Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znak zapytania

Prostytutki, dlaczego pociągają mężczyzn (lub kobiety)

Polecane posty

"Chcesz sprawiedliwości? Idź do burdelu."
Stare męskie (świńskie) porzekadło, ma w sobie coś prawdy.

Gość hultaj

Prostytutka wie co robi potrafi zadbać żeby facetowi było dobrze, nie to co zwykle baby tępe kołki 

Gość marawstala

Nie rozumiem tego ciśnienia i zarazem desperacji żeby pójść do obcej kobiety żeby sobie ulżyć : ) zze tez kaca po tym nie maja...

Gość Gość
9 minut temu, marawstala napisał:

Nie rozumiem tego ciśnienia i zarazem desperacji żeby pójść do obcej kobiety żeby sobie ulżyć : ) zze tez kaca po tym nie maja...

Jeśli w domu obecny tłuk nie stara się to po co męczyć się i żadnej przyjemności z tego nie ma 

Gość marawstala
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jeśli w domu obecny tłuk nie stara się to po co męczyć się i żadnej przyjemności z tego nie ma 

Tacy faceci sa fuj : ) 

Gość Znak zapytania
2 godziny temu, marawstala napisał:

Po kilku latach z klodowata żoną i ciągłym głodem seksualnym to nie dziwi. A kac czasem jest czasem nie. Ja na początku miałem wyrzuty sumienia.

Gość marawstala
5 minut temu, Gość Znak zapytania napisał:

Po kilku latach z klodowata żoną i ciągłym głodem seksualnym to nie dziwi. A kac czasem jest czasem nie. Ja na początku miałem wyrzuty sumienia.

Wybaczyć, ale takie tłumaczenie jest bardzo żałosne. Nie wnikam.

Gość sadm

tak jak ... do podłogi może budzić pożądanie jako kreacja na sylwestra....

Gość Alek

stała jak zawsze w  bramie wpół pijana. Nie zwracałem dotąd uwagi ale dziś mnie coś naszło.... Podszedłem ....krótka treściwa rozmowa - " francuz 50zł, seks 100zł". Wybrałem seks ..... i tak był troszkę francuz ... potem założyła gumę, wyjęła piersi , podciągnęła spódnicę i zsunęła majtki oraz wypięła się tak abym wziął ją od tyłu.... Brudna brama kamienicy, czuć było koci mocz a od niej alkohol. Ruszałem się rytmicznie i myślałem raczej o pięknej młodej kobiety ale im byłem bliżej tym nawet mi się to coś z tą zniszczoną prostytutką podobało. Poczułem jak ręką pieści mi jajka, pewnie chce abym szybciej się spuścił. "OOO, Uff, ..." krzyknąłem gdy miałem orgazm i wysunąłem członka.... Zdjąłem kondoma i zawiązałem. "Daj powiedziała" - hmmm "chyba mocno mnie kochasz bo dużo spermy" - powiedziała oglądając. Dałem jej 150 zł i szybko uciekłem. Nie było super ale zaspokoiłem zwierzęcą żądzę, podniecenie jakie zebrało się w ciągu ostatniego tygodnia. Przesuwające się obrazy fantazji zmaterializowały się w tym pośpiesznym seksie z niezbyt atrakcyjną prostytutką. 

Gość Znak zapytania
Dnia 17.03.2019 o 19:28, marawstala napisał:

Deptak przy plaży, Atlantyk w tle. Podeszła do mnie od tyłu, zaczęła masować przez spodnie zamiast powiedzieć cześć.

Zaproponowała spacer na dół, na plażę, przy domkach. Klęknęła przede mną, ściągnęła mi spodnie, wzięła do ust i zaczęła mi robić loda, z rewelacyjnych ssaniem, bez trzymanki Lodzik na poziomie 10/10. Wytrzymałem z minutę, pierwszy raz w życiu tak szybko, strzał w usta, cały ładunek do buzi.

Powiedziała, że młody jestem to promocja - 20 euro. Nie wiedziałem że można tak szybko wykonać lodzika.

Dnia 17.03.2019 o 01:30, Gość Znak zapytania napisał:

Jak policja to tak średnio 😉

Anonimowe forum ok, można wylać trochę brudów z przeszłości.

Z interesującymi ludźmi zwłaszcza, można dowiedzieć się więcej o sobie.

🙂

Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałam. Musisz być fajnym rozmówcą, bo potrafisz pytać, słuchać, wyciągać wnioski, ale też bez skrępowania opowiadać o sobie. 

Gość marawstala
2 godziny temu, Gość Znak zapytania napisał:

Deptak przy plaży, Atlantyk w tle. Podeszła do mnie od tyłu, zaczęła masować przez spodnie zamiast powiedzieć cześć.

Zaproponowała spacer na dół, na plażę, przy domkach. Klęknęła przede mną, ściągnęła mi spodnie, wzięła do ust i zaczęła mi robić loda, z rewelacyjnych ssaniem, bez trzymanki Lodzik na poziomie 10/10. Wytrzymałem z minutę, pierwszy raz w życiu tak szybko, strzał w usta, cały ładunek do buzi.

Powiedziała, że młody jestem to promocja - 20 euro. Nie wiedziałem że można tak szybko wykonać lodzika.

Śnij dalej : )

Gość Znak zapytania
3 godziny temu, Kusza Myślivski napisał:

Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałam. Musisz być fajnym rozmówcą, bo potrafisz pytać, słuchać, wyciągać wnioski, ale też bez skrępowania opowiadać o sobie. 

Dziękuję i nawzajem 🙂

Gość Znak zapytania
2 godziny temu, marawstala napisał:

Śnij dalej : )

Haha, aż tak to zabrzmiało nierealistyczne? To najprawdziwsza prawda, wyssana ale nie z palca.

