Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodziutkaxx

Dobrzy ludzie prosze o pomoc

Polecane posty

Hej.

Otóż jestem w związku z chłopakiem już pół roku. Poznaliśmy się gdy inny facet próbował mnie wykorzystać seksualnie. Jestem jego pierwszą dziewczyną. Mamy po 19 lat. Po 2 dniach spotykania się zaczęło mu odbijać. Potrafił mnie sprawdzać i mówić kłamstwa żeby zobaczyć moją reakcje. W pewnym momencie powiedział że zabił człowieka. Zaczęłam się go bać i napisałam do eks czy do mnie wróci. To był impuls. Eks kazał mi zdychać. ( był chory na głowe ale i tak coś takiego napisałam do teraz nie rozumiem w co ja się znowu chcialam wpakować chyba z poczucia samotnosci - najwiekszego mojego wroga ).  Zadzwonil moj obecny. Bylam z nim ciagle pomimo tych slow o zabojstwie. W pewnym momencie poruszylam ten temat a on powiedzial ze zartowal. ( ale przy tym plakal jak to mowil, pozniej sie okazalo ze plakal bo go wyrzucono z domu ). Przyznalam sie do bledu. Wyjasnilam ze myslalam ze naprawde kogos zabil. Powiedzial ze wybaczy. Co myslicie o tym? Bo sie czuje strasznie. Mialam  12 lat jak sie zaczelo dziwne zycie, raz bylam molestowana przez ojca z ktorym do teraz mieszkam. Musze skonczyc szkole, dlatego tu ciagle jestem. W wieku 15 lat zostalam okradziona i zgwalcona  grupowo przez chlopaka ktory mnie rozdziewiczyl i jego kumpli. Moj byly partner z ktorym bylam 2 lata wrzucil moje nagie nagrania do internetu. W podstawowce jak wypilam piwo moj pierwszy chlopak zaczal mnie macac po piersiach a ja sie balam. Jak tylko odszedl ucieklam. Ciagle sie ludze ze spotkam dobrego czlowieka. Nieam ani jednej przyjaciolki. Bylam wielokrotnie przez nie okradziona. Moj obecny o tym wiedzial od poczatku. A mimo to sprawdzal mnie w dziwne sposoby takie jak mowienie o tym ze zabil kogos.

Wielkie HELP. Bo ja nie wiem juz nic. Chce poznac opinie innych ludzi, doswiadczonych. Zaden ze sprawcow nie zostal ukarany. Polska policja uznala dowody za niewystarczajace. W dodatku skrzywdzilam obecnego chlopaka.

Gość Ccc

Potrzebujesz pomocy lekarza psychiatry

Gość Zal.pl

Ależ bogate doświadczenia życiowe, niczym staruszka stojąca nad grobem i wymyślająca niestworzone historie ,dotknieta postępującą demencja ! Przechodzisz już sam/a siebie !

Gość Ccc
4 minuty temu, Gość Zal.pl napisał:

Ależ bogate doświadczenia życiowe, niczym staruszka stojąca nad grobem i wymyślająca niestworzone historie ,dotknieta postępującą demencja ! Przechodzisz już sam/a siebie !

Znam osobiście osoby, które miały takie doświadczenia. Dlatego jw niech idzie do specjalisty (nawet jeśli kłamie i wymyśla) Takim osobom ja już więcej pomagać nie będę i przestegam wszystkich by tego nie robili.

Dnia 19.03.2019 o 09:14, Gość Ccc napisał:

Znam osobiście osoby, które miały takie doświadczenia. Dlatego jw niech idzie do specjalisty (nawet jeśli kłamie i wymyśla) Takim osobom ja już więcej pomagać nie będę i przestegam wszystkich by tego nie robili.

to spadaj 😉 wole sie zwierzac anonimowo

Gość On40

Jeśli lubisz starszych bądź że mną.. będę dla Ciebie dobry...