Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka

Ile mieliście partnerów seksualnych wirtualnych no i w jakim wieku jestescie

Polecane posty

Gość Anka

Podobni faceci zawsze zawyżaja ilość swoich partnerek a kobiety zaniżają Słyszałam o zasadzie trójkowej , tylko nie pamiętam czy trzeba dodac/odjąć trzy czy pomnożyc/podzielić przez trzy :))Czy przyglądaliście się swoim drugim połowom? Co spowodowało , że jesteś ze swoim partnerem czy partnerką e jesteście razem? 

Gość Cisza i spokój

Partnerek seksualnych miałem, o ile dobrze pamiętam: 0

Wirtualnych też 0 i tyle mi zostanie bo po studiach skasowałem fb (i tak sie tam nie udzielałem)

28 lat, jestem sam bo tak mi dobrze,mam dużo czasu, mogę spedzac dzien poza domem. Mam sporo koleżanek ale się w żadnej nie zakochałem. Jak się kiedys zakocham to moze wejde w zwiazek a jak nie to w sumie nic sie nie stanie.

Gość Yyyyyyy

Moja sytuacja wygląda następująco: poznałem dwie tu dziewczyny, stało się to prawie w tym samym czasie, więc poznawałem je jednocześnie. Wszystko zaczęło się komplikować, jak spotkania na skype bałem się ze jwybiore  jedną a z nią nie wyjdzie i spale mosty u drugiej.Asekuranctwo niestety nie popłaca bo w początkowym etapie tworzenia się relacji odczucia są jednak zupełnie inne, zawsze pozytywne, niepohamowane.w grudniu wlasnie sie dowiedzialem,ze moja wybranka mnie zdradzala juz od 3 lat. 

Gość Luna
5 godzin temu, Gość Cisza i spokój napisał:

Partnerek seksualnych miałem, o ile dobrze pamiętam: 0

Wirtualnych też 0 i tyle mi zostanie bo po studiach skasowałem fb (i tak sie tam nie udzielałem)

28 lat, jestem sam bo tak mi dobrze,mam dużo czasu, mogę spedzac dzien poza domem. Mam sporo koleżanek ale się w żadnej nie zakochałem. Jak się kiedys zakocham to moze wejde w zwiazek a jak nie to w sumie nic sie nie stanie.

Ja podobnie, tylko mam 29 od 3 miesięcy. Nie robię nic w kierunku, żeby to zmienić.

Gość Luna

Znajomych też mam, ale nie wyobrażam sobie seksów z kimś z przypadku a z nie-przypadku to też nie wiem, bo nie chcę w nic wchodzić.