Szczerze mówiąc am byłem zdziwiony jak szybko cała akcja się odbyła 🙂 Miałem lekki wstyd w trakcie, bo naprzeciwko nas jechał pan traktorem i zaczesywal plażę. Nie był to najlepszy lód w moim zyciu, ale z pewnością najszybszy.

Gość marawstala
5 godzin temu, Gość Znak zapytania napisał:

Haha, aż tak to zabrzmiało nierealistyczne? To najprawdziwsza prawda, wyssana ale nie z palca.

Szczerze mówiąc am byłem zdziwiony jak szybko cała akcja się odbyła 🙂 Miałem lekki wstyd w trakcie, bo naprzeciwko nas jechał pan traktorem i zaczesywal plażę. Nie był to najlepszy lód w moim zyciu, ale z pewnością najszybszy.

Jak mawiano u nas na kowbojkach... "Chwalisz sie czy zalisz?" bo nie bardzo rozumiem : )

Gość Znak zapytania
11 godzin temu, marawstala napisał:

Jak mawiano u nas na kowbojkach... "Chwalisz sie czy zalisz?" bo nie bardzo rozumiem : )

Ani jedno, ani drugie. Ciągnę topic.

Generalnie zauważyłem, że na tym forum ludzie są często bardzo zachowawczy. 

W sumie nie dziwne, skoro szczerość jest nagradzana posadzaniem o konfabulację (w najlepszym wypadku). Jak laski coś szczerze piszą, to reakcja jest totalnym kosmosem, moralizatorzy od siedmiu boleści.

Gość Znak zapytania
20 godzin temu, Kusza Myślivski napisał:

11 godzin temu, marawstala napisał:

Będę się trochę powtarzał, ale to bardziej pasuje do Twojej wypowiedzi 

W sumie nie dziwne, skoro szczerość jest nagradzana posadzaniem o konfabulację (w najlepszym wypadku). Jak laski coś szczerze piszą, to reakcja jest totalnym kosmosem, moralizatorzy od siedmiu boleści.

Po to jest anonimowe forum, żeby zderzać ze sobą najróżniejsze poglądy, doświadczenia. A tutaj dobra połowa użytkowników: a fuj, a be, zboczona jesteś, głupi jesteś, Jezus cię będzie palił żywym ogniem za grzechy, ty ortograficzny bezmózgu, itd, itp. Szczytem była dla mnie fala hejtu (na Panama25?) za staroświecką meblościankę... Dulszczyzna pierwszej wody. Trzeba mieć naprawdę nudne życie, żeby być aż takim malkontentem. Otwartość na poziomie pasa cnoty. 

Naprawdę podziwiam stałych userów za cierpliwość. 

Gość marawstala
17 minut temu, Gość Znak zapytania napisał:

No dobrze jestes szczery, ale to co... mam Ci bic brawo za to o czym wczesniej pisales? Ok. Pisać można o wszystkim, ale nie każdemu musi sie to podobać : ) 

Gość marawstala

Nie podoba Ci sie odp to nie zadaj pytań... Chyba, ze zaznaczysz, ze wypowiadać sie mogą jedynie ci którzy mysla podobnie do Was 

Gość gość
29 minut temu, Gość Znak zapytania napisał:

1. Nie wolałbyś żeby któraś pociągnęła Tobie?

--

2. I ja tak zauważyłam. Ludzie w tych czasach na forum boją się myśleć, mówić, działać, dyskutować... Nie napawa optymizmem

--

3. Ponieważ kiedy mówią prosto i klarownie o doświadczeniach, przemyśleniach, wyczytań czy obserwacji, zaraz uważani są za psychicznie najpsychiczniejsze jednostki   😕

Pozdrawiam trzeźwo myślącego niekoniecznie z plaży tudzież domu publicznego  😋

Gość Znak zapytania
29 minut temu, marawstala napisał:

Nie podoba Ci sie odp to nie zadaj pytań... Chyba, ze zaznaczysz, ze wypowiadać sie mogą jedynie ci którzy mysla podobnie do Was 

Wolność słowa wartością nadrzędna, to jasne. Wymiana poglądów - pewnie. I właśnie ja napisałem co sądzę na temat pustego moralizatorstwa.

Co sądzisz na temat komentarzy mówiących o kobietach jako workach na spermę?

Gość Znak zapytania
46 minut temu, marawstala napisał:

No dobrze jestes szczery, ale to co... mam Ci bic brawo za to o czym wczesniej pisales? Ok. Pisać można o wszystkim, ale nie każdemu musi sie to podobać : ) 

Cześć komentarzy zwyczajnie zabija otwartość.

Gość marawstala
3 minuty temu, Gość Znak zapytania napisał:

Wolność słowa wartością nadrzędna, to jasne. Wymiana poglądów - pewnie. I właśnie ja napisałem co sądzę na temat pustego moralizatorstwa.

Co sądzisz na temat komentarzy mówiących o kobietach jako workach na spermę?

Nie czytalam tego tematu, napisalam jakis komentarz... Nie wiem, jakis gość mnie zaczepił... Byc moze byles nim Ty i tak to wyglądało... 

Gość marawstala
9 minut temu, Gość Znak zapytania napisał:

Cześć komentarzy zwyczajnie zabija otwartość.

Moze jestem zacofana, ale zbytnia otwartość czasem mnie mierzi : ) 

W pewnym sensie takie zachowanie takie jak tutaj tez troche narzuca innym pewien sposób bycia... w tym przypadku pisania

Gość marawstala

Moja wina, po prostu zły forumek do pisania wybralam, ciągle o tym zapominam : )