Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert123454321

Czy warto poznać samotną matkę

Polecane posty

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Tutek hh napisał:

I porządną MYSLACA kobieta nie zostanie samotna matka , bo to już bardzo źle świadczy o lasce że poleciala na faceta typu " fafarafa" , to jest zwyklce cwaniactwo i wyrachowanie dac się zapolodnic tepemu miesniakowi a później szukać faceta ciapy który utrzyma ją i jej dzieciora 

Co za żałosne pojmowanie rzeczywistości. Wszystko jest wina kobiety. Faceta pojèba nikt nie oskarża że olal własne dziecko. Żałosne.

Gość Grrrr 333

To nie sa historie z palca bo z tych samotnych matek które znam to 2 jak wyżej pisałem zdradzily nowych partnerów , trzecia puściła się z bogatym zonatym żeby mieć kasę a on ja kopnął , czwarta znowu znalazła sobie młodszego a jak przestał kupować jej i dziecku ...y to zaczęła za jego plecami szukać nowego , po prostu uważam że nikt bez powodu " samotna matka " nie zostaje to jest stan umysłu i to są najczęściej nie do końca normalne kobiety 

Gość Kubas

Samotną cizię to mogę ruchnąć.

Gość fed
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Co za żałosne pojmowanie rzeczywistości. Wszystko jest wina kobiety. Faceta pojèba nikt nie oskarża że olal własne dziecko. Żałosne.

Oczywiście, że facet p0yeb, który olał własne dziecko. Ale to wy myślicie cipą, a nie mózgiem i się właśnie z takimi p0yebami wiążecie, normalnych facetów olewając.

12 godzin temu, Gość Robert123454321 napisał:

Nie chce być nikogo utrzymankiem. Może nie zarabiam tyle co ona, ale chce jej pomagać finansowo i Finansowo mi nie brakuje, juz nie mam co z forsą robić. Nie piję, nie palę, nie ćpam, nie baluje. Mam mieszkanie, ale co mi z niego jak mieszkam sam. Nie tonę w kredytach. Jestem architektem. Także to co zarobię pójdzie do wspólnego budżetu.

Z marketingowego punktu widzenia, trzeba było od tego zacząć, tu przedstawiłeś się o wiele lepiej, a to na początku było zupełnie niepotrzebne i rzucało złe światło na Ciebie. Ale w takim razie dziwi mnie Twoje podejście. Ja osobiście nie zwracałbym zupełnie uwagi na to czy kobieta ma dzieciaka czy nie, po prostu wybierz atrakcyjną dla Ciebie i uderz do niej. Jak powie nie, spróbuj kolejny raz i kolejny. Kobiety doceniają to że facetowi zależy bardziej niż inne atrybuty, dlatego jak będziesz uparty, to będziesz miał co chcesz ;-) Rozejrzyj się w około, ile czadowych dziewczyn jest z facetami, którzy wyglądają jak Godfrey Baguma a mimo to z jakiegoś powodu z nimi są i zapewniam Cię, że 99,9% z nich to nie Bile Gejtsy ani jego dzieci. Tym facetom po prostu zależy na ich kobietach a one to doceniają,.

6 godzin temu, Gość Tutek napisał:

A nigdy w zyciu , większość samotnych matek jakie znam nie są samotne bez powodu , najczęściej to są po prostu ciężko szurniete kobiety , albo się puszczaly jak latawce , albo szukaja portfela dla siebie i swojego gnoja albo zdradzają ( miałem dwóch kolegów z samotnym matkami , którzy za utrzymywanie cudzych bekartow otrzymali jedynie zdradę ) 

Nie zgadzam się. Tak samo jak trafiają się poyeb@ne laski tak samo trafiają się poyeb@ne chłopy. I trzeba założyć, że część z tych samotnych matek jednak nie ma nierówno pod sufitem tylko źle trafiły. A nie wszystko co ludzie mają we łbach, niestety, można ocenić po kilku spotkaniach. Nie można. I nie zawsze można nawet po latach spędzonych razem.

Gość ...
5 minut temu, gb-krakow napisał:

Kobiety doceniają to że facetowi zależy bardziej niż inne atrybuty, dlatego jak będziesz uparty, to będziesz miał co chcesz 😉 Rozejrzyj się w około, ile czadowych dziewczyn jest z facetami, którzy wyglądają jak Godfrey Baguma a mimo to z jakiegoś powodu z nimi są i zapewniam Cię, że 99,9% z nich to nie Bile Gejtsy ani jego dzieci. Tym facetom po prostu zależy na ich kobietach a one to doceniają,.

Gdyby tak było, to już dawno miałbym dziewczynę. Ale kobiety nie doceniają mężczyzn, którym na nich zależy.

23 minuty temu, Gość ... napisał:

Gdyby tak było, to już dawno miałbym dziewczynę. Ale kobiety nie doceniają mężczyzn, którym na nich zależy.

A może po prostu nie dałeś im tego odczuć??

Gość Grrrr 333

A najlepsze jest to że mam wrażenie że większość rozwodek i samotnych matek ma dużo większe wymagania niż młode ładne madre dziewczyny , gadaja ze faceci w ich wieku to stare pryki i chcą młodszego , najlepiej z kasa żeby pomagać jej i dziecku , najlepiej żeby spełniał wszystkie zachcianki a jak nie to znajdzie innego bo jej się " należy wszystko co najlepsze " po przejściach jakie miała , korba totalna odbija 

Gość Myślący logicznie

A nie jest to dla was problem wychowywać cudze dziecko , lozyc na nie kasę zamiast na swoje własne a na koniec taki gnojek i tak wykrzyczy " nie jesteś moim ojcem " ? I jeszcze jedno jak sporobujecie zdycyplinowac dzieciora takiej baby to ona wam się rzuci do oczu , więc nie dość ze tą samotna matka będzie wchodzila na głowę to jeszcze tym bardziej jej dzieciak 

Gość Facet

Samotna matka to porażka.  Facet nie jest stworzony do tego żeby opiekować się czyimś dzieckiem.  Poczekaj jeszcze trochę i poszukaj takiej koło 40 która ma już 20 letnie dziecko. 

Gość Gosc
Dnia 12.03.2019 o 02:06, Gość Gość napisał:

Po co się zapladniac tak chújowym materiałem genetycznym jak twój? Nie fantazjuj stulejo. 

Dobre

Gość Gosc

A samotny facet z dzieckiem?  Co o takim sądzicie? Generalnie rozwodnicy z dziećmi mają więcej oleju w głowie i znają życie niż starzy kawalerowie. 

Gość Gość

Rzadko kiedy dziecko mieszka po rozwodzie z ojcem.  Poza tym mężczyźni mają inne podejście do dzieci i rzadko bywa aby dziecko było "całym swiatem" dla mężczyzny.