Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

faceci niby chca porzadna a jak taka spotykaja to olewaja

Polecane posty

Gość Gość

Zamknij się już dzivkarzu!!!

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zamknij się już dzivkarzu!!!

Wypraszam sobie! Nigdy nie chciałbym mieć z tobą nic wspólnego... ^^

Gość Gość

Sam się tu chwaliłes ze obracałes ukraińskie dziecko a teraz polskie porządne dziewczyny pouczasz????

Spieprzaj stąd ...!!!

Gość Gość

*ukraińskie dzivki

Sorry, słownik

Gość Luna

Piaskun gdzie zgubiłeś te trzy Tajki naraz moralny człowieku?

Gość Luna
11 godzin temu, Gość Ona napisał:

Ja tez tak uważam 😉 czasami życie układa nam inne scenariusze. Jezeli są chęci obustronne to tak mizna reperowac a nawet trzeba. A co jezeli tych chęci brak. Rozstanie wcale nie jest wskazane tutaj. Bo po co burzyć system.

No ale jak się wybiera jednego CHUOPA i jemu deklaruje, to w razie niepowodzeń owego CHUOPA się reanimuje. A nie wymienia, bo tak to można do śmierci jak Młynarskie, mieć po 6 ślubów za sobą.

Gość Bimba

Przylezie na babskie forum taka męska ścierka, najpierw się pręży i chwali ile to bab nie przeleciał a potem każdą babkę tutaj usiłuje zgnoić i poniżyć!

Gość gosc
5 minut temu, Gość Bimba napisał:

Przylezie na babskie forum taka męska ścierka, najpierw się pręży i chwali ile to bab nie przeleciał a potem każdą babkę tutaj usiłuje zgnoić i poniżyć!

Brzydki zakompleksiony, mało lotny i smutny człowiek.

Gość gość

Często, gdy poznaję mężczyzn, i mówię że ogólnie jestem wyważoną i rozsądną osobą itp to zaraz znikają. Deklarują, że chcą związku, ale ogólnie to zawsze słyszę, że szukają OTARTEJ kobiety. Jak otwarta to już wiem o co kaman. 

Gość Facet

Jak ja spotykam kobiete i słyszę że jest rozsądna i wyważona to od razu wiem że leci na to co mam niz na mnie. 

Gość Gość

Otwarta - czyli taka co robi w łóżku to na co facet ma ochotę a jednocześnie nie pyta co robi kiedy się z nią nie spotyka i nie pyta o plany na przyszłość.

Gość Ola
6 minut temu, Gość Facet napisał:

Jak ja spotykam kobiete i słyszę że jest rozsądna i wyważona to od razu wiem że leci na to co mam niz na mnie. 

Hahahaha, mnie akurat bryką czy komórą nie kupisz. Dbam o swoje dobro i nie wyobrażam sobie, żebym miała żerować na kimś. Widać że nieciekawe masz doświadczenie pod tym względem  

Gość Ola
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Otwarta - czyli taka co robi w łóżku to na co facet ma ochotę a jednocześnie nie pyta co robi kiedy się z nią nie spotyka i nie pyta o plany na przyszłość.

No, czyli ogólnie facet nie do związku. 

Gość gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Dzięki za wyjaśnienie tego pojęcia 

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

*ukraińskie dzivki

Sorry, słownik

Nie obracam Ukrainek, ani Tajek. Za dużo tam krąży Hiva.

Tajkę owszem ale tylko z dobrej rodziny poznaną przy dłuższym mieszkaniu na miejscu.

11 minut temu, Gość Gość napisał:

Otwarta - czyli taka co robi w łóżku to na co facet ma ochotę

To a i owszem...

11 minut temu, Gość Gość napisał:

a jednocześnie nie pyta co robi kiedy się z nią nie spotyka i nie pyta o plany na przyszłość.

...a to już niekoniecznie. Jeśli dziewczyna mnie zaspokaja tak jak chcę to wille ją na dłużej.

Gość gosc
20 minut temu, Gość Facet napisał:

to musisz miec wysokie mniemanie o sobie

Gość Ola
6 minut temu, Piaskun napisał:

...a to już niekoniecznie. Jeśli dziewczyna mnie zaspokaja tak jak chcę to wille ją na dłużej.

A oprócz tego żeby cię zaspokajała to jeszcze coś cie interesuje u niej?  

Gość gosc
5 minut temu, Piaskun napisał:

Nie obracam Ukrainek, ani Tajek. Za dużo tam krąży Hiva.

Tajkę owszem ale tylko z dobrej rodziny poznaną przy dłuższym mieszkaniu na miejscu.

