Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna

Najpierw pisał cuda, a teraz urwał kontakt i mówi, że nam po prostu nie wyszło

Polecane posty

Gość Smutna

Poznałam gościa który miał 26 lat, w sumie to się do 27 zbliża. Poznałam go na badoo, bo się do mnie trochę dobijał, więc wymieniłam się z nim WhatsAppem a badoo usunęłam. Pisał, że mnie kocha, że jestem najśliczniejsza na świecie, że nie chce przelotnej znajomości, żebyśmy się spotkali, że on mi da stabilność i takie różne cuda wianki. Spotkałam się z nim, zamówił mi taksówkę na drogę powrotną, najpierw odwiózł mnie dotykając mnie między nogami i całując, potem sobie pojechał. Jeszcze na następny dzień chciał się umówić do kina, ale napisałam, że byłam zajęta a po jakimś czasie kontakt się urywał, nie wspomnę o końcu słodzenia. W końcu to ja napisałam, że mi trochę szkoda, bo tyle pisaliśmy i było fajnie, to zaprosił mnie do kina, na następny  dzień do siebie gdzie się do mnie dobierał, ale powiedziałam, że mam okres. Na następną sobotę również mnie zaprosił, zaczął dotykać prawie od razu, pytał czemu nie chcę seksu i czemu się właściwie nie zabezpieczam, poczułam się jakbym dawała każdemu z badoo. Potem kontakt się urwał, coś napisał, ale nie odpisałam, żeby sprawdzić, czy mu zależy. No i się nie odezwał, napisałam ostatnio do niego to odpisał, żebym o nim zapomniała, że jestem świetna, ale po prostu nie wyszło i on nie wie czemu, żebym szła dalej i na pewno kogoś znajdę. Nie chciał odpowiedzieć, czy kogoś ma. Ogólnie nie był nigdy w długim związku.

Gość Gość

Haha zanim cie zobaczył już cie kochał 🤣

2 minuty temu, Gość Smutna napisał:

Poznałam gościa który miał 26 lat, w sumie to się do 27 zbliża. Poznałam go na badoo, bo się do mnie trochę dobijał, więc wymieniłam się z nim WhatsAppem a badoo usunęłam. Pisał, że mnie kocha, że jestem najśliczniejsza na świecie, że nie chce przelotnej znajomości, żebyśmy się spotkali, że on mi da stabilność i takie różne cuda wianki. Spotkałam się z nim, zamówił mi taksówkę na drogę powrotną, najpierw odwiózł mnie dotykając mnie między nogami i całując, potem sobie pojechał. Jeszcze na następny dzień chciał się umówić do kina, ale napisałam, że byłam zajęta a po jakimś czasie kontakt się urywał, nie wspomnę o końcu słodzenia. W końcu to ja napisałam, że mi trochę szkoda, bo tyle pisaliśmy i było fajnie, to zaprosił mnie do kina, na następny  dzień do siebie gdzie się do mnie dobierał, ale powiedziałam, że mam okres. Na następną sobotę również mnie zaprosił, zaczął dotykać prawie od razu, pytał czemu nie chcę seksu i czemu się właściwie nie zabezpieczam, poczułam się jakbym dawała każdemu z badoo. Potem kontakt się urwał, coś napisał, ale nie odpisałam, żeby sprawdzić, czy mu zależy. No i się nie odezwał, napisałam ostatnio do niego to odpisał, żebym o nim zapomniała, że jestem świetna, ale po prostu nie wyszło i on nie wie czemu, żebym szła dalej i na pewno kogoś znajdę. Nie chciał odpowiedzieć, czy kogoś ma. Ogólnie nie był nigdy w długim związku.

Weź Ty troche pomyśl. Chciał zaliczyć a jak nie wyszło to zrezygnował.

Gość Julianna

Chcial Cie zaliczyc... . 

Gość Smutna

Pytał, czy ja naprawdę sądzę, że szuka tylko seksu. pisał, że chciał czegoś na stałe, że nie chce seksu na pierwszym spotkaniu, bo wie, jak to może się skończyć...Teraz już wiem, że wie bo chyba często tak robi

Gość gosc

Przeciez scieme walil.Mi tez kiedys jeden taki prawil ze chce stabilizacji i rodzine.My sie jeszcze nie spotkalismy,a juz pikantnie dzialal.Twierdzil ze kazdy ma swoje drogi dojscia do tej stabilizacji.Moze ten Twoj tez chcial dotrzec przez lozko;)

Gość Jesica

Ciesz się że nie napisał ci że jest amerykańskim astronautą i żebyś przysłała mu pieniądze swoje, siostry i rodziców to ci przywiezie z księżyca 100 kg złota

Gość Smutna

Kiedyś mi w sumie powiedział, że kobietę poznaje się między innymi przez seks ale jakoś nie byłam przekonana

Gość gość

Wydawało mi się że tylko starsi ludzie są tacy naiwni, wierzą we wszystko co napisane, ale widzę że kobiety w każdym wieku

Gość Macho

To akurat prawda, ale pytanie cię czy dobrze robisz loda nie ma sensu bo każda uważa że jest w tym bardzo dobra

Gość Smutna

Trudno powiedzieć, musiałabym spróbować, ale trudno powiedzieć

Gość Smutna

Przecież nie będę do niego w soboty przychodziła i dawała mu du/py. Szczególnie, że stał się jakiś małomówny, już mi nie pisał takich pięknych rzeczy później więc sorry 

Gość gość

Co ty taka głupia, łapę ci wkładał między nogi na pierwszym spotkaniu. Dupy też byś nastawiła🤣🤣🤣

Gość Gość
14 minut temu, Gość Smutna napisał:

Kiedyś mi w sumie powiedział, że kobietę poznaje się między innymi przez seks ale jakoś nie byłam przekonana

No,mnie tez gosc chcial poznac.Z tym ze chodzilo tylko w konkretnej kwestii.

Gość Gość

Ale Ty naiwna jestes, jak dziecko... Jak mozna wierzyc facetowi ktory moei ze Cie kocha jeszcze przed 1 spotkaniem?😂 i zamiast pozniej go olac tak jak on Ciebie, jeszcze pisalas do niego. Za grosz honoru nie masz. Madra dziewczyna po 1wszej randce z kims takim polapalaby sie o co mu chodzi.

Gość januszowski
4 godziny temu, Gość Smutna napisał:

tylko chciał podymać, ciesz się że mu nie dałaś szpary bo dopiero by był płacz jakby cie po dymaniu olał, młodzi tylko chcą poroohać, przykro mi że myślałaś że będzie coś innego, myśle że facetdo związku dorasta dopiero grubo po 30stce

Gość rosso
3 godziny temu, Gość Smutna napisał:

Pytał, czy ja naprawdę sądzę, że szuka tylko seksu. pisał, że chciał czegoś na stałe, że nie chce seksu na pierwszym spotkaniu, bo wie, jak to może się skończyć...Teraz już wiem, że wie bo chyba często tak robi

pewnie tak robi co weekend z inną, unikaj badoo i takich typów, tylko cie skrzywdzą

Gość rozbieżny świat

w młodym wieku chłopak szuka seksu a dziewczyna miłości, w starszym wieku kobieta szuka seksu a facet miłości, na stare lata oboje szukają pieluch na zmiane

Gość Super Żona

A ty jesteś taka " śliczna" że musisz szukać w sieci facetów? Desperatka z ciebie

Gość gość

Wiadomo o co mu chodziło. Ciekawe ile osób się nabiera na takie coś.

Gość Smutna

Mi pisał i mówił, że nie o seks. Żałuję, że dalej ciągnęłam to jak mi wsadzał rękę między nogi w taksówce. Może po prostu nie przypasowałam mu charakterem, albo szuka modelki

Gość Gosc

Bez przesady 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Bez przesady 

Co bez przesady?