Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokusa pokusą

Najgorsza cecha kobiety to próżność

Polecane posty

Gość pokusa pokusą

nie ma NIC gorszego

Gość .......

Ja uwazam,ze gorsza jest zawisc.

Gość zazdrosne pipki

no to dodać zazdrość do listy

Gość Gość

Gorsza jest egaltowana wariatka z piskliwym głosem która ciągle coś gada. I ten śmiech brr. 

Gość Uuuu

Śmiech kobyli ;)

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Gorsza jest egaltowana wariatka z piskliwym głosem która ciągle coś gada. I ten śmiech brr. 

U mnie w pracy taka była. Non-stop nawijała jakieś pier/doły, co tylko ślina na język przyniosła. Pseudoprzemyślenia, zwierzenia w stylu: "wczoraj zjadłam zupę, zaraz zrobię kupę", obsmarowywanie innych. Do tego próżna, zawistna, zachowywała się jakby wszystkie rozumy pozjadała. Jednym słlowem - koszmar.

Gość ktoś
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

U mojej matki jest taka znajoma baba już po 60 , bardzo piskliwy głosik , bardzo głośny piskliwy śmiech jakby śmieje się mała dziewczynka. Po prostu szału można dostać! Kto tego nie słyszał sobie nie wyobraża nawet.

Gość Gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

U mnie w pracy taka była. Non-stop nawijała jakieś pier/doły, co tylko ślina na język przyniosła. Pseudoprzemyślenia, zwierzenia w stylu: "wczoraj zjadłam zupę, zaraz zrobię kupę", obsmarowywanie innych. Do tego próżna, zawistna, zachowywała się jakby wszystkie rozumy pozjadała. Jednym słlowem - koszmar.

Też taka znam. 50 lat a pusta jak bęben od pralki. I to obczajanie z góry do dołu myśląc że jest dyskretna. 

2 godziny temu, Gość pokusa pokusą napisał:

nie ma NIC gorszego

Rozszerzyłbym pojęcie na pychę,a nie tylko specyficzny jej przejaw.

Niektóre panie uważają swoje osoby za taki rarytas dla płci męskiej, że uważają jakoby należałoby im się wszystko li tylko z powodu samego istnienia. 

Gość Gość
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Rozszerzyłbym pojęcie na pychę,a nie tylko specyficzny jej przejaw.

Niektóre panie uważają swoje osoby za taki rarytas dla płci męskiej, że uważają jakoby należałoby im się wszystko li tylko z powodu samego istnienia. 

Pycha i próżność to cechy które cie opisują dokładnie. Coś co razi cie w kobietach sam uosabiasz . Hipokryta.

Gość gość
6 minut temu, Piaskun napisał:

Tia i dziwnym trafem to najczęściej te do których ustawiają się kolejki facetów gotowi być na każde skinienie takiej paniusi. Sami psują kobity a potem narzekają, że zepsute.

Gość Gość

Głupota jest najgorsza,  ona jest matką pychy, snobizmu,  bucowatosci,  pazernosci, bezempatii i innych im podobnych. Baby w większości są głupie, na widok bogatego pana i znanego zdejmują majtki od razu, napraszając się o sekśmierć. 

Gość urst
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Tia i dziwnym trafem to najczęściej te do których ustawiają się kolejki facetów gotowi być na każde skinienie takiej paniusi. Sami psują kobity a potem narzekają, że zepsute.

Mnie takie nie kręcą, ale niezepsute też mnie nie chcą...

Gość muuuuuuu

bo większość bab to głupie krowy