To a i owszem...

kobieta ... nie jest od zaspokajania ciebie, musiałbys miec jakas klase czy poziom, a wypowiadasz się delikatnie mówiąc jak o rzeczy, z takim podejsciem tylko do prostytutek się nadajesz ...  i ty twierdzisz ze miales żonę, hmmm no cóż rozwód chyba z nieba się nie wziął, kopnęła cie w dvpę bo z takim pos ra ncem nikt by nie wytrzymał, chyba ze siłą...

Gość ...
52 minuty temu, Gość gość napisał:

Często, gdy poznaję mężczyzn, i mówię że ogólnie jestem wyważoną i rozsądną osobą itp to zaraz znikają. Deklarują, że chcą związku, ale ogólnie to zawsze słyszę, że szukają OTARTEJ kobiety. Jak otwarta to już wiem o co kaman. 

Ja bym nie zniknął. Właśnie takiej jak ty szukam.

Gość gosc
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

to musisz miec wysokie mniemanie o sobie

To następny zakompleksieniec co struga kozaka w necie...wiadomo

Gość Facet

Doświadczenia mam dobre z kobietami. Po prostu jak trafiam na zbyt rozsądna i wyważona to szybko znikam. Od razu widać że taka kobieta nie jest zdolna do uczuć wyższych tylko "dba o swoje dobro".  

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Facet napisał:

Doświadczenia mam dobre z kobietami. Po prostu jak trafiam na zbyt rozsądna i wyważona to szybko znikam. Od razu widać że taka kobieta nie jest zdolna do uczuć wyższych tylko "dba o swoje dobro".  

Jest chyba na odwrót zagubiony człowieku...ja piertole skąd tu te wszystkie zaburzence ja piertole, tu nie da się z normalnymi osobami pogadac bo wszędzie te ...bby

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Facet napisał:

Ta jaasne, pewnie glownie chodzi o to ze taka rozsadna szybko nie pojdzie z Toba do lozka, musialbys czekac np iles miesiecy zanim dobrze Cie pozna a Ci sie nie chce... To wubieraj sobie te ,,otwarte" tylko nir dziw sie potem ze nie sa rozsadne i wywazone 😉

Gość Ola
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

Tzn jakie swoje dobro? Co znaczy zbyt rozsądna? Że myśli głową i nie da się podporządkować? Bo nie zgodzi się na to jak ty chcesz? Nigdy nie oczekiwałam żeby ktoś na mnie wydawał, ale najlepsze było to, gdy facet zaczął ze mną pogrywać i jeszcze prosił o przysługę dla innej. Jak widzisz, nie tylko kobiety wykorzystują. 

Gość ...

Jaka to według was panowie jest porządna kobieta???

Według mnie porządny facet to męzczyzna który ma zasady moralne, jest dobrym człowiekiem i nie ma na swoim koncie przygodnego seksu ani wielu partnerek seksualnych.

Gość Ola
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Jaka to według was panowie jest porządna kobieta???

Według mnie porządny facet to męzczyzna który ma zasady moralne, jest dobrym człowiekiem i nie ma na swoim koncie przygodnego seksu ani wielu partnerek seksualnych.

Dla nich porządna to taka,która zagra tak jak oni chcą. 

Gość ...
1 minutę temu, Gość Ola napisał:

Nie, to jest uległa. My tu mówimy o porzadnej wiec niech sie panowie wypowiedzą jaka to jest?

Gość gosc

Jest na odwrót, ale tepy człowiek sam się skazuje na tępę baby, więc nawet mi go nie żal. Potem poglądy tacy rozsiewają po całes sieci obrażając kobiety, ale ma to początek w ich wyborach, ale tego jakoś nie zauważają, tak wygodniej niż znalexć przyczynę w sobie.

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Ola napisał:

W sedno. Chyba nie zdają sobie sprawy, że po pierwsze kazdy ma wolną wolę, po drugie, nikogo do uczucia nie zmusisz, albo ono jest albo nie, a takie układanie i ustawianie pod siebie, no cóż, bierze się tylko i wyłącznie z niepewności siebie. Szkoda czasu na dyskusję z tymi watpliwej jakości 'dzentelmenami' uważającymi sie za jakies cuda boskie, bosszszsz, przeciez to sa w pełni zagubione istoty 

Gość marmara

Kiedyś znałam jednego, który jak twierdził, chciał założyć rodzinę. Podobno bardzo mu na tym zależało, bardzo chciał mieć dziecko. Ale bez przerwy nawijał o seksie, bez przerwy mówił, co i jak by zrobił, wręcz był wulgarny. Chciał wyuzdana i niepruderyjną, ale spełniającą się w roli matki. Przecież to jedno drugiemu wyklucza.