własny kiedy polki po prostu zostawiają mężów że zaczynam nie mieć szacunku do polek

oczywiście twierdząc nie dbałeś więc odchodzę , oczekujecie nie wiadomo czego w zamian dając o... po przyjściu z pracy bo nie poodkurzane było dokładnie

zaczynam żałować że nie urodziłem się gejem  😞 ale niestety podobają mi się tylko kobiety

Nie wiesz dlaczego tak jest? Materializm się rozwija, tylko pięniądz się liczy!!! Przykre ale prawdziwe ale każda jedna napisze że to miłość i rodzina jest najważniejsza....buhaha

Gość Zniesmaczony

dokładnie tak

już to zauważyłem tylko one ciągle udają że tak nie jest

Gość jaania2626

Jeżeli kobieta sama ma dziecko a nie akceptuje tego, że Ty je masz to faktycznie jest to chore. Natomiast jeśli ona nie ma dzieci i nie akceptuje Twojego to wcale mnie to nie dziwi. Ja dzieci nie posiadam i facet który ja ma od razu jest dla mnie skreślony. Nie muszę pałać miłością do czyjegoś dziecka i wchodzić w klimaty, które potem będą rodzić tylko problemy. Nie widzę w tym nic dziwnego. Jeśli jakiejś kobiecie to pasuje to ok, ale nie oczekuj że bezdzietna panna ma bez zastrzeżeń akceptować Twoje dziecko - bo niby czemu..

Gość Moonwalker

Mój bliski kolega ma synka i nie ma żadnego problemu, by znaleźć zainteresowaną kobietę. No, ale on szuka wśród matek.

Jeśli szukasz młodszej, bezdzietnej singielki, nie dziw się, że jest ona na troszkę innym etapie, niż Ty...

Gość Zniesmaczony

Ale jak kobieta ma dziecko to facet już powinien akceptować jej dziecko

osobiście nie mam z tym żadnego problemu nawet gdybym nie miał swojego

dlatego właśnie już nie mam szacunku do polek

Gość Zniesmaczony

nie szukam bezdzietnej singielki bo mam wrażenie że są chore na jakąś chorobę umysłową

nie wiem czy w ogóle jeszcze szukam tak jestem zniesmaczony kobietami ( polkami )

Gość jaania2626

Nie , nie powinien akceptować. Niech każdy szuka w swojej lidze. Niestety wielkie oburzenie się pojawia, jak facet z dzieckiem nie jest akceptowany przez bezdzietną pannę, albo matka z dziećmi szuka sobie ustawionego kawalera bez zobowiązań. To samo jak 50-cio latek szuka sobie 30-stki, najlepiej jeszcze panny i wielce oburzony, że mu nie odpisują. Śmiech mnie ogarnia na takich ludzi. Niech ci ludzie nie oczekują, że ktoś z zupełnie innej ligi i innego świata będzie akceptował ich z całym dobrodziejstwem inwentarza. Proste stwierdzenie - skoro panna/kawaler może mieć kawalera/pannę bez zobowiązań to po co ma sama/sam ma sobie fundować problemy.

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość jaania2626 napisał:

Nie , nie powinien akceptować. Niech każdy szuka w swojej lidze. Niestety wielkie oburzenie się pojawia, jak facet z dzieckiem nie jest akceptowany przez bezdzietną pannę, albo matka z dziećmi szuka sobie ustawionego kawalera bez zobowiązań. To samo jak 50-cio latek szuka sobie 30-stki, najlepiej jeszcze panny i wielce oburzony, że mu nie odpisują. Śmiech mnie ogarnia na takich ludzi. Niech ci ludzie nie oczekują, że ktoś z zupełnie innej ligi i innego świata będzie akceptował ich z całym dobrodziejstwem inwentarza. Proste stwierdzenie - skoro panna/kawaler może mieć kawalera/pannę bez zobowiązań to po co ma sama/sam ma sobie fundować problemy.

Poważnie? Są tacy ludzie? 

