Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczkkkocvx

Czy atrakcyjna inteligentna kobieta mająca bogate życie towarzyskie może pokochać prawiczka po 30 ?

Polecane posty

Gość Prawiczkkkocvx

Jak myślicie czy piękna kobieta mająca wile zainteresowanie, aktywnie spędzająca czas i chodząca na imprezy do klubów tanecznych, może się związać z 35 letnim mężczyzną, prawiczkiem nie utrzymującym kontaktów towarzyskich i słuchającego metalu ?

Gość Gość

Wątpię.

Gość Kobieta

A po co atrakcyjnej kobiecie brzydki nieudacznik? 

Szukaj wśród swoich. 

Fajna laska nie pozwoli, żeby jakiś chory typ zniszczył jej życie. 

Gość gość
16 minut temu, Gość Kobieta napisał:

To jest nieważne. On chce atrakcyjnej uspołecznionej, ciekawe kobiety i nie obchodzi go, że w zamian nie oferuje takiej nic poza własnym zachwytem. Ale ci bardziej atrakcyjni oprócz zachwytu zaoferują więcej, tylko po co to rokminiać. On ma swoje oczekiwania, widzi mi się i tyle.

Gość Taka jedna

Ja jestem gruba i bym takiego nie chciala, chyba ze miałby mieszkanie własnościowe i w miarę przyzwoita pensje. Ale gdyby tak było to już dawno by miał kobiete. Wniosek: nawet gruba cię nie chce. 

Gość Prawiczkkkocvx
1 godzinę temu, Gość Kobieta napisał:

Szukaj wśród swoich. 

Fajna laska nie pozwoli, żeby jakiś chory typ zniszczył jej życie. 

A dlaczego uważasz że jestem chory ?

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

To jest nieważne. On chce atrakcyjnej uspołecznionej, ciekawe kobiety i nie obchodzi go, że w zamian nie oferuje takiej nic poza własnym zachwytem. Ale ci bardziej atrakcyjni oprócz zachwytu zaoferują więcej, tylko po co to rokminiać. On ma swoje oczekiwania, widzi mi się i tyle.

Każdy ma jakiś swój ideał, ty też.

46 minut temu, Gość Taka jedna napisał:

Ja jestem gruba i bym takiego nie chciala, chyba ze miałby mieszkanie własnościowe i w miarę przyzwoita pensje. Ale gdyby tak było to już dawno by miał kobiete. Wniosek: nawet gruba cię nie chce. 

Mam mieszkanie własnościowe i pracuje jako programista, zarabiam 14 000 na miesiąc 🙂 A gdybym wyjechał do stanów do firmy z którą współpracowałem, miałbym kasę na dom z basenem 🙂 Możesz mi wierzyć lub nie 😉 .Pieniądze to nie wszystko, ale  tego nie zrozumiesz.

3 minuty temu, Gość Prawiczkkkocvx napisał:

Pieniądze to nie wszystko, ale  tego nie zrozumiesz.

Dokładnie.

Gość cuck

ale po co ci stara baba po 30tce? taka to już ma najlepsze lata dawno za sobą, celuj w dwudziestolatki mają mniejsze wymagania i są o niebo atrakcyjniejsze :)

Gość Człowiek nikt
35 minut temu, Gość Prawiczkkkocvx napisał:

Mam mieszkanie własnościowe i pracuje jako programista, zarabiam 14 000 na miesiąc 🙂 A gdybym wyjechał do stanów do firmy z którą współpracowałem, miałbym kasę na dom z basenem 🙂 Możesz mi wierzyć lub nie 😉 .Pieniądze to nie wszystko, ale  tego nie zrozumiesz.

A ja mam 0 i skończymy tak samo. 

Gość Taka jedna
9 minut temu, Gość cuck napisał:

ale po co ci stara baba po 30tce? taka to już ma najlepsze lata dawno za sobą, celuj w dwudziestolatki mają mniejsze wymagania i są o niebo atrakcyjniejsze 🙂

Po co mu takie bzdury piszesz? Na niego stare baby nawet nie lecą a co dopiero młode dziewczyny. Zejdzcie na ziemię 😂 😂 😂 😂 😂 😂 swoją drogą... Przerażająca jest ilość schizofrenikow w Polsce. 

Gość gosc

ale jak on ma 14 tysiecy miesiecznie to ma szanse na dziewczyne swiezo po studiach