Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

faceci niby chca porzadna a jak taka spotykaja to olewaja

Polecane posty

Gość ...
1 minutę temu, Gość Facet napisał:

Albo inny scenariusz.....

Po kilkunastu tygodniach doswiadczasz najgorszego seksu w swoim życiu. I co wtedy, ile straconego czasu. :)

Tylko że jak jestes zakochany to idealizujesz seks :) i nawet gorszy wydaje ci sie lepszy

2 minuty temu, Gość ... napisał:

Tylko że jak jestes zakochany to idealizujesz seks 🙂 i nawet gorszy wydaje ci sie lepszy

Nie. Uwierz mi nie.

Zakochana kobieta zrobi dla mężczyzny wszystko. I tyle. Na misjonarza dowcipnie i na od... nigdy nie będzie uważane za dobry seks.

Gość Facet
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Tylko że jak jestes zakochany to idealizujesz seks :) i nawet gorszy wydaje ci sie lepszy

To chyba kobiety tak mają, mężczyźni nie. Z resztą wszyscy wiemy że zakochanie mija i co wtedy, szczególnie jak w między czasie się pobraliscie? To jest dopiero nieodpowiedzialność. 

Gość gosc
9 minut temu, Gość Facet napisał:

Albo inny scenariusz.....

Po kilkunastu tygodniach doswiadczasz najgorszego seksu w swoim życiu. I co wtedy, ile straconego czasu. 🙂

Patrz jaka strate miales..

Gość ...
4 minuty temu, Gość Facet napisał:

To chyba kobiety tak mają, mężczyźni nie. Z resztą wszyscy wiemy że zakochanie mija i co wtedy, szczególnie jak w między czasie się pobraliscie? To jest dopiero nieodpowiedzialność. 

Dlatego potwierdzasz że nie jesteś porządnym męzczyzna. Nieporządny nie będzie nigdy z porządną kobieta tak więc wątpie żebys stworzył jakiś długotrwały związek.

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Patrz jaka strate miales..

Życie jest tylko jedno. Straconego czasu nikt nie zwróci.

Gość ...
6 minut temu, Gość Facet napisał:

I nie tylko kobiety tak maja :). Uwierz mi :).

Gość ...
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Życie jest tylko jedno. Straconego czasu nikt nie zwróci.

Teraz jest łatwo o seks więc mężczyzna który duzo zalicza nie jest w oczach kobiety samcem alfa tylko brudasem. Poczujesz strate czasu dopiero z czasem.

Gość marawstala
Przed chwilą, Gość ... napisał:

Teraz jest łatwo o seks więc mężczyzna który duzo zalicza nie jest w oczach kobiety samcem alfa tylko brudasem. Poczujesz strate czasu dopiero z czasem.

Tez tak uważam : )

Gość marawstala

Moze i jesteście w stanie zawrócić pewnym kobietom w głowach, ale tylko na chwile... 

Gość Facet

To teraz inna moja przygoda z poprzedniej zimy. 

Kobieta 33 lata, z dzieckiem, ale bardzo sympatyczna, ładna wysoka. Znowu randki, zauroczenie, rozmowy itp itd.  Gdzieś tak po 3 tygodniach pisze że weźmie urlop w pracy i możemy spędzić cały dzień razem u niej jak dziecko będzie w szkole. 

Jadę do niej, gadka szmatka, zaczynam ja rozbierać i lekki szok. W życiu nie widziałem tak krzywych nóg. Długie, szczupłe ale tak krzywe że szok. Aż mały nie chciał współpracować. 

Jakbym ja przeleciał na pierwszej randce wyszedłbym na chama który chciał tylko zaliczyć, A tak wyszedłem na chama który się zwinął z powodu nóg. Chyba mniej bolaloby ja planie po pierwszej randce.

Gość gość

Co ona miała z tymi nogami?

Gość ...
6 minut temu, Gość Facet napisał:

Kobieta 33 lata, z dzieckiem, ale bardzo sympatyczna, ładna wysoka. Znowu randki, zauroczenie, rozmowy itp itd.  Gdzieś tak po 3 tygodniach pisze że weźmie urlop w pracy i możemy spędzić cały dzień razem u niej jak dziecko będzie w szkole. 

Jadę do niej, gadka szmatka, zaczynam ja rozbierać i lekki szok. W życiu nie widziałem tak krzywych nóg. Długie, szczupłe ale tak krzywe że szok. Aż mały nie chciał współpracować. 

Jakbym ja przeleciał na pierwszej randce wyszedłbym na chama który chciał tylko zaliczyć, A tak wyszedłem na chama który się zwinął z powodu nóg. Chyba mniej bolaloby ja planie po pierwszej randce.

Lecisz po prostu na seks i tyle

Gość Facet

Krzywe łydki i tzw brak kostki. Takie slupowate w miejscu kostek.  Jak już na początku nie stanął co potem.  To są rozterki jakich kobiety nie zrozumieją.

Gość gosciu
39 minut temu, Piaskun napisał:

Nie. Uwierz mi nie.

Zakochana kobieta zrobi dla mężczyzny wszystko. I tyle. Na misjonarza dowcipnie i na od... nigdy nie będzie uważane za dobry seks.

