Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hector28

Posiadanie dziewczyny to strata czasu

Polecane posty

Gość Hector28

Dajcie spokój od Poniedziałku do Piątku pracuję po 8 godzin po pracy chce odpocząć, coś zjeść, obejrzeć w TV lub w Onternecie. Chce mieć trochę czasu dla siebie. Gdybym miał dziewczynę to bym się już wypalił całkowicie. Moje życie by wygladało tak praca, dziewczyna, sen i tak do śmierci. A czasem sobie lubię coś poczytac, pograć, poćwiczyć lub wyjść na weekend ze znajomymi. Po prostu nie opłaca mi się posiadanie dziewczyny,wole miec dobre kolezanki z ktorymi zawsze moge porozmawiać.

Gość ewwa

A myślisz że dorosłą kobietę trzebs zabawiać 24/7? Mój ma czas dla siebie i dla mnie

Gość ewwa

A myślisz że dorosłą kobietę trzebs zabawiać 24/7? Mój ma czas dla siebie i dla mnie

Gość gość

przegrywasz z systemem

Gość ...ostwo
1 godzinę temu, Gość Hector28 napisał:

Dajcie spokój od Poniedziałku do Piątku pracuję po 8 godzin po pracy chce odpocząć, coś zjeść, obejrzeć w TV lub w Onternecie. Chce mieć trochę czasu dla siebie. Gdybym miał dziewczynę to bym się już wypalił całkowicie. Moje życie by wygladało tak praca, dziewczyna, sen i tak do śmierci. A czasem sobie lubię coś poczytac, pograć, poćwiczyć lub wyjść na weekend ze znajomymi. Po prostu nie opłaca mi się posiadanie dziewczyny,wole miec dobre kolezanki z ktorymi zawsze moge porozmawiać.

Heh ty pracujesz od poniedziałku do piątku. A mój facet pracował od poniedziałku do soboty. 

I robi te wszystkie rzeczy co inni ludzie.

I jemu się opłaca.

Najwidoczniej nie masz czego zaoferować kobiecie i szukasz usprawiedliwienia....

Gość Stary prawik

Posiadanie dziewczyny to strata czasu

X

oraz nerwów i pieniędzy.

Gość Gość
7 minut temu, Gość ...ostwo napisał:

Heh ty pracujesz od poniedziałku do piątku. A mój facet pracował od poniedziałku do soboty. 

I robi te wszystkie rzeczy co inni ludzie.

I jemu się opłaca.

Najwidoczniej nie masz czego zaoferować kobiecie i szukasz usprawiedliwienia....

A nie przyszło ci do głowy że każdy człowiek jest inny i w związku z tym ma inne potrzeby w życiu. To co twojemu się opłaca nie znaczy że musi autorowi. Chociaż nie wiem po co ten temat założył bo kogo to obchodzi tak naprawdę. 

Gość Ell.

Posiadanie dziewczyny to wedlug autora jak posiadac koze. Wlasciciel - posiadacz sie znalazl.