Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana facetami

Zniewiesciali faceci

Polecane posty

Gość rozczarowana facetami

Czemu faceci jestescie tak zniewiesciali i rozmemłani?nie dosyc ze wiecznie niezdecydowani,nie potraficie bronic i chronic kobiet to ciągle jeczycie,zastanawiacie sie np czy prawiczek powinien zwiazac sie z niedziewicą,czy mezczyzna bogaty moze byc z biedną rozwódką albo samotną matką.

.Nosz kurka mać,jesli komus nie pasuje taka czy owaka kobieta to niech szuka równej sobie a nie jęczy w necie.Nie pasuje Ci rozwódka zwiąż sie z panną,nie chcesz samotnej matki to szukaj kobiety bez zobowiązan,jestes bogaty to nie patrz i nie rań niepotrzebnie tych biednych kobiet...Wy wiecie jacy w tym momencie jestescie żałosni i niemęscy?

Gość Zpaznokcilakier

Męski = odpowiedzialny , a oni się wiecznie ze sobą pieszczą i cackaja . Obchodzi ich opinia otoczenia, co ludzie powiedzą, jeśli jeden czy drugi zwiąże się z kimś wg swojego widzi mi się. Podejmują decyzje podszyte strachem. Co powiedzą koledzy ,mama i ksiądz. A mężczyzna ,który ma odwagę, podejmuje niezależne decyzje i niczego się nie boi. Odwaga do samodzielności i niezależności to domena prawdziwych mężczyzn. 

Gość ble

jestem rozmemłany i chuuj !!!

Gość Gość

Męski mężczyzna to by pasował do kobiecej kobiety. Co nie?

Ale gdzie ma jej szukać, jak wkoło same wyuzdane, wulgarne, obleśne szmaciska ciągające druty w kiblach. No gdzie??? 

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale gdzie ma jej szukać, jak wkoło same wyuzdane, wulgarne, obleśne szmaciska ciągające druty w kiblach. No gdzie??? 

10/10 🤣

Gość Kobieta
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja jestem kobieca, wrażliwa i uczuciowa. Nigdy nie ciagnelam drutów po kiblach jak to nazwales, nie uprawiam seksu z mezczyzna, do którego nic nie czuje. Ale mam 10 kg nadwagi... Więc juz jestem niewidoczna. Przykre 

Gość TajemniczyMarzyciel
5 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Ja jestem kobieca, wrażliwa i uczuciowa. Nigdy nie ciagnelam drutów po kiblach jak to nazwales, nie uprawiam seksu z mezczyzna, do którego nic nie czuje. Ale mam 10 kg nadwagi... Więc juz jestem niewidoczna. Przykre 

Kasę to czujesz szukasz ochrony alfonsa. 

Gość Gosc

Bez przesady 

Gość TajemniczyMarzyciel

Za darmo dajesz. 

Gość Gość

kobieca, wrażliwa i uczuciowa ... tiaaa. Wszystkie lodziary tak mówią o sobie. Jak nie ciągałaś w kiblach to pewnie w poczekalni do kibla. A poza tym sama przyznajesz że paru(nastu?dziesięciu?) kolesi cie posuwało- bo ty przecież jesteś "kobieca, wrażliwa i uczuciowa"... tiaaa...

Gość Gość

A przed czym niby mam bronić i chronić kobietę? Nikt nie będzie jej w stanie uchronić przed kilkoma dresami z maczetami.

Gość Kobieta
13 minut temu, Gość Gość napisał:

kobieca, wrażliwa i uczuciowa ... tiaaa. Wszystkie lodziary tak mówią o sobie. Jak nie ciągałaś w kiblach to pewnie w poczekalni do kibla. A poza tym sama przyznajesz że paru(nastu?dziesięciu?) kolesi cie posuwało- bo ty przecież jesteś "kobieca, wrażliwa i uczuciowa"... tiaaa...

Słuchaj, jak Twoja matka tak robiła to jest to jej problem. Nie znasz mnie i nie masz nic mądrego do powiedzenia, więc nie dziw się, ze zadna wartościowa kobieta na ciebie nawet nie spojrzy. Zgłoś sie do psychoterapeuty... Im wcześniej to zrobisz, tym lepiej dla ciebie. 

Gość Gość

No dobrze kobietki dajcie cipki wyliżę wam i wszystko będzie dobrze 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Kobieta napisał:

Słuchaj, jak Twoja matka tak robiła to jest to jej problem. Nie znasz mnie i nie masz nic mądrego do powiedzenia, więc nie dziw się, ze zadna wartościowa kobieta na ciebie nawet nie spojrzy. Zgłoś sie do psychoterapeuty... Im wcześniej to zrobisz, tym lepiej dla ciebie. 

Ten styl pisania jest mi znany, czy to ty szm-ato ze wschodniej Polski? 

Gość Hahah

Kazda Polka i kazda kobieta poza Polska wie, ze Polacy to zaniedbane prostaki, nudni, mdli, bez pasji, ambicji, stylu. Polki Was nie chce nie dlatego, ze nie macie kasy jak to sobie nieudolnie tlumaczycie. Nie czytacie ksiazek, nic. Znam ciekawych Polakow, policzyc moge na palcach jednej reki, reszte gonie.  Nawet Azjaci sie dziwia, czemu Polki fajne, ciekawe, ladne, a Polacy totalna porazka.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Hahah napisał:

Kazda Polka i kazda kobieta poza Polska wie, ze Polacy to zaniedbane prostaki, nudni, mdli, bez pasji, ambicji, stylu. Polki Was nie chce nie dlatego, ze nie macie kasy jak to sobie nieudolnie tlumaczycie. Nie czytacie ksiazek, nic. Znam ciekawych Polakow, policzyc moge na palcach jednej reki, reszte gonie.  Nawet Azjaci sie dziwia, czemu Polki fajne, ciekawe, ladne, a Polacy totalna porazka.

Hahaha co za śmieć z ciebie 

Gość Ona
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahaha co za śmieć z ciebie 

Twój komentarz trafił w samo sedno. Potwierdziles tezę postawiona powyżej...😂 😂 😂 

Gość 26 letni prawiczek
23 minuty temu, Gość Hahah napisał:

Jestem zadbany, mam zainteresowania, chęć do życia, optymizm, czytam książki. Czemu zatem nie mam dziewczyny? Może dlatego, że same nie mają nic do zaoferowanie i nie mają żadnych pasji poza fb i plotkowaniem, a pozostałe mają tak zniszczoną osobowość,że lepiej tego unikać bo wymądrzająca się kobieta to najgorsze co można spotkać. Plecie bez sensu i takiej nie przekonasz że się mylisz.

Gość 26 letni prawiczek

*myli

Zabawne. Na kafe na palcach jednej ręki można policzyć kobiece kobiety. Ale prawdziwie męskich mężczyzn im się zachciało...

Gość gość
8 minut temu, Piaskun napisał:

Zabawne. Na kafe na palcach jednej ręki można policzyć kobiece kobiety. Ale prawdziwie męskich mężczyzn im się zachciało...

Wymień chociaz trzy🖐️

Gość Onnn

To że jesteś wrażliwa, uczuciowe itp to bardzo ważny ale tylko ułamek kobiecosci.  Nie wierzę że jedynym twoim defektem jest nadwaga. 

Ale poniekąd się z Tobą zgodzę. Mezczyzni są zniewiesciali, trochę na prośbę kobiet,  dlatego tak łatwo jest wyrwać kobiete tym nielicznym męskim. 

Gość Kaja

Czyli nie ma męskich mężczyzn bo nie ma kobiecych kobiet, a kobiecych kobiet nie ma bo nie ma męskich mężczyzn? 

Gość Gosc

Jestem żoną Niemca, polaczki to dno. Dziewczyny polecam wam Niemców , sa wspaniali dla kobiet. Jestem szczesliwa 

pa

Gość Onnn

Mężczyzna możesz być tylko przy kobiecie, a kobieta tylko przy mężczyźnie. 

Gość Gość

Mowi polka do polki:

- żyjemy jak damy. Co nie?

- no. Bo jak nie damy to jest ciężko...

Gość Kaja

Czyli nie ma męskich mężczyzn bo nie ma kobiecych kobiet, a kobiecych kobiet nie ma bo nie ma męskich mężczyzn? 

Gość Gość

p.s. Te polki to w Niemczech rozmawiały😉

Gość Rafcio

Transgraniczna prostytucja. :)))

Gość Gość

Taki sposób na życie - wleźć pod niemca, jak se niemiec poje/(bie) to sie i kiełbasy poje. 😉