Pisz o sobie, zrób chociaz tyle. ja ppp.le

Gość ...
4 godziny temu, Gość ... napisał:

Z tego co piszesz i jak siebie opisujesz wynika że nie jesteś porządny. Miałeś przygodny seks. Czy uznałbyś za porządną kobiete która zachowuje sie seksualnie tak jak ty?

Nie kradnij mi nicka 🙂

Gość Gość

"Porządna" to wieczna cnotka-niewydymka, która nie uprawiała seksu przez 15 lat, bo nie czuła takiej potrzeby, a w łóżku jest jak kłoda? A, to podziękuję. 

Gość gosc
4 godziny temu, Gość Facet napisał:

O masakra,ale masz problem. A jakby miala lekki celulit to tez nie da rady?

Gość Gość

Nie widzicie ze dla facetów "porządna" to taka której nie mogą mieć!

Taka, która im wreszcie "da" (nie ważne czy na początku czy po pół roku) przestaje być porządna bo: chce związku, chce ślubu, chce dziecka, ma krzywe nogi, za małe cycki, za krótkie wlosy, za dużo albo za mało zarabia, ma pasje albo ich nie ma itp.

A tak naprawdę to została już zaliczona i czas na kolejną "porządną"!

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Facet napisał:

No sorry to nie widziales wczesniej jakie ma nogi? Krzywe nogi dobrze widac w obcislych spodniach czy krotkiej spodnicy, no chyba ze ona akurat caly czas nosila spodnice do kostek w co watpie... 

Gość Gość
19 minut temu, Gość Gość napisał:

No sorry to nie widziales wczesniej jakie ma nogi? Krzywe nogi dobrze widac w obcislych spodniach czy krotkiej spodnicy, no chyba ze ona akurat caly czas nosila spodnice do kostek w co watpie... 

Byla zajebista i porzadna,ale mu nie stanal.

Gość gość

Porządna kobieta to dziewica która  czeka z seksem do ślubu a nie daje dupy po kilku miesiącach w związku.

Gość fajnyfacet
7 godzin temu, Gość Facet napisał:

Ktoś napisał że facet musiałby czekać miesiącami na sex i dlatego rezygnuje. Nikt nie mówi że po pierwszym spotkaniu ale czekanie miesiącami też normalne nie jest. 

Czekanie miesiącami jest jak najbardziej normalne. Jak faceta kocha a nie tylko pożąda to wytrzyma bez seksu kilka lat.

Gość gosc
9 minut temu, Gość fajnyfacet napisał:

Czekanie miesiącami jest jak najbardziej normalne. Jak faceta kocha a nie tylko pożąda to wytrzyma bez seksu kilka lat.

ja mam tak, ze pozadanie pojawia sie u mnie po czasie dopiero. Musze poczuc sie bezpieczniej przy mezczyznie, oczywiscie mam poped seksualny, ale mam mozg i wlasne rece, jestem czlowiekiem a nie zwierzeciem wiec nad soba umiem zapanowac. Uwazam za totalna glupote oddawanie siebie komus, kto wyrzuci moje serce na smietnik i nie jestem pewna czy mnie docenia.

Gość Miss
12 minut temu, Gość fajnyfacet napisał:

💗💖 Więcej takich tu na forum proszę, a nie te odpady piaskun i facet.

21 godzin temu, Gość Ona napisał:

A czym jest wlasciwie ta miłość ?

Miłość to podobno stały emocjonalny i umysłowy stan podczas którego zakochani dbają o siebie nawzajem dzielą swoje smutki i radości. Są dla siebie prawdziwymi przyjaciółmi. Tak myśle a czy dobrze to nie wiem.

Wiesz życie niestety w większości składa z szarej codzienności. Nie da się ciągle dostarczać emocji i nimi żyć.

Ja miałem w życiu tylko jedną kobiete przez długi okres czasu i właśnie tak było że stałem się dla niej zbyt nudny więc wymieniła mnie na nowy model hehe. Cóż takie życie. Teraz już długo jestem sam i tak jest chyba najlepiej bo za bardzo się przywiązuje a później wszystko się kończy jak się skończyło więc chyba nie warto.

1 godzinę temu, Gość fajnyfacet napisał:

Póki nie ma seksu, nie ma związku, więc można jedną podrywać, a pieprzyć inne.

Gość Gosc
11 minut temu, Piaskun napisał:

Póki nie ma seksu, nie ma związku, więc można jedną podrywać, a pieprzyć inne.

Można ciebie urabiac i pieprzyć innych w międzyczasie. Z takiej mieszanki wyjdzie cudowny związek. Powodzenia,

Gość Tylkoja

Facet, który nie umie się powstrzymać od seksu jest nic nie wart, i nigdy na takich nie zwracam uwagi, przekłada się to w ogólnym podejściu do życia, takie coś nigdy mnie nie zainteresuje i nie zyska mojej uwagi. Jak ktoś nie umie skupić uwagi na jednej osobie na raz. Poznając ją powoli, nie jest nic wart.

Gość Marta
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

ja mam tak, ze pozadanie pojawia sie u mnie po czasie dopiero. Musze poczuc sie bezpieczniej przy mezczyznie, oczywiscie mam poped seksualny, ale mam mozg i wlasne rece, jestem czlowiekiem a nie zwierzeciem wiec nad soba umiem zapanowac. Uwazam za totalna glupote oddawanie siebie komus, kto wyrzuci moje serce na smietnik i nie jestem pewna czy mnie docenia.

Mam tak samo.