Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria93

Mój palec wskazujący jest dłuższy niż jego sprzęt we wzwodzie

Polecane posty

Gość Daria93

Mój chłopak nie jest w stanie mnie zaspokoić.... Co teraz? Pod każdym innym względem jest nam dobrze tylko w łóżku nam się nie układa.

Gość To też mało?

Hej chwila. Ja mam tak z 12cm we wzwodzie to też źle? Ile te kobiety niby potrzebują mieć w sobie?

Gość Gość

Ale wy macie problemy.... Wy serio mierzycie to linijką? Jakoś nigdy nie wpadłem na taki pomysł, czemu to ma niby służyć,to mierzenie?

Gość Długi John

Mój sprzęt w spoczynku jest taki jak palec wskazujący, a we wzwodzie jest tak długi, że nawet się nie zmieści cały w kobiecie, a miałem ich kilka.

Gość Gość
5 minut temu, Młoda93 napisał:

To ma taki sam cel, jak to, że się mierzysz (wzrost), czy ważysz. :))

Nie wiem ile mam wzrostu i nie mam w domu wagi.

Gość Gość
2 minuty temu, Młoda93 napisał:

To pewnie też nie wiesz ile masz lat i jak się nazywasz. Hmm. Tak też można 😆

Tyle to jeszcze pamiętam

Gość Daria93

Jak polecacie rozwiązać mój problem? Nie zamierzam go opuszczać,ale może pomożecie rozwiązać mój problem

Gość rkrj

Dzieciaki powiem wam prawdę  nie liczy się  długość tylko grubość  fiuta.To daje rozkosz,jak cię rozpycha.Co z tego ze jest długi jak cienki to jest wtedy porażka,straszna,oj straszna

Gość Swing
12 godzin temu, Gość Daria93 napisał:

Mój chłopak nie jest w stanie mnie zaspokoić.... Co teraz? Pod każdym innym względem jest nam dobrze tylko w łóżku nam się nie układa.

Nie wróżę Wam przyszłości z takim problemem, to będzie rodziło między Wami napięcia, Ty nie będziesz zadowolona a on będzie miał coraz większe kompleksy, w rezultacie może zrezygnować ze współżycia i w konsekwencji będziesz musiała znaleźć kochanka. Być może pomogą Wam jakieś substytuty, dildo itp. Istnieje też wyjście w zabawach cuckold ale to już wyższa szkoła jazdy i nie dla każdego. Znamy kilku facetów z małym przyrodzeniem, którzy poszli w tę stronę i podobno dobrze im z tym.

11 godzin temu, Gość rkrj napisał:

Dzieciaki powiem wam prawdę  nie liczy się  długość tylko grubość  fiuta.To daje rozkosz,jak cię rozpycha.Co z tego ze jest długi jak cienki to jest wtedy porażka,straszna,oj straszna

Co prawda, to prawda objętość jest bardzo ważna ale jednak te minimum 15 cm się przydaje.