Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tosziro

Ej chcą mnie zatrudnić do pracy ale wcześniej chcą świadectw pracy, a teraz czytam w necie, że świadectwo pracy dotyczy tylko pracy na umowę o pracę

Polecane posty

a jak ja tylko raz miałem umowę o pracę, a tak zawsze zlecenie, to z tych prac na zlecenie też muszę jakieś świadectwo pracy dostarczyć? Czy tylko to jedno gdzie miałem umowę o pracę? bo nie wiem xD

Gość Fggh

Jedno.

4 minuty temu, Gość Fggh napisał:

Jedno.

Czyli tylko z tego gdzie miałem umowę o pracę? ja pierdziele ale fart, dzięki za info, te swiadectwo z umowy o prace akurat mam w domu bo mi kiedys pocztą wysłali, a jakbym musial teraz latac i jezdzic wszedzie gdzie pracowalem i brac od nich te swiadectwa to bym sie chyba zaje(bał xD

Gość man on the moon

wylierdalaj koorwo jestes parchem i nigdy nie znajdzissz pracy 

26 minut temu, Gość man on the moon napisał:

wylierdalaj koorwo jestes parchem i nigdy nie znajdzissz pracy 

już znalazłem, jutro jadę na badania lekarskie, a w przyszłym tygodniu szkolenie bhp i zaczynam od kwietnia robote 

a teraz idę grac w lola musze grać jak najwiecej poki mam jeszcze czas xD bo jak pojde do tej roboty to juz tyle nie bede mogl grac xD do konca marca bede napie(rdalal ile dam rade xD

2 godziny temu, Tosziro napisał:

a teraz idę grac w lola musze grać jak najwiecej poki mam jeszcze czas xD bo jak pojde do tej roboty to juz tyle nie bede mogl grac xD do konca marca bede napie(rdalal ile dam rade xD

Haha nawet jak jakimś cudem tam pójdziesz do daje ci max 1 dzień pracy