Gość Zniesmaczony

nie dziwi mnie fakt nie akceptowania mnie przez singielki

tylko fakt nieakceptowania przez żadną kobietę właśnie dlatego że mam dziecko

jesteście żałosne

Gość jaania2626

W takim razie to dla mnie jest chore, to znaczy, że faktycznie spotkałeś jakieś dziwne kobiety. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że sama mam dziecko, spotykam faceta który też je ma i mówię mu, że mi to przeszkadza i przez to nie chcę się z nim spotykać. Przecież to tak jakbym sama mówiła o sobie, że jestem nie do zaakceptowania, coś w stylu "przyganiał kocioł garnkowi". Co najmniej śmieszne i niezrozumiałe.

Gość Gosc
13 minut temu, Gość Zniesmaczony napisał:

jesteście żałosne

Nie wierze, że takie spotykasz. Może tylko ty tak trafiasz. Tak jak pisała jaania2626 to jest chore.

Gość gośćiówka1

jakies mi sie to wydaje niewiarygodne co pisze autor. Raczej obstawiam, ze szuka sobie bezdzietnej singielki i sie oburza, ze zadna go nie chce.  Zalosne podejscie.

Gość Zniesmaczony

No tak jesteście chore

co innego mówicie a co innego robicie

mógł bym kupić sobie BMW skasować w portalu że mam dziecko i że byłem żonaty założę się że sytuacja by się odwróciła

wyrywać laski zaciągać do łóżka i nara zanim by się okazało że kłamię

ale staram się być uczciwy znaleźć normalną kobietę i zbudować normalne relacje no nie da się

wad przecież prawda nie interesuje wy wolicie kłamstwa

Gość Zniesmaczony

No tak jestem niewiarygodnym przypadkiem

no przecież jak mogło by być inaczej

Gość gośćiówka1

ale co ma piernik do wiatraka?. Zszedles teraz na temat kasy i materialistek, jakichs blachar. A mowa byla o kobietach, ktore niby mowia, ze chca miec rodzine ale nie akceptuja twojego dziecka. Tylko ze samotne dziewczyny chca miec wlasna rodzine i SWOJE dzieci. To w koncu nie akceptuja cie samotne matki czy samotne bezdzietne kobiety? bo juz sie zgubilam. Jesli myslales ze kobiety chca miec rodzine niezaleznie do tego czyje dzieci maja wychowywac to wyprowadzam cie z bledu. Nie nie chca! Jesli jakas ma wybor to nie, nie bedzie chciala faceta z dzieckiem.

Gość Melona

Potrafisz porozumieć się po angielsku. Zapraszam do Gambii. Zarobek rzędu 5500 (1300e) to tam luksus. Kobiety są co prawda śniade, ale wyszywają, jak zapewnisz wełnę+szydełko, gotują jak zapewnisz kuchenkę, piorą jak zapewnisz pralkę, prasują jak zapewnisz żelazko i  kochajądzieci.

Gość zniesmaczona toba

zrobiles dzieciaka dla fanu i jeszcze masz jakies ale?

Gość gość gość

nie rozumiecie!!!!!! bo autor szuka laski z czystą kartą samemu mając zapisaną całą księgę życia :)))))))

Gość Gosc

Zjem melona  cycki urosną mi

Gość Ell.

Czym ty jestes zniesmaczony? Nie kazda chce rodziny pachworkowej. Kobieta bez zobowiazan musi byc bardzo "elastyczna", miec wole ogromnych kompromisow i miec ogromny dystans do faceta z dzieckiem. Oczywiscie w druga strone tez to dziala. Zawsze bedziesz mial podzielna uwage, czas bedziesz musial dzielic, w tle bedzie mama dziecka przynajmniej do ukonczenia szkoly przez twoje dziecko. No i musi taka kobieta zdobyc akceptacje twojego dziecka. Inaczej bedzie walka o twoje wzgledy na smierc i zycie. Taka rzeczywistosc i swiadoma kobieta najczesciej zrezygnuje z ciebie. Wiec nie badz zniesmaczony, tylko spojrz realnie na swoja sytuacje. 

Gość jaania2626

Też nabrałam przekonania, bo jakoś się tych singielek uczepił. Nie, one nie są dziwne. 99% nie będzie Cię chciało.

