Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiczka01

Chciałbym być femme fatale, ale...

Polecane posty

Gość Dominiczka01

Niestety jestem bardzo nieśmiała. Nie mam odwagi spojrzeć facetowi w oczy, ani nawet się uśmiechnąć zalotnie. Nie idąc z nikim do łóżka chciałabym być pożądana, a niestety jestem ignorowana. Panicznie boję się odrzucenia. Zobaczcie sobie na Mariettę Żukowską czy Kasię Warnkę, one epatują seksem, a nie są wulgarne. Jak to robią?

Gość Hhhh

.

Gość gosc

Do tego trzeba mieć urode i inteligencje

Gość ......

ich sekret to pewność siebie i to że kochają siebie. Wtedy mają to oczarowanie które działa na innych!

Gość Monika

Kasia Warnke to jest tak sexy, ze nawet mi sie podoba :)

6 godzin temu, Gość Dominiczka01 napisał:

Zobaczcie sobie na Mariettę Żukowską czy Kasię Warnkę, one epatują seksem, a nie są wulgarne. Jak to robią?

Seksem?? Chyba lesbijskim...
Banalne starsze panie.

Gość Gość
34 minuty temu, Piaskun napisał:

Seksem?? Chyba lesbijskim...
Banalne starsze panie.

Żukowska ma przecież dopiero 36 lat? Nie wyobrażam sobie żeby za 10 lat ktoś mnie nazywał starszą panią :D

Tylko zrobiła sobie krzywdę ścinaniem włosów na krótko jak wiele młodych, ładnych kobiet.

Gość Gość

Piaskun sam dobija 40 ,dziad jeden🤣, dla niego to 18 🤣, by sobie pogadał dopiero głupi starzec 

4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Żukowska ma przecież dopiero 36 lat? Nie wyobrażam sobie żeby za 10 lat ktoś mnie nazywał starszą panią 😄

Tylko zrobiła sobie krzywdę ścinaniem włosów na krótko jak wiele młodych, ładnych kobiet.

Bez obrazy nikomu (tym razem), ale jakoś staro wyglądają.

Gość Gość
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Warnke ma i tak raczej ciężką urodę a Żukowska wyglądała korzystniej w długich włosach, odejmowały jej lat. Dlaczego kobiety z długimi, gęstymi włosami na siłę muszą ścinać się na eleganckie 60-latki.

Gość Gość
5 minut temu, Piaskun napisał:

Przypomina mi to tego mema jak na kanapie siedzi gruby, stary, pryszczaty, zaniedbany facet i ocenia kobiety startujące w wyborach miss: "ta ma za krzywe nogi" "ta za długi nos" 

Piaskun, ty do tych pan to nawet startu nie masz ;) 

Gość Dominiczka01

Ej ej nie kłócić mi się tu 😉 Pisząc o tych kobietach nie miałam na myśli tylko wyglądu. Zobaczcie sobie wywiady z nimi to zrozumiecie. Są po prostu niebywale delikatne i drapieżne za razem. Takie damy na salonie i ... w łóżku (bez urazy oczywiście). Czy taka pewność siebie przychodzi z wiekiem? 

Nie, taka pewność siebie przychodzi z przekonaniem, że jest się po prostu zajebistym we własnych oczach. Wtedy inni myślą tak samo 🙂

Gość del

Warnke epatuje seksem? Przecież ona jest brzydka. Żukowska trochę lepsza, ale bez przesady.

10 godzin temu, Gość Gość napisał:

Przypomina mi to tego mema jak na kanapie siedzi gruby, stary, pryszczaty, zaniedbany facet i ocenia kobiety startujące w wyborach miss: "ta ma za krzywe nogi" "ta za długi nos" 

Piaskun, ty do tych pan to nawet startu nie masz 😉

Podstarzałych pań mam w pracy do wyboru do koloru. Po co miałbym startować do tych akurat?

Gość Taka jedna
1 godzinę temu, Piaskun napisał:

Podstarzałych pań mam w pracy do wyboru do koloru. Po co miałbym startować do tych akurat?

Leczysz sie psychiatrycznie? Bo powinieneś. 

Najgorsze są właśnie takie go.wna wypisujące bzdury i rodzące w kobietach kompleksy i marazm. Przeczyta te twoje wymiociny jakas zagubiona kobieta i ubzdura sobie, ze dla niej juz fajnego życia nie ma. Bawi cię to? Sam zapewne jesteś zaniedbany, zezowaty, bardzo mało zarabiasz i mieszkasz se swoją stara brzydka matka, dlatego przesiadujesz całymi dniami na forum dla kobiet. To, ze nie spełniasz podstawowych wymagań, żeby związać się z atrakcyjna kobieta to nie powód, żebyś wymiotowal na forum tym swoim kalem. Zegnam

Przed chwilą, Gość Taka jedna napisał:

Leczysz sie psychiatrycznie? Bo powinieneś. 

