Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ert268

Kafeterianko jakbyś zareagowała gdybyś dowiedziała się ze Twój

Polecane posty

Gość Ert268

25-letni partner kochał się z 60-latką ? 

Gość Kobietka

Ja bym się rozstała za zdradę o tyle 

Gość sadm

"kochał"? hehe

Gość Alek

sympatyczna była .... no tak ... i skusiła kasą ... Prosty układ wprost ....a ja kasę potrzebowałem. 60 lat i chce. Pocałunków trochę tylko na szczęście całowania w usta za  bardzo nie chciała. Piersi obwisłe ale pieszczenie je i całowanie jakoś problemu nie było. Najbardziej bałem się lizania piczki ale nie było najgorzej. Wargi paskudnie wysiały a z pupy wychodził mały ale widoczny hemoroid. Ale czysta była i pachnąca a nie chciała abym lizał pupę tylko myszkę. Ufff jak wszedłem straszne luzy - dziwne, że ona podczas seksu doszła trzy razy. Ja za to ani razu bo za małe tarcie w jej luźnej pochwie. Wiedziała to, bo dokończyła robiąc mi loda. To nawet fajnie było, bo ciągnęła lepiej niż moja Gośka - no cóż bardziej doświadczona. Pierwszy raz z taką starą babą ale nawet nie było źle. Godzina i zgarnąłem 400 zł i jeszcze drogie perfumy jako prezent. Umówiłem się na następne spotkanie. Gośka się nie dowie, bo babka na poziomie umie trzymać język za zębami a pieniążki się przydadzą

1 godzinę temu, Gość Alek napisał:

sympatyczna była .... no tak ... i skusiła kasą ... Prosty układ wprost ....a ja kasę potrzebowałem. 60 lat i chce. Pocałunków trochę tylko na szczęście całowania w usta za  bardzo nie chciała. Piersi obwisłe ale pieszczenie je i całowanie jakoś problemu nie było. Najbardziej bałem się lizania piczki ale nie było najgorzej. Wargi paskudnie wysiały a z pupy wychodził mały ale widoczny hemoroid. Ale czysta była i pachnąca a nie chciała abym lizał pupę tylko myszkę. Ufff jak wszedłem straszne luzy - dziwne, że ona podczas seksu doszła trzy razy. Ja za to ani razu bo za małe tarcie w jej luźnej pochwie. Wiedziała to, bo dokończyła robiąc mi loda. To nawet fajnie było, bo ciągnęła lepiej niż moja Gośka - no cóż bardziej doświadczona. Pierwszy raz z taką starą babą ale nawet nie było źle. Godzina i zgarnąłem 400 zł i jeszcze drogie perfumy jako prezent. Umówiłem się na następne spotkanie. Gośka się nie dowie, bo babka na poziomie umie trzymać język za zębami a pieniążki się przydadzą

Ja pierd@ole...

Jak Cię nie podniecała, to jak żeś w ogóle zrobił, że Ci stanął?? ;-)

Gość Alek
15 minut temu, gb-krakow napisał:

Ja pierd@ole...

Jak Cię nie podniecała, to jak żeś w ogóle zrobił, że Ci stanął?? 😉

"nie czuł do niej miłości ani podniecenia. Ludzie, ta kobieta miała 60 lat! Ale podnieciła go sama sytuacja, sceneria. Wyobraźnia, że jej dogodzi no i kasa, której też potrzebował. Podnieciło go także możliwość "przeniesienia się w inny czas". Dogodzenie takiej szacownej kobiecie to przecież też wyczyn"

Gość Gość
9 minut temu, Gość Alek napisał:

"nie czuł do niej miłości ani podniecenia. Ludzie, ta kobieta miała 60 lat! Ale podnieciła go sama sytuacja, sceneria. Wyobraźnia, że jej dogodzi no i kasa, której też potrzebował. Podnieciło go także możliwość "przeniesienia się w inny czas". Dogodzenie takiej szacownej kobiecie to przecież też wyczyn"

Co nie zmienia faktu / jak sam pisze/ że latał po niej jak żyd po pustym sklepie XD

Gość Alek
19 minut temu, Gość Gość napisał:

Co nie zmienia faktu / jak sam pisze/ że latał po niej jak żyd po pustym sklepie XD

"Gośka robiła loda owszem ale tylko, gdy miała okres no i krótko a potem to już co najwyżej ręką i oczywiście  gdyby był spust do ust, to obraziłaby się i skończyła znajomość... a ona, Ela ...  nie spodziewałem się... ssała i ciągnęła do końca.... wyssała ostatnią kropelkę spermy .... na następnym spotkaniu pozwoliła mi się spuścić na jej twarz ... a wczoraj miała takie wyczucie, że niepostrzeżenie przed moim wytryskiem poczułem jak jej nawilżony palec wnika w moją pupę... na sekundę przed spustem mocno nacisnęła nim na mój gruczoł prostaty ... orgazm był tak mocny, że rzuciło mną na łóżku ... wręcz nie wiem, co się ze mną działo. Doświadczony milf wie, co robić pomyślałem"

Gość tuyujt
5 godzin temu, Gość Kobietka napisał:

Ja bym się rozstała za zdradę o tyle  

To było dużo wcześniej, przed Waszą znajomością