Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej

WPISZ W YOUTUBE KANAL ETER TV O SATANISTYCZNYCH IDOLACH

Polecane posty

Gość hej

wspolczesny falszywy israel NIE JEST BIBLIJNYM IZRAELEM!!!
List św. Jakuba 1 
1 Jakub, sługa Boga i Pana Jezusa Chrystusa, przesyła pozdrowienia dwunastu pokoleniom, które są w rozproszeniu.

Apokalipsa św. Jana 
9 Oto Ja ci daję [ludzi] z synagogi szatana8, 
spośród tych, którzy mówią o sobie, że są Żydami - 
a nie są nimi, lecz kłamią. 
Oto sprawię, iż przyjdą i padną na twarz przed twymi stopami, 
a poznają, że Ja cię umiłowałem 

Apokalipsa św. Jana
9 Znam twój ucisk i ubóstwo - 
ale ty jesteś bogaty - 
i [znam] obelgę wyrządzoną przez tych, co samych siebie zowią Żydami, 
a nie są nimi, lecz synagogą szatana6.

Ewangelia wg św. Jana

44 Wy macie diabła za ojca i chcecie spełniać pożądania waszego ojca. Od początku był on zabójcą i w prawdzie nie wytrwał, bo prawdy w nim nie ma. Kiedy mówi kłamstwo, od siebie mówi, bo jest kłamcą i ojcem kłamstwa. 

Gość Slowo Boze

Objawienie św. Jana 9,20  
20 A pozostali ludzie, 
nie zabici przez te plagi, 
nie odwrócili się od dzieł swoich rąk, 
tak by nie wielbić demonów 
ani bożków złotych, srebrnych, spiżowych, kamiennych, drewnianych, 
które nie mogą ni widzieć, ni słyszeć, ni chodzić. 

Księga Izajasza
17 Z tego zaś, co zostanie, czyni swego boga, bożyszcze swoje, któremu oddaje pokłon i pada na twarz, i modli się, mówiąc: "Ratuj mnie, boś ty bogiem moim!" 
18 [Tacy] nie mają świadomości ani zrozumienia, gdyż [mgłą] przesłonięte są ich oczy, tak iż nie widzą, i serca ich, tak iż nie rozumieją. 19 Taki się nie zastanawia; nie ma wiedzy ani zrozumienia, żeby sobie powiedzieć: "Jedną połowę spaliłem w ogniu, nawet chleb upiekłem na rozżarzonych węglach, i upiekłem mięso, które zajadam, a z reszty zrobię rzecz obrzydliwą. Będę oddawał pokłon kawałkowi drzewa". 
20 Taki się karmi popiołem; zwiedzione serce wprowadziło go w błąd. On nie może ocalić swej duszy i powiedzieć: "Czyż nie jest fałszem to, co trzymam w ręku?" 

Wyjścia 20:4 Nie będziesz czynił żadnej rzeźby ani żadnego obrazu tego, co jest na niebie wysoko, ani tego, co jest na ziemi nisko, ani tego, co jest w wodach pod ziemią! 5 Nie będziesz oddawał im pokłonu i nie będziesz im służył, ponieważ Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą.

Ewangelia wg św. Jana
23 Nadchodzi jednak godzina, owszem już jest, kiedy to prawdziwi czciciele będą oddawać cześć Ojcu w Duchu i prawdzie4, a takich to czcicieli chce mieć Ojciec. 24 Bóg jest duchem: potrzeba więc, by czciciele Jego oddawali Mu cześć w Duchu i prawdzie». 

Gość Gość

To nie jest forum religijne więc wypjerdalaj z tym nawracaniem na siłę. Wylecz w końcu swoją paranoję satanistyczna. Nikogo to nie obchodzi więc nie syf non stop swoim gownem. 