Najgorsze są właśnie takie go.wna wypisujące bzdury i rodzące w kobietach kompleksy i marazm. Przeczyta te twoje wymiociny jakas zagubiona kobieta i ubzdura sobie, ze dla niej juz fajnego życia nie ma. Bawi cię to? Sam zapewne jesteś zaniedbany, zezowaty, bardzo mało zarabiasz i mieszkasz se swoją stara brzydka matka, dlatego przesiadujesz całymi dniami na forum dla kobiet. To, ze nie spełniasz podstawowych wymagań, żeby związać się z atrakcyjna kobieta to nie powód, żebyś wymiotowal na forum tym swoim kalem. Zegnam

Skończyłaś już wyrażać swoje liryczne wnętrze delikatna cudowna istoto?

Stare panny...

Kobiety zdecydowanie starzeją się jak mleko.

Gość Monika
12 godzin temu, Gość Dominiczka01 napisał:

Ej ej nie kłócić mi się tu 😉 Pisząc o tych kobietach nie miałam na myśli tylko wyglądu. Zobaczcie sobie wywiady z nimi to zrozumiecie. Są po prostu niebywale delikatne i drapieżne za razem. Takie damy na salonie i ... w łóżku (bez urazy oczywiście). Czy taka pewność siebie przychodzi z wiekiem? 

Tez chcialam to napisac, ze uroda Warnke to mimika i gesty i oto dowod, ze atrakcyjnosc to nie "fizycznosc" :)

Gość Arte

Femme fatale to Bellucci w Braterstwie Wilków czy jej podobne kobiety, Marietta i Katarzyna są ok, ale nie widzę w nich jakiejś rozwalającej kobiecości, ot takie ładne panie.

Gość Gość
2 godziny temu, Piaskun napisał:

Skończyłaś już wyrażać swoje liryczne wnętrze delikatna cudowna istoto?

Stare panny...

Kobiety zdecydowanie starzeją się jak mleko.

A ty skończyłeś pięrdolic na temat starszych kobiet i twojego kompleksu? Swojej matce też wiecznie przygadujesz na ten temat? Doskonale wiesz że jesteś tępym i pustym zjèbem który gustuje w młodych dupach tylko dlatego że ma kompleksy a młode i naiwne siksy są łatwe do urobienia. Budzisz politowaniem wśród kobiet socjologu za dyche. 

Gość Monika
5 minut temu, Gość Arte napisał:

Bellucci w Braterstwie Wilków

No to bez porownania i poza "konkursem" dajmy choc szanse innym Paniom ;)

Monika Belluci ma i urode i "to cos".

Katarzyna Warnke ma "to cos" (co jest moim zdaniem fajniejsze niz uroda).

A np Aneta Kreglicka ma urode, ale nie ma "tego czegos" :)

A kwasne mleko jest pyszne i zdrowe :)

Slodkiego dnia zatem ;)

Dnia 18.03.2019 o 10:10, Gość Gość napisał:

A ty skończyłeś pięrdolic na temat starszych kobiet i twojego kompleksu? Swojej matce też wiecznie przygadujesz na ten temat? Doskonale wiesz że jesteś tępym i pustym zjèbem który gustuje w młodych dupach tylko dlatego że ma kompleksy a młode i naiwne siksy są łatwe do urobienia. Budzisz politowaniem wśród kobiet socjologu za dyche. 

To branie sobie starej kłótliwej baby miast młodej zgodnej dziewczyny to jakieś bohaterstwo czy cnota?

Głupota w czystej postaci raczej.

Gość Gość
3 minuty temu, Piaskun napisał:

To branie sobie starej kłótliwej baby miast młodej zgodnej dziewczyny to jakieś bohaterstwo czy cnota?

Jeśli dla ciebie ciągle uproszczenia typu młoda to na pewno ładna i spokojna a stara zrzedliwa to norma życiowa to nie mam pytań. Bardziej żałosnego pozera który w istocie jest pustym oszolomem tutaj nie ma. Zejdź na ziemię. 

Gość Gość
4 godziny temu, Piaskun napisał:

A branie starej zgodnej baby? 😛

Gość del
Dnia 18.03.2019 o 10:17, Gość Monika napisał:

Katarzyna Warnke ma "to cos"

Nie ma.