Gość jaania2626

Eli - oczywiście, że tak. Każda myśląca kobieta, przeanalizuje temat i zrezygnuje. Przecież wiadomo, że będzie musiała iść na milion kompromistów. Choćby parę przykładów: będzie miał mniej czasu dla ciebie, bo będzie wybierał z kim spędzić urlop, a jeżeli razem to urlop z dzieckiem to nie to samo co urlop samemu, bo matka dziecka może nie chcieć żebyś spędzała czas z jej dzieckiem, bo alimenty, bo dziecko może cię nie polubić, bo twoja rodzina będzie ci gadać "po co ci facet z dzieckiem, to kawalerów juz nie ma", bo może pojawić się wspólne dziecko i potem będzie problem z podziałem czasu, bo dzieci będą rywalizować o uwagę ojca, i czyje będzie "ważniejsze", bo wiecznie będzie miał kontakt z byłą żoną czy partnerką bo mają przecież wspólne dziecko i wspólne sprawy itd. itd. itd. Nie, nie weszłabym w coś takiego za nic w świecie!.

Gość Zniesmaczony

jak już pisałem nie szukam singielki

wolał bym właśnie kobietę z dzieckiem bo sam mam dziecko , tyle że żadna się nie zainteresuje właśnie dlatego że ja mam dziecko i skoro kobiety nie akceptują mnie w takiej sytuacji jakiej jestem to jest alternatywa nie szukać związku bo chyba nie ma sensu tylko posuwać ...ki

Gość gosc
42 minuty temu, Gość Zniesmaczony napisał:

jesteście żałosne

Dlatego, że za każdym dzieckiem stoi jego matka/ojciec czyli BYŁA/BYŁY kogoś kto np. nas podrywa. 

I uwierz NIKT nie chce na dzień dobry żyć w czworokącie (czyli ten ktoś, ty, twoje dziecko i twoja była, która przez to, ze masz dziecko będzie obecna w twoim życiu już zawsze)  bo to generuje problemy. Napewno większe jak życie we dwójkę gdzie byłbys tylko ty i nowa kobieta.

Poza tym skoro nie wyszło ci z tamtą dziewczyną to (zwłaszcza młodym bezdzietnym singielkom) możesz wydawać się trochę przegrany, taki który nie umie utrzymac zwiazku. 

No ale pozostają ci samotne matki. One mają taką samą sytację wiec mogą zaakceptować to ze masz juz dziecko. Reszcie się nie dziw. I pomyśl - czy jak byłeś kawalerem interesowały cie matki z dzieckiem? 

Gość Zniesmaczony

czyli same potwierdzacie że właśnie tak jest

kochający ojciec to dla was odpad

żałosne

Gość Ell.

No akurat dziewczyny z dzieckiem /dziecmi moglyby byc toba zainteresowane. Jesli nie, to tez trzeba przyjac do wiadomosci i nie obrazac sie na caly swiat. 

Nie rozumiem tez twego pedu do zakladania nastepnego zwiazku. Juz raz "umoczyles" tylek, wiec szansa, ze ci sie znow nie uda jest duza. Co skitrales, ze jestes z rynku wtornego? Hm..... 

Co az tak nie umiesz sobie poradzic z seksualnoscia? Nie jestes chyba krolikiem i seks zakryl ci oczy. 

Gość onaona

Nie wierze ze matki z dzieckiem Cie nie chca. Znam wokol siebie mnostwo takich zwiazkow i jakos sie znalezli i zyja razem. Widocznie  Ty masz jakies chore podejscie albo cos z Tobą nie tak, albo zwyczajnie sciemniasz, ze szukasz kobiet w takiej samej sytuacji.

Gość Melona
8 minut temu, Gość jaania2626 napisał:

myśląca kobieta, przeanalizuje temat i zrezygnuje

Dlatego poszukaj kobiety kochającej, s nie -myślącej.

Wróć do mojego poprzedniego posta.

Gość Gość

Czyli kochająca nie może być myśląca. Nawet dzieciata kobieta nie chce się dzielić facetem z jego dzieckiem. Zresztą to same kłopoty zwłaszcza gdy dziecko jest małe.