Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qurek

Zakochałem się w zajętej

Polecane posty

Gość Qurek

Witam wszystkich. Sprawa wygląda tak że jakoś od 3 miesięcy zacząłem spotykać się  z koleżanką z pracy. Problem polega na tym że ona ma chłopaka, o którym najpierw  nie miałem pojęcia. Olewa ją i  źle traktuje. Nawet w końcu doszliśmy do rozmowy gdzie ona sama mi o tym powiedziała i również o tym że nie jestem jej obojętny, ale mam dać jej czas. Nie wiem co zrobić bo po tej rozmowie dalej jesteśmy dla siebie jak kumple... Dalej rozmawiamy w pracy i spotykamy się poza nią ale już nie było takiej poważnej rozmowy... Doradzicie mi jakoś jak mam się zachowywać w tej sytuacji, że ona już wie jakie mam co do niej zamiary i jakie ona ma do mnie. Znaczy tylko wiem że nie byłem jej obojętny kiedy o tym rozmawialiśmy, nie wiem co myśli na dzień dzisiejszy. Powiem tylko że nie było w tej znajomości żadnych buziaków w usta w policzek zdarzyło się kilka razy i flirty w stylu dotykania z jej strony jak i z mojej. 

Gość Gość

On ją olewa i zle traktuje a ona jego ma? Od desperatek trzymaj się z daleka.

Gość gosc

Jesteś frajer

Gość Gość

Olej ją. 

Wyzwij jej chłopaka na pojedynek, jak wygrasz będziesz mógł jej zaproponować chodzenie.