Gość hej
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To nie jest forum religijne więc wypjerdalaj z tym nawracaniem na siłę. Wylecz w końcu swoją paranoję satanistyczna. Nikogo to nie obchodzi więc nie syf non stop swoim gownem. 

wyrazaj sie czlowieku, kazdy pisze co chce, niech ludzie poznaja prawde, jesli cie to nie interesuje to po co tu wchodzisz zeby tylko poprzeklinac

Gość Gość
Przed chwilą, Gość hej napisał:

wyrazaj sie czlowieku, kazdy pisze co chce, niech ludzie poznaja prawde, jesli cie to nie interesuje to po co tu wchodzisz zeby tylko poprzeklinac

Idź na forum katolickie. Gdyby ktoś chciał czytać kopiuj wklej z biblii to by poszukal innego miejsca. Nie nawracaj nikogo na siłę przez swoje schizy bo to śmieszne.

Gość hej

Idź na forum katolickie. Gdyby ktoś chciał czytać kopiuj wklej z biblii to by poszukal innego miejsca. Nie nawracaj nikogo na siłę przez swoje schizy bo to śmieszne.

po co tu wlazisz, tematy o Bogu tez tutaj sa,  wiec sie gon, kazdy pisze co chce, to jest forum dla kazdego, diabel przez ciebie przemawia jesli nie cierpisz sluchac  slowa bozego 

Gość Gość

Skończ kiełbasa i nie udawaj nawroconej. Cisniesz równo tutaj bo każdym więc weź leki bo masz przebieguniwanie aktualnie.

Gość hej

Skończ kiełbasa i nie udawaj nawroconej. Cisniesz równo tutaj bo każdym więc weź leki bo masz przebieguniwanie aktualnie

SPADAJ

Gość hej

WPISZ W GOOGLE SATANIC SIGN CELEBRITIES ALBO POLITICS AND WAILLING WALL ALBO POLSCY POLITYCY W JARMULKACH I IDZ DO WSZYSTKICH ZDJEC W GRAFICE

Gość Haha

Kiełbasa ma misję zbawiania świata. 

Gość hej

Kiełbasa ma misję zbawiania świata. 

SPADAJ ZDECHLA KIELBASO

Gość 😋😋😋

Równia pochyla Jakubku😏 "Stoję pod drzwiami ukochanej i płacze,  bo ona jest z grubym" - cytat z Jakubka. A pingwinica wie o tej ukochanej?

Gość się nie trzymają
1 godzinę temu, Gość hej napisał:

wspolczesny falszywy israel NIE JEST BIBLIJNYM IZRAELEM!!!
List św. Jakuba 1 
1 Jakub, sługa Boga i Pana Jezusa Chrystusa, przesyła pozdrowienia dwunastu pokoleniom, które są w rozproszeniu.

Apokalipsa św. Jana 
9 Oto Ja ci daję [ludzi] z synagogi szatana8, 

Izrael to symbol ,dotyczy ludzi wierzących w Ewangelię ,odkupionych przez Chrystusa ! Nie analizuj Biblii wybiórczo i tendencyjnie ,bo sobie krzywdę robisz i twoje wywody kupy

Gość hej

Izrael to symbol ,dotyczy ludzi wierzących w Ewangelię ,odkupionych przez Chrystusa ! Nie analizuj Biblii wybiórczo i tendencyjnie ,bo sobie krzywdę robisz i twoje wywody kupy

IZRAEL TO JEST 12 PLEMION IZRAELSKICH ROZPROSZONYCH PO CALYM SWIECIE

NIE ZNASZ BIBLII TO NIE WPROWADZAJ W BLAD 

Gość hej

Apokalipsa św. Jana

Pieczętowanie Bożych sług

4 3 I usłyszałem liczbę opieczętowanych: 
sto czterdzieści cztery tysiące opieczętowanych 
ze wszystkich pokoleń synów Izraela4: 
5 z pokolenia Judy dwanaście tysięcy opieczętowanych, 
z pokolenia Rubena dwanaście tysięcy, 
z pokolenia Gada dwanaście tysięcy, 
6 z pokolenia Asera dwanaście tysięcy, 
z pokolenia Neftalego dwanaście tysięcy, 
z pokolenia Manassesa dwanaście tysięcy, 
7 z pokolenia Symeona dwanaście tysięcy, 
z pokolenia Lewiego dwanaście tysięcy, 
z pokolenia Issachara dwanaście tysięcy, 
8 z pokolenia Zabulona dwanaście tysięcy, 
z pokolenia Józefa dwanaście tysięcy, 
z pokolenia Beniamina dwanaście tysięcy opieczętowanych. 

Gość Myślenie nie boli
Przed chwilą, Gość hej napisał:

Izrael to symbol ,dotyczy ludzi wierzących w Ewangelię ,odkupionych przez Chrystusa ! Nie analizuj Biblii wybiórczo i tendencyjnie ,bo sobie krzywdę robisz i twoje wywody kupy

IZRAEL TO JEST 12 PLEMION IZRAELSKICH ROZPROSZONYCH PO CALYM SWIECIE

NIE ZNASZ BIBLII TO NIE WPROWADZAJ W BLAD 

myślę ,że znam lepiej od Ciebie ,więc się nie wymadrzaj ,mnie nikt interpretacji nie narzuca , poza tym ,temat jest o satanistach ,myślisz ,że tylko ci z synagogi, do nich się zaliczają , bo nie wiem w jakim celu, ten akurat cytat  tu wrzuciles ? Myśleć

Gość hej

myślę ,że znam lepiej od Ciebie ,więc się nie wymadrzaj ,mnie nikt interpretacji nie narzuca , poza tym ,temat jest o satanistach ,myślisz ,że tylko ci z synagogi, do nich się zaliczają , bo nie wiem w jakim celu, ten akurat cytat  tu wrzuciles ? Myśleć

jak narazie tylko sie wyklocasz i piszesz bzdury nie poparte Biblia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hej

Ewangelia wg św. Jana

"Oto Człowiek"

19

1 Wówczas Piłat wziął Jezusa i kazał Go ubiczować. 2 A żołnierze uplótłszy koronę z cierni, włożyli Mu ją na głowę i okryli Go płaszczem purpurowym. 3 Potem podchodzili do Niego i mówili: «Witaj, Królu Żydowski!» I policzkowali Go. 4 A Piłat ponownie wyszedł na zewnątrz i przemówił do nich: «Oto wyprowadzam Go do was na zewnątrz, abyście poznali, że ja nie znajduję w Nim żadnej winy». 5 Jezus więc wyszedł na zewnątrz, w koronie cierniowej i płaszczu purpurowym. Piłat rzekł do nich: «Oto Człowiek». 6 Gdy Go ujrzeli arcykapłani i słudzy, zawołali: «Ukrzyżuj! Ukrzyżuj!» Rzekł do nich Piłat: «Weźcie Go i sami ukrzyżujcie! Ja bowiem nie znajduję w Nim winy». 7 Odpowiedzieli mu Żydzi: «My mamy Prawo, a według Prawa powinien On umrzeć, bo sam siebie uczynił Synem Bożym». 
8 Gdy Piłat usłyszał te słowa, uląkł się jeszcze bardziej. 9 Wszedł znów do pretorium i zapytał Jezusa: «Skąd Ty jesteś?» Jezus jednak nie dał mu odpowiedzi. 10 Rzekł więc Piłat do Niego: «Nie chcesz mówić ze mną? Czy nie wiesz, że mam władzę uwolnić Ciebie i mam władzą Ciebie ukrzyżować?» 11 Jezus odpowiedział: «Nie miałbyś żadnej władzy nade Mną, gdyby ci jej nie dano z góry. Dlatego większy grzech ma ten, który Mnie wydał tobie». 12 Odtąd Piłat usiłował Go uwolnić. Żydzi jednak zawołali: «Jeżeli Go uwolnisz, nie jesteś przyjacielem Cezara. Każdy, kto się czyni królem, sprzeciwia się Cezarowi». 

Wyrok1

13 Gdy więc Piłat usłyszał te słowa, wyprowadził Jezusa na zewnątrz i zasiadł na trybunale, na miejscu zwanym Lithostrotos2, po hebrajsku Gabbata. 14 Był to dzień Przygotowania Paschy, około godziny szóstej3. I rzekł do Żydów: «Oto król wasz!» 15 4 A oni krzyczeli: «Precz! Precz! Ukrzyżuj Go!» Piłat rzekł do nich: «Czyż króla waszego mam ukrzyżować?» Odpowiedzieli arcykapłani: «Poza Cezarem nie mamy króla». 16 Wtedy więc wydał Go im, aby Go ukrzyżowano. 

Gość Myślenie nie boli
2 minuty temu, Gość hej napisał:

jak narazie tylko sie wyklocasz i piszesz bzdury nie poparte Biblia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potrafisz napisać coś więcej od siebie ,oprócz cytowania Biblii ?Jaki związek mają 12 pokoleń Izraela z satanistami ,bo o tym jest temat ? Ja się z Tobą nie wyklocam, bo nie mam na kłótnie ochoty,nie mam również ochoty udowadniania ci czegokolwiek ! Rzucasz cytatem ,wrzucając cały Izrael do jednego worka i jeszcze zarzucasz mi brak znajomosci Biblii ! Ogarnij się czlowieku i zacznij myśleć samodzielnie ,bo ci to z trudem przychodzi

Gość hej

Potrafisz napisać coś więcej od siebie ,oprócz cytowania Biblii ?Jaki związek mają 12 pokoleń Izraela z satanistami ,bo o tym jest temat ? Ja się z Tobą nie wyklocam, bo nie mam na kłótnie ochoty,nie mam również ochoty udowadniania ci czegokolwiek ! Rzucasz cytatem ,wrzucając cały Izrael do jednego worka i jeszcze zarzucasz mi brak znajomosci Biblii ! Ogarnij się czlowieku i zacznij myśleć samodzielnie ,bo ci to z trudem przychodzi

SAM SIE OGARNIJ, WCHODZISZ TU, ROBISZ CHAOS I PISZESZ BZDURY, TO JEST MOJ TEMAT I PISZE TO CO POWINNI LUDZIE WIEDZIEC, BO WSZYSTKO JEST POWIAZANE Z BOGIEM

„I zrzucony został ogromny smok, wąż starodawny, zwany diabłem i szatanem, który zwodzi cały świat; zrzucony został na ziemię, zrzuceni też zostali z nim jego aniołowie.” OBJ. 12,9

Gość hej

JAK NARAZIE PISZESZ I WYKLOCASZ SIE TYLKO, NIE PODALES ZADNEGO FRAGMENTU W BIBLII BO NIE ZNASZ BIBLII, TAKIE RZECZY TRZEBA ROZPATRYWAC DUCHOWO

Gość Zbiory będą obfite
4 minuty temu, Gość hej napisał:

JAK NARAZIE PISZESZ I WYKLOCASZ SIE TYLKO, NIE PODALES ZADNEGO FRAGMENTU W BIBLII BO NIE ZNASZ BIBLII, TAKIE RZECZY TRZEBA ROZPATRYWAC DUCHOWO

Hahaha myslisz ,że w tym szambie coś  zasiejesz ? Powodzenia ! Czekam na plony !

Gość hej

Hahaha myslisz ,że w tym szambie coś  zasiejesz ? Powodzenia ! Czekam na plony !

wysmiewaj dalej, po to tu tylko przyszles, zeby kpic, zamiast posluchac Biblii i Slowa Bozego

„Nie potrzebują lekarza zdrowi, lecz ci, którzy się źle mają” (Mt 9,12)

Gość Nie inaczej
9 minut temu, Gość hej napisał:

Biblię należy stosować w swoim życiu,żyć zgodnie z tym co tam jest zalecane ,a nie tylko Ją cytować na bagiennym forum ! Należy przestrzegać przede wszystkim dekalogu i przykazań miłości" Bedziesz miłował Boga swego ze wszystkich sił swoich ,a bliźniego swego jak siebie samego " 

Gość hej

Biblię należy stosować w swoim życiu,żyć zgodnie z tym co tam jest zalecane ,a nie tylko Ją cytować na bagiennym forum ! Należy przestrzegać przede wszystkim dekalogu i przykazań miłości" Bedziesz miłował Boga swego ze wszystkich sił swoich ,a bliźniego swego jak siebie samego " 

Polacy nie przestrzegaja przykazan Bozych ale do klotni, wyzwisk i obelg do innych to pierwsi!!!

powiedz to tym ktorzy tutaj zle sie zachowuja!!!

a cytowanie Bibli do wszystkich jest jak najbardziej wskazane od Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hej

Polacy wogole nie czytaja Bibli ale z pouczaniem kogos to pierwsi leca

Gość Nic poza tym
4 minuty temu, Gość hej napisał:

wysmiewaj dalej, po to tu tylko przyszles, zeby kpic, zamiast posluchac Biblii i Slowa Bozego

„Nie potrzebują lekarza zdrowi, lecz ci, którzy się źle mają” (Mt 9,12)

Biblię czytam i Słowa Bożego przestrzegam , nie prowokuje kpin z rzeczy świętych na forum !Nie muszę się również nikomu chwalić znajomością Biblii jak ty ,nie jest mi to potrzebne! Jezeli masz taką potrzebę nawracania innych ,lub misję do wypełnienia ,to może lepiej się do tego przygotuj , albo pozostaw to komus innemu ,kto się na tym lepiej zna .Jak na razie spamujesz tylko forum ,

Gość Gość

Poyeby w akcji. Za robotę się weźcie a nie. Co ci daje to wklejanie cytatów?powinni cie zamknąć. 

Gość hej

Biblię czytam i Słowa Bożego przestrzegam , nie prowokuje kpin z rzeczy świętych na forum !Nie muszę się również nikomu chwalić znajomością Biblii jak ty ,nie jest mi to potrzebne! Jezeli masz taką potrzebę nawracania innych ,lub misję do wypełnienia ,to może lepiej się do tego przygotuj , albo pozostaw to komus innemu ,kto się na tym lepiej zna .Jak na razie spamujesz tylko forum ,

PRZYGOTOWAC SIE PRZYGOTOWALAM, I NIE MOW MI CO MAM ROBIC BO JAK NARAZIE TO TYLKO ATAKUJESZ JESTEM PEWNA ZE TY JAK I INNI NIE WIEDZIELI O TYCH FRAGMENTACH Z BIBLII PONIEWAZ POLACY CZCZA FALSZYWY OBRAZ JEZUSA CHRYSTUSA,    I TKWIA W BALWOCHWALSTWIE, ZABRANIASZ INNYM POZNAC PRAWDE I SLOWO BOZE, NIE LADNIE,  I SAMA TU SPAMUJESZ

Gość hej

Apokalipsa św. Jana
12 I obróciłem się, by widzieć, co za głos do mnie mówił; 
a obróciwszy się, ujrzałem siedem złotych świeczników, 
13 i pośród świeczników kogoś podobnego do Syna Człowieczego10, 
obleczonego [w szatę] do stóp 
i przepasanego na piersiach złotym pasem. 
14 Głowa Jego i włosy - białe jak biała wełna, jak śnieg, 
a oczy Jego jak płomień ognia. 
15 Stopy Jego podobne do drogocennego metalu, 
jak gdyby w piecu rozżarzonego, 
a głos Jego jak głos wielu wód. 
16 W prawej swej ręce miał siedem gwiazd 
i z Jego ust wychodził miecz obosieczny, ostry. 
A Jego wygląd - jak słońce, kiedy jaśnieje w swej mocy.