Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Sa tutaj panowie lubiacy anal?

Polecane posty

Gość Gosc

Mam pytanie

Gość NiunioGomesz

Tak i co jeszcze,moze ZK w Sztumie dla recydywy.Czym chcecie ludzi straszyc?

Gość Autorka

Jestem z partnerem od kilku miesięcy. On uwielbia anal. Wczoraj kochalismy się trzeci raz i właśnie w czasie analu trochę się ubrudzil. Czy mogło go to zniechęcić jakoś do mnie? Proszę o poważne odpiwiedzi.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Autorka napisał:

Jestem z partnerem od kilku miesięcy. On uwielbia anal. Wczoraj kochalismy się trzeci raz i właśnie w czasie analu trochę się ubrudzil. Czy mogło go to zniechęcić jakoś do mnie? Proszę o poważne odpiwiedzi.

Co będzie za 20 lat ze zwieraczami? Zastanowiłaś się nad tym? Co jak nie będą modne gumki w nogawkach koło kostek i kartofle będziesz gubić na ulicy? Zastanów się czy chcesz tego.

Gość Autorka
20 godzin temu, Gość Gość napisał:

Co będzie za 20 lat ze zwieraczami? Zastanowiłaś się nad tym? Co jak nie będą modne gumki w nogawkach koło kostek i kartofle będziesz gubić na ulicy? Zastanów się czy chcesz tego.

Aż tak odległej przeszłości z nim nie planuje.  Spotykamy się tylko dla seksu. 

Gość gość

uwielbiam anal ma on swoje zalet i wady ale moja żona też to lubi także nie ma problemu  ! 🙂

Gość homoseksualny
22 godziny temu, Król Nabuchodonozor napisał:

Raz próbowałem. ... bolała mnie ze trzy dni 😞

Słabo sie przygotowales. Ja swoje pierwsze razy miałem w nastoletnim wieku. Najpierw było z paluszkiem, potem ze świeczką, kolejno byl dezodorant czarny Bac, potem dezodorant CityMen a na koniec najgrubszy- lakier do włosów Professional Touch (ten wielki różowy pojemnik) wiec potem jak sie wypiołem realnemu partnerowi to nic nie bolało tylko był odlocik niezły 😎😎😎😉😜😋

Dnia 14.03.2019 o 17:13, Gość Gość napisał:

Nic nie będzie. Gdyby było, homoseksualistów można by poznać na ulicy po plamach na tyłkach.

Zwieracz to mięsień i jako taki może się ściskać i rozluźniać.

Bardziej dla zwieracza niebezpieczny jest poród niż seks analny, więc jeśli tak się martwisz o stan tyłka, zrezygnuj z planowania dzieci.

Dnia 14.03.2019 o 15:38, Gość Autorka napisał:

To twój partner, sama powinnaś go  znać. Z mojego punktu widzenia może się przytrafić, ale nie powinno. Do analu trzeba się odpowiednio przygotować, a tym umyć pupę i zrobiłć lewatywę.

Jeśli jest inteligentny nie powinien się zarazić.

1 minutę temu, Ben_19 napisał:

To twój partner, sama powinnaś go  znać. Z mojego punktu widzenia może się przytrafić, ale nie powinno. Do analu trzeba się odpowiednio przygotować, a tym umyć pupę i zrobiłć lewatywę.

Jeśli jest inteligentny nie powinien się zarazić.

Jeśli dziewczyna zdrowo się o odżywia, jest zdrowa i strzeli dwójkę odpowiednio wcześniej to i bez lewatywy się obejdzie. 

Odbytnica jest pusta i spełnia się dopiero przed posiedzeniem.

Dnia 14.03.2019 o 15:38, Gość Autorka napisał:

Jak ktoś się zbiera do seksu analnego musi być świadom że niespodzianka może się zdażyć.

Chyba że jest wyjątkowym tumanem.

Gość gość Iza
Dnia 15.03.2019 o 13:40, Gość Autorka napisał:

Aż tak odległej przeszłości z nim nie planuje.  Spotykamy się tylko dla seksu. 

Anal z facetem tylko od seksu😮 feeee.

Gość sraka jepaka
8 godzin temu, Piaskun napisał:

Jeśli dziewczyna zdrowo się o odżywia, jest zdrowa i strzeli dwójkę odpowiednio wcześniej to i bez lewatywy się obejdzie. 

Odbytnica jest pusta i spełnia się dopiero przed posiedzeniem.

Nie licząc milionów bakterii kałowych, fuuuuj :/

Poza tym jelita działają cały czas, srania nie da się zaplanować, jak pójdzie kupa to będziesz miał goowniany sex

Gość xxxxxxxxxxxxxx
8 godzin temu, Piaskun napisał:

Bardziej dla zwieracza niebezpieczny jest poród niż seks analny, więc jeśli tak się martwisz o stan tyłka, zrezygnuj z planowania dzieci.

Można zrobić cesarkę tępaku, jak lubisz w doopę to wsadź se ogóra tam