Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvbvv

OKULARY PROGRESYWNE KRAKÓW

Polecane posty

Gość vvbvv

Cześć, witajcie ;-) Szukam dobrego optyka w Krakowie, macie jakieś sprawdzone godne polecenia miejsca z ciekawymi oprawkami za rozsądną cenę? Generalnie rzecz ujmując to szukam pierwszych okularów dla siebie, zauważyłam że gorzej widzę podczas czytania, obraz mi się rozmazuje. Także interesuje mnie kompleksowa obsługa – badania + dobór soczewki + oprawka. Ktoś coś?!

Gość vbvv

z bardzo sympatycznym i fachowym podejściem spotkałam się ostatnio w Oko Design, sąsiadka polecała optyka i też sobie ich chwalę. Badanie na konkretny termin, cena wliczona w koszt samych okularów, wszystko się zgadza, okulary dopasowane, zrobione od a do z pode mnie i moje oczy.

Gość adam
Dnia 15.03.2019 o 10:43, Gość vbvv napisał:

z bardzo sympatycznym i fachowym podejściem spotkałam się ostatnio w Oko Design, sąsiadka polecała optyka i też sobie ich chwalę. Badanie na konkretny termin, cena wliczona w koszt samych okularów, wszystko się zgadza, okulary dopasowane, zrobione od a do z pode mnie i moje oczy.

Też polecam

Gość gość

W Primus na Mazowieckiej można wyłowić bardzo tanie okulary ale jakościowo w ogóle nie różniące się od tych które kosztują po parę razy więcej a płacisz de facto za markę , za obsługę, i za całą masę innych rzeczy jak choćby koszty akcji marketingowych jakie robią te duże sieci optyczne...gdzieś muszą sobie te koszty zrekompensować i pada na ceny opraw i szkieł...

Gość tttik

Dobra ofert na oko-design.com – masz kompleksowo od A do z robione dla siebie okulary.

Gość aaaa
Dnia 18.09.2019 o 10:19, Gość tttik napisał:

Dobra ofert na oko-design.com – masz kompleksowo od A do z robione dla siebie okulary.

Tez polecam