Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

faceci niby chca porzadna a jak taka spotykaja to olewaja

Polecane posty

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Facet napisał:

Zasada jest prosta.  Atrakcyjny Facet też ma swoje wymagania. Wymagania których nie tylko nie spełnianie ale wręcz nie rozumiecie, i tu jest problem. Nie wiem dlaczego kobiety uważają że jak one są zainteresowane to facet też powinien, powinien się o nie starać czy zabiegać.  Nawet na myśl im nie przyjdzie że facet jej nie chce. 

Wiadomo, bo nie ma łydki, czy odpowiedniego kształtu d...

Gość Facet

Lydka i tyłek to dopiero początek....:)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Facet napisał:

Lydka i tyłek to dopiero początek....:)

No...wiem, wiem, to podstawa 

Gość Gość

A jak kobieta nie ma łydki i tyłka to nie może być porządna. Tak?

Gość Facet

No może być porządna ale nie dla mnie.  Ja oprócz porządnej chce jeszcze żeby mi się podobała.....i że 30 innych niezbędnych cech.

Gość gosc
15 minut temu, Gość Facet napisał:

Zasada jest prosta.  Atrakcyjny Facet też ma swoje wymagania. Wymagania których nie tylko nie spełnianie ale wręcz nie rozumiecie, i tu jest problem. Nie wiem dlaczego kobiety uważają że jak one są zainteresowane to facet też powinien, powinien się o nie starać czy zabiegać.  Nawet na myśl im nie przyjdzie że facet jej nie chce. 

nigdy tak nei myślałam, a ty serio skoncz pie rdo lić, bo jesteś zwykły głupek, i myślisz że reszta głupsza od ciebie gościu, skoincz sie osmieszać, jesteś po prostu ograniczony i się z tym pogódź.

3 godziny temu, Gość gosc napisał:

Czyli porzadnej nie szukacie.

"Porządna" to tylko jedna z wymaganych cech.

Gość Facet

Może jestem ograniczony ale przynajmniej dużo chętnych jest na związek że mną.  Mogę sobie wybierać i przebierać. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

No może być porządna ale nie dla mnie.  Ja oprócz porządnej chce jeszcze żeby mi się podobała.....i że 30 innych niezbędnych cech.

No bo przecież jakby ją obracał, za co by złapał 😉 Wtedy nie będzie PORZĄDNIE zaspokojony

Gość Gość

Może jestem ograniczony ale przynajmniej dużo chętnych jest na związek że mną.  Mogę sobie wybierać i przebierać. 

Same porządne ci się trafiają 

Gość gosc

kogo to obchodzi, dla mnie na przykład nie liczy się ilość, tak jak dla każdego zdrowego normalnie funkcjojującego człowieka..., a teraz idź stąd z tą patologią w swojej głowie. Nie nikt nie będzie ci prostaku zazdroscił, no moze piaskunek, reszta siez  ciebie smieje żałośnie.

Gość Facet

Kobiety to jednak dziwne są.  Nie mogą przyjąć że mężczyźni mają inny sposób myślenia.  Ty mi np też nie wydajesz się interesująca ale ani Cię nie obrażam,  ani nie twierdzę że jesteś prostakiem czy glupkiem. Co najwyżej mogę powiedzieć, znając mężczyzn, że będziesz stara panna. 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Facet napisał:

Kobiety to jednak dziwne są.  Nie mogą przyjąć że mężczyźni mają inny sposób myślenia.  Ty mi np też nie wydajesz się interesująca ale ani Cię nie obrażam,  ani nie twierdzę że jesteś prostakiem czy glupkiem. Co najwyżej mogę powiedzieć, znając mężczyzn, że będziesz stara panna. 

znowu megalomania dała o sobie znać, bez odbioru, nie przerzucaj swoich kompleksów na mnie z łaski swojej. Ty po prostu nie masz podstrawowej wiedzy o człowieku więc kreowanie się na eksperta i przerzucanie swojego ograniczonego świata na innych zupełnie mija się z celem żebyś komuś cos radził, bo jak widze cała reszta intelektualnie już dawno cię przeskoczyła, Zbijaj na drzewo. Dla twojej wiedzy mam bardzo duże pwoodzenie, ale jakoś nad tym nie rozmyślam bo nie to jest moim celem i nigdy nie było. I o dziwo!!! jestem lubiana. Więc żyj w swoim zamkniętym światku, a każde twoje zdanie tylko i wyłącznie potwierdza że o kobietach nie wiesz nic.

Gość Gość

Starymi pannami zostają nieśmiałe,  nie stające na kolana przed facetami, szanujące siebie. Chamstwo, prostactwo i chęć oraz szybkość w spełnianiu zachcianek seksualnych faceta  u kobiety jest wymagana współcześnie, wystarczy zobaczyć kogo na idoli promują media.

Gość Gość

I co prymitywy.  Nadal lećcie na tyłek i łydki? Śmiecie ludzkie. 

Gość ech
11 godzin temu, Gość Gość napisał:

Starymi pannami zostają nieśmiałe,  nie stające na kolana przed facetami, szanujące siebie. Chamstwo, prostactwo i chęć oraz szybkość w spełnianiu zachcianek seksualnych faceta  u kobiety jest wymagana współcześnie, wystarczy zobaczyć kogo na idoli promują media.

Nieprawda. Ja właśnie szukam takiej szanującej siebie. Tylko nie potrafię znaleźć...

Gość gosc
18 godzin temu, Gość Facet napisał:

To może wymienisz te 30 cech niezbędnych , to moze byc ciekawy wgląd w damsko-męskie